Οι πιο όμορφες πεζοπορίες στο Boulder αυτόν τον χειμώνα

Βρίσκεται στο κέντρο του Κολοράντο, όπου οι πρόποδες των Βραχώδη Όρη πληρούν τις μεγάλες πεδιάδες , η πόλη του Boulder είναι ένας εξαιρετικός προορισμός όλο το χρόνο για υπαίθριες περιπέτειες. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη διαβίωση ή την επίσκεψη σε αυτή την ακμάζουσα πόλη είναι το πλήθος επιλογών πεζοπορίας μέσα σε 10 λεπτά από το Boulder.

Παρόλο που οι χιονοπτώσεις και οι θερμοκρασίες κατάψυξης των χειμωνιάτικων μηνών μπορεί να κάνουν την πεζοπορία κάπως πιο δύσκολη από τις σύντομες πεζοπορικές καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη, η πεζοπορία offseason στο Boulder μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητική. Επιπλέον, οι χειμώνες του Κολοράντο είναι γενικά ήπιοι, έτσι μπορείτε συχνά να βρείτε περιοχές πεζοπορίας με περιορισμένο ή καθόλου χιόνι, ειδικά σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Αυτά τα πέντε κορυφαία μονοπάτια στην περιοχή Boulder προσφέρουν τις ευκολότερες και καλύτερες πεζοπορίες που μπορείτε να κάνετε ακόμα και το χειμώνα και ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα μονοπάτια είναι πολύ λιγότερο γεμάτα, γεγονός που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη πεζοπορία.