Ο γύρος στο NBC Studios - Ξενάγηση στα Studios NBC στο Rockefeller Center

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Εάν θέλετε πάντα μια θέα πίσω από τις σκηνές των λειτουργιών του NBC Studios, το NBC Studio Tour είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα μάθετε για την ιστορία του NBC, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα στούντιο που χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Saturday Night Live , το The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon , το Late Night With Seth Meyers και πολλά άλλα.

Αφού περάσαμε περίπου 10 λεπτά με τα σημεία ελέγχου ασφαλείας και τους ανελκυστήρες, φτάσαμε στην πρώτη στάση στο NBC Studios Tour - το NBC History Theatre.

Αφού οι οδηγοί μας, Greg και Greer, παρουσίασαν μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του NBC ως ραδιοφωνικός σταθμός, παρακολουθήσαμε ένα σύντομο βίντεο με τους Matt Lauer και Katie Couric. Οι Matt και Katie μας καλωσόρισαν στο στούντιο και συζήτησαν περαιτέρω την ιστορία του NBC. Τα βίντεο παρουσίασαν κλιπ από πολλές προηγούμενες και παρούσες παραγωγές του NBC, συμπεριλαμβανομένου του Today Show που ξεκίνησε το 1952 και του Tonight Show που πρωτοεμφανίστηκε το 1954.

Στη συνέχεια η ομάδα μας ήρθε να δει την αίθουσα ελέγχου εκπομπής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω ενός γυάλινου τοίχου τις οθόνες που είναι υπεύθυνες για την εκπομπή πάνω από 100 ώρες προγραμματισμού καθημερινά. Το NBC διαθέτει επίσης ένα εφεδρικό κέντρο ελέγχου εκπομπών στο Λος Άντζελες, αλλά με αρκετή εφεδρική ισχύ για να διαρκέσει μια εβδομάδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η NYC φαίνεται αρκετά αξιόπιστη.

Η ομάδα μας οδηγήθηκε στη συνέχεια μέσα από τρία διαφορετικά στούντιο: Το Studio 3C όπου γυρίστηκε το NBC Nightly News με τον Brian Williams . Studio 3K, που φιλοξενεί το NBC Sports , το πιο γνωστό για την ολυμπιακή του κάλυψη. και στο Studio 8H όπου γυρίζεται το Saturday Night Live .

Τα στούντιο που εμφανίζονται στην περιοδεία ποικίλλουν, ανάλογα με το ποια χρησιμοποιούνται, οπότε δεν είναι πιθανό να δείτε ένα στούντιο που χρησιμοποιείται ή να δείτε κάποια από τα αγαπημένα σας αστέρια του NBC, αλλά εξακολουθεί να είναι καθαρές για να δείτε ποια είναι η Nightly News ή Το Σάββατο Live Live set μοιάζει όταν κανείς δεν είναι εκεί.

Αφού είδαμε τα στούντιο, οδηγήσαμε στο Mini-Control Room, όπου κάθε μικρή ομάδα επισκεπτών είχε την ευκαιρία να τραβήξει την εικόνα τους πίσω από το ψεύτικο ενημερωτικό γραφείο.

(Οι φωτογραφίες ήταν διαθέσιμες προς πώληση μετά την περιοδεία ξεκινώντας από 12,95 δολάρια, αλλά δεν υπήρξε πίεση πωλήσεων.) Ένας εθελοντής από την ομάδα μας έδειξε πως η "πράσινη οθόνη" χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των καιρικών συνθηκών και ακόμη και να διαβάζει μια μυθική έκθεση καιρού teleprompter.

Η τελευταία στάση στην περιοδεία μας ήταν το NBC / Panasonic HDTV Theatre. Υποτίθεται ότι προορίζεται να απεικονίσει το "μέλλον της τηλεόρασης και του NBC", ήταν λίγο περισσότερο από ένα μοντάζ κλιπ από τις εκπομπές NBC.

Η περιοδεία του NBC Studios προσφέρει μια ολοκληρωμένη ευκαιρία για να δείτε τις σκηνές πίσω από τα σκηνικά των στούντιο που στεγάζονται στο 30 Rockefeller Center , αλλά είναι ακόμα μια απολαυστική εμπειρία. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε σε καιρικές συνθήκες, δεδομένου ότι ολόκληρη η περιοδεία είναι εσωτερική και επίσης καλή για τους επισκέπτες που δεν μπορούν να περπατήσουν ή να περάσουν πολύ - υπάρχουν ευκαιρίες να καθίσουν για μεγάλο μέρος της περιοδείας.

Βασικές πληροφορίες για την περιοδεία

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους