Οι καλύτερες σύντομες πεζοπορίες γύρω από το Boulder, Κολοράντο

Η πολιτεία του Κολοράντο είναι ένας ουρανός πεζοπόρος, με σχεδόν απεριόριστες ευκαιρίες να χτυπήσει τα μονοπάτια που κι αν βρίσκεστε, από το Fort Collins μέχρι το Durango. Ωστόσο, Boulder είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για πεζοπορία, λόγω της εγγύτητάς του με τα βουνά και το ευρύ φάσμα των επιλογών μέσα σε πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι το σπίτι σε μερικά από τα κορυφαία ζυθοποιεία του Κολοράντο , Boulder βρίσκεται επίσης στο κέντρο του I-70 Mountain Corridor, η οποία ανοίγει απεριόριστες δυνατότητες για πεζοπορίες στα βουνά . Μερικές φορές, όμως, δεν θα έχετε χρόνο για μια μακρά εκδρομή μέσα από τους λόφους, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές σύντομες πεζοπορίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε μια ώρα ή λιγότερο κοντά.

Από το μονοπάτι Foothills στο Hogback Ridge Loop σε μια σύντομη βόλτα στους Boulder Falls, πάρτε λίγες ώρες από το ταξίδι σας στο Boulder για να βυθιστείτε στη φύση και να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες απόψεις στο βουνό του Κολοράντο.