Ένα επικό παιχνίδι του Thrones Tour από τον Zicasso

Οι πολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες - και οι οπαδοί του "Game of Thrones" - ο Zicasso έχει βάλει μαζί του τα μυαλά του ταξιδιού για να βρει μια άλλη, ενημερωμένη περιήγηση στην Ισπανία που στοχεύει σε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του GOT. Και το καλύτερο μέρος, ακόμη και ανεπιθύμητοι οπαδοί και λάτρεις της ιστορίας θα αγαπήσουν αυτό το δρομολόγιο που συνδυάζει πολλές δημοφιλείς ιστορίες με την ιστορία και τον πολιτισμό της Ισπανίας. Από τα αξιοθέατα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO έως τα ιστορικά αξιοθέατα, το "Game of Thrones" Tour Season 6 της Ισπανίας ταξιδεύει στο Dorn, Kings Landing και Meereen σε 12 ημέρες.

Το πακέτο περιλαμβάνει 11 διανυκτερεύσεις σε προνομιακά καταλύματα με πρωινό, συμπεριλαμβανομένης διαμονής σε κάστρο του 10ου αιώνα, 10 ιδιωτικές ξεναγήσεις, έξι εισιτήρια για την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, ιδιωτική βόλτα με αερόστατο, ιδιωτική μαγειρική κατηγορία paella, γευσιγνωσία χαβιαριού, όλα ιδιωτικές μεταφορές πολυτελείας και τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Το διεθνές αεροπορικό εισιτήριο δεν συμπεριλαμβάνεται.

Το ταξίδι αρχίζει στη Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας, όπου οι επισκέπτες συναντώνται με ιδιωτική μεταφορά στο ξενοδοχείο στη γοτθική συνοικία της Βαρκελώνης. Στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Mercer, οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τον ιδιωτικό τους οδηγό για μια περιήγηση στα φημισμένα τάπας μπαρ της Βαρκελώνης και να περπατήσουν στα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς γοτθικής συνοικίας - που απεικονίζουν την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού των Θρόνων.

Η δεύτερη μέρα ξοδεύεται περαιτέρω στην εξερεύνηση της Βαρκελώνης. Ξυπνήστε με τον ισχυρό καφέ και τη γλυκιά ζύμη στο Caleum, όπως και οι ντόπιοι. Ένας οδηγός συναντά τους επισκέπτες για μια ιδιωτική περιήγηση στους θησαυρούς του Γκαουντί, ξεκινώντας από το Parc Guell και έπειτα από το Passeig de Garcia και την Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO La Sagrada Familia.

Ο καθεδρικός ναός είναι σήμερα 70 τοις εκατό πλήρης και ο στόχος για την ολοκλήρωση είναι το 2026, η εκατονταετηρίδα του θανάτου του Γκαουντί.

Την τρίτη ημέρα, οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον Μπραάβο, γνωστό και ως Χιρόνα, όπου θα δείτε την αγορά της πόλης, την Rambla, τις γοτθικές εκκλησίες και την εξερεύνηση της εβραϊκής κοινότητας της Χερόνα. Η πόλη διπλασιάζεται ως η ελεύθερη πόλη του Braavos στο "Game of Thrones" και το σπίτι στο Σπίτι του Μαύρου και του Λευκού.

Εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα της Arya Stark στη μεσαιωνική συνοικία με το δίκτυο των στενών διαδρόμων.

Από εκεί, κατευθυνθείτε στον καθεδρικό ναό του 11ου αιώνα, ο οποίος χρησιμεύει ως Μεγάλος Σεπτέμβριος του Baelor, το κέντρο για την πίστη των επτά στο King's Landing.

Κόστα Μπράβα είναι η επόμενη, όπου η κορυφαία είναι σίγουρα το αερόστατο με το αερόστατο καθώς ο ήλιος ανατέλλει στα Πυρηναία. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μεταφέρονται στην πόλη Figueres όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη σουρεαλιστική ζωή του Σαλβαδόρ Ντάλι σε ένα μουσείο αφιερωμένο στη ζωή του.

Την ημέρα πέντε, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το σπίτι του House Tarly. Οι επισκέπτες μεταφέρονται στην πόλη Tortosa στη νότια Καταλονία, όπου οι επισκέπτες σταματούν στο Castell de Santa Florentina, όπου κατοικούν ο Samwell Tarly και το House Tarly στο Horn Hill. Η τραπεζαρία δίνει έμφαση στην ικανότητα του Randyll Tarly, του πατέρα του Σαμ, ως κυνηγού, με άγρια ​​τρόπαια που κοσμούν το δωμάτιο.

Ακολουθεί η Pensicola, όπου οι επισκέπτες θα βρουν ασβεστωμένα σπίτια και πέτρινους τοίχους που απεικονίζουν την πόλη του Meereen. Οι πέτρινες καμάρες της πλατείας Santa Maria θα σας φέρουν κατευθείαν στο σπίτι των Khaleesi.

Κοντά στην πόλη της Βαλένθια, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τη γενέτειρα της παέλας, ένα από τα πιο διάσημα παραδοσιακά πιάτα της Ισπανίας. Οι επισκέπτες θα δουν επίσης το Albufera και θα επισκεφτούν τα γαλήνια τοπία που εξερεύνησαν οι Brienne του Tarth και Jamie Lannister καθώς ταξίδευαν κατά μήκος του ποταμού.

Το ταξίδι έπειτα οι επισκέπτες Αλμερία, που χρησιμεύει ως πρωτεύουσα της Dorne. Η Αλκαζάμπα, στους πρόποδες των βουνών, είναι ένα αραβικό φρούριο από τον 10ο αιώνα και κατοικία σε αυτό που σήμερα αναγνωρίζεται ως Sunspear στην πρωτεύουσα της Dorne και το House Martell.

Στη Γρενάδα , οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια γραφική πτήση πάνω από την πόλη και βλέπουν τα βουνά της Σιέρα που διασχίζουν το τοπίο.

Η περιοδεία σταματά επίσης στην Όσουντα, όπου θα συναντήσετε τις κοιλότητες του Meereen πριν πάτε στη Σεβίλλη, τον τελικό προορισμό στο ταξίδι.