Βρείτε το καλύτερό σας Deal Car Rental

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε ένα καλό τίμημα ενοικίασης;

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πραγματικά απογοητευτική εμπειρία. Έχετε μια επιλογή από ώρες ώρες στο τηλέφωνο, μιλάμε για επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων με εκπροσώπους διαφόρων διαφορετικών εταιρειών, ή πληκτρολογώντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας σε πολλαπλές ιστοσελίδες ενοικίασης αυτοκινήτων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα καταλήξετε με μια απίστευτη σειρά τιμών, επιλογών και ερωτήσεων.

Για μένα, η επίτευξη μιας καλής συμφωνίας είναι θέμα έρευνας. Αυτό το παλιό κλισέ, "Ο χρόνος είναι χρήμα", πραγματικά χτυπάει αλήθεια όταν ψάχνετε για ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Έχω διαπιστώσει ότι παίρνω καλύτερα ποσοστά περνώντας το χρόνο συγκρίνοντας τις τιμές και τις εκπτώσεις. Πάντα κάνω αυτήν την έρευνα, επειδή έχω διαπιστώσει ότι ακόμη και οι αξιόπιστες θέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων προϋπολογισμού δεν προσφέρουν πάντα την καλύτερη προσφορά. Ξοδεύω πολύ χρόνο διαβάζοντας το τμήμα "Όροι και προϋποθέσεις" πριν κλείσω ένα αυτοκίνητο. Θα εξετάσω επίσης προσεκτικά τον κατάλογο των τελών και των φόρων που σχετίζονται με την πιθανή μίσθωση μου. Τα τέλη, οι φόροι, τα τέλη απόρριψης και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Οδηγώ από την περιοχή Ουάσιγκτον, DC μέχρι την Ιντιάνα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Πάντα να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να φτιάξω αυτό το ταξίδι. Τα αυτοκίνητά μου είναι παλιά, αν και σε καλή κατάσταση, και είμαι συνήθως ο μόνος οδηγός. Ο εμπειρογνώμονας επισκευής αυτοκινήτων - ο σύζυγός μου - δεν μπορεί να διορθώσει ένα όχημα με κινητό τηλέφωνο, γι 'αυτό ξοδεύουμε λίγο επιπλέον σε ένα αυτοκίνητο μίσθωσης αντί να διακινδυνεύουμε μια αναδιάρθρωση.

Συνήθως ενοικιάζω από την επιχείρηση επειδή προσφέρουν τις καλύτερες τιμές από το αεροδρόμιο Baltimore Washington International Thurgood Marshall ( BWI για σύντομο χρονικό διάστημα), το κοντινότερο αεροδρόμιο.

Δεν χρησιμοποιώ ένα τοπικό γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων, παρόλο που οι ημερήσιες τιμές είναι υψηλότερες στο BWI λόγω των τελών εγκατάστασης του αεροδρομίου. Όταν οδηγώ στην Ιντιάνα, φύγω νωρίς το πρωί και επιστρέφω αργά το βράδυ. Τα γραφεία ενοικίασης γειτονιάς κανονικά ανοίγουν στις 8:00 π.μ. και κλείνουν γύρω στις 5:00 μ.μ. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω για δύο επιπλέον ημέρες, οι οποίες καταλήγουν να κοστίζουν περισσότερα από όσα πληρώνω στα τέλη αερολιμενικών εγκαταστάσεων της BWI.

Σας έχετε συγχέεται ακόμα;

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Ανακάλυψα επίσης ότι τα περισσότερα - αλλά όχι όλα - από τα τοπικά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων μου, ανεξάρτητα από την εταιρεία, χρεώνουν χιλιόμετρα σε ένα συγκεκριμένο ημερήσιο όριο, συνήθως 200 μίλια, εάν βγάζετε το αυτοκίνητο από το κράτος, γραφείο του αεροδρομίου. Την τελευταία φορά που έλεγξα, η Ιντιάνα ήταν 600 μίλια μακριά. Αυτά είναι τα τρία ημερήσια χιλιόμετρα, απλά για να φτάσετε εκεί. Για να σπάσει ακόμη και σε αυτή τη συμφωνία, θα έπρεπε να κρατήσω το αυτοκίνητο μίσθωσης για τουλάχιστον οκτώ ημέρες και τα ταξίδια μου είναι συνήθως μια εβδομάδα. Η χαμηλότερη ημερήσια τιμή που μπορώ να πάρω από ένα τοπικό γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων δεν είναι τόσο μεγάλη, όταν πρέπει να πληρώσω 25 σεντ ανά μίλι μόλις χρησιμοποιήσω το επίδομά μου.

Έτσι, πώς μπορείτε να βρείτε ένα καλό ποσοστό χωρίς αναβολή του ταξιδιού σας για μήνες, ενώ έρευνα κάθε επιλογή ενοικίαση αυτοκινήτου;

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την εξεύρεση μιας καλής συμφωνίας ενοικίασης αυτοκινήτων. Τα δρομολόγια ταξιδιών και οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων είναι διαφορετικά, επομένως ορισμένες από αυτές τις προτάσεις μπορεί να μην λειτουργούν για σας σε κάθε ταξίδι.

Αφού ολοκληρώσετε την έρευνά σας και κάνετε την τελευταία σας κράτηση, μπορείτε να χαλαρώσετε και να προγραμματίσετε το υπόλοιπο ταξίδι σας.