Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων χρεώνουν τέλη απόρριψης;

Καθώς οι ταξιδιώτες βλέπουν ολοένα και περισσότερο τις μικρές πόλεις της Ευρώπης και τα αξιοθέατα που ξεπερνούν τα οδοιπορικά μονοπάτια για τις ευκαιρίες ταξιδιού με εμβάπτιση, ενδιαφέρονται επίσης να νοικιάσουν αυτοκίνητα για να φτάσουν σε αυτά τα μέρη, ειδικά αν ταξιδεύουν με οικογένεια ή φίλους.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι που αρχίζει και τελειώνει στην ίδια πόλη, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια αρκετά απλή πρόταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ερευνήσετε το καλύτερο ποσοστό , να κλείσετε το αυτοκίνητό σας και να το παραλάβετε όταν φτάσετε.

Αλλά τι συμβαίνει εάν πετάτε σε μια ευρωπαϊκή πόλη και κατευθυνθείτε από το άλλο;

Τα ευρωπαϊκά τέλη απόρριψης αυτοκινήτων είναι εδώ για να μείνουν

Μια φορά κι έναν καιρό, ορισμένες ευρωπαϊκές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ήταν ευτυχείς να αφήσουν τους πελάτες να κάνουν κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτων μιας κατηγορίας χωρίς πρόσθετα τέλη απόρριψης. Εκτός από τις πολύ συγκεκριμένες μισθώσεις μιας χώρας, αυτές οι μέρες έχουν φύγει. Οι ευρωπαϊκές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν υιοθετήσει το τέλος πτώσης, καθιστώντας τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων μίας μεθόδου αρκετά ακριβά.

Κάνετε έρευνα για να εξοικονομήσετε χρήματα σε μονόδρομες ευρωπαϊκές ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα τέλη απόρριψης. Μπορείτε ακόμα να εξοικονομήσετε χρήματα σε ενοίκια αυτοκινήτων μιας κατηγορίας στην Ευρώπη, εάν αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε τις επιλογές σας. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Επιλέξαμε ένα μεσαίο αυτοκίνητο που προσφέρουν πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, το Ford Mondeo. Έχει καθίσματα πέντε ατόμων και έχει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (πολύ κοινό στην Ευρώπη, επειδή αυξάνει το χιλιόμετρο αερίου) και κλιματισμό. Διάλεξα τις ημερομηνίες 25 Αυγούστου 2012 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012 - δύο εβδομάδες και μία ημέρα.

Επέλεξα το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, για την τοποθεσία pickup και το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης (γνωστό στις ΗΠΑ ως αεροδρόμιο Leonardo da Vinci) για τη θέση πτώσης. Εκτός από ό, τι σημειώθηκε, όλες οι προσφορές αφορούσαν απεριόριστο αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων και πληρωμή κατά την απόρριψη. Δεν συμπεριλαμβάνονται ασφαλιστικές αποζημιώσεις αποζημιώσεων αποζημίωσης και άλλες επιλογές απομάκρυνσης ζημιών.

Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα.

Η κατώτατη γραμμή

Η διαφορά τιμής μεταξύ της Europcar, η οποία ανέφερε την υψηλότερη τιμή, και της Expedia, η οποία ανέφερε το χαμηλότερο ποσοστό, ήταν 330,55 δολάρια. Πρόκειται για τρεις δεξαμενές αερίου σε τρέχουσες ευρωπαϊκές τιμές. Είναι σαφές ότι πληρώνει κάποια έρευνα.

Ευρωπαϊκές συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτων: