Πετώντας, γύρω και έξω από την Ισπανία

Ένας οδηγός για τα ισπανικά αεροδρόμια

Υπάρχουν πολλά αεροδρόμια στην Ισπανία. Κάθε μεγάλη πόλη έχει ένα σημαντικό αεροδρόμιο με πτήσεις σε περιοχές γύρω από την Ευρώπη (και μερικές σε άλλες χώρες). Τα μικρότερα αεροδρόμια, ορισμένα από τα οποία είναι πολύ κοντά στις μεγάλες πόλεις, έχουν μερικές πτήσεις μόνο εντός της Ισπανίας (και σε πολλές περιπτώσεις έχουν πτήσεις μόνο κατά την υψηλή περίοδο). Τα μικρότερα αεροδρόμια προσφέρουν συχνά λιγότερο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο από τις πτήσεις προς και από τα μεγάλα αεροδρόμια και ως εκ τούτου μπορεί να είναι μια πιο ελκυστική επιλογή κατά την κράτηση ταξιδιού.

Τα μόνα αεροδρόμια που έχουν πτήσεις εκτός Ευρώπης (εκτός από την περιστασιακή πτήση στη Βόρεια Αφρική) είναι η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και η Λισαβόνα (στην κοντινή Πορτογαλία).

Είναι σημαντικό να επιλέγετε προσεκτικά όταν αποφασίζετε ποιο αεροδρόμιο θα πετάξει μέσα και έξω. Υπάρχουν πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών νησιών, και οι αποστάσεις μεταξύ των αεροδρομίων μπορεί να είναι σημαντικές. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιο αεροδρόμιο είναι καλύτερο για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.