Πώς να πάρετε τα "The Tonight Show με πρωταγωνιστή Jimmy Fallon" Εισιτήρια

Ο Jimmy Fallon ξεκίνησε να φιλοξενεί το The Tonight Show στις 17 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη νύχτα του Jimmy Fallon ως ο διοργανωτής του App The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon ήταν η Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014. Οι φίλοι του Jimmy Fallon θα μπορούσαν να απολαύσουν να τον δουν να μαγνητοσκοπηθεί αυτή η εκπομπή ζωντανά όταν επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη, πρέπει να γνωρίζετε για την απόκτηση εισιτηρίων εκ των προτέρων, εφεδρικά εισιτήρια, βλέποντας Jimmy πρόβες μονόλογό του, ακόμη και συμβουλές και συμβουλές για την παρακολούθηση της εγγραφής.

Να πάρει "The Tonight Show με πρωταγωνιστή Jimmy Fallon" Εισιτήρια σε Advance

Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε το The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon online. Τα εισιτήρια είναι γενικά διαθέσιμα 4-6 εβδομάδες εκ των προτέρων. Απελευθερώνουν εισιτήρια σε μπλοκ, οπότε ελέγξτε συχνά την ιστοσελίδα για να βρείτε εισιτήρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα και επιτρέπεται μόνο να παρακολουθήσετε μια ταινία κάθε έξι μήνες.

Να πάρει την αναμονή "The Tonight Show με πρωταγωνιστή Jimmy Fallon" Εισιτήρια

Τα εισιτήρια stand-by διανέμονται την ίδια μέρα με τις κασέτες της σειράς "NBC Studios" στην 49η οδό της 30 Rockefeller Plaza (GE Building). Ξεκινούν να διανέμουν ένα εισιτήριο ανά άτομο στις 9 το πρωί. Εάν υπάρχουν υπόλοιπα εισιτηρίων αναμονής, θα είναι διαθέσιμα στο Εμπειρογνωμόνιο NBC στην 49η θέση μεταξύ της 5ης και 6ης λεωφόρου. Τα εφεδρικά εισιτήρια για το The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon δεν εγγυώνται εισδοχή.

Καλέστε την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή εισιτηρίων (212-664-3056) για να βεβαιωθείτε ότι η εκπομπή ταιριάζει στην ημέρα που θέλετε να δοκιμάσετε και να πάρετε εισιτήρια αναμονής ή θα μπορούσατε να βρεθείτε απογοητευμένοι εάν η εκπομπή είναι σε παύση.

Δείτε τον μονόλογο του Jimmy Rehearse

Μπορείτε επίσης να δείτε τον Jimmy πρόβες μονόλογό του και να βοηθήσει να καθορίσει ποια αστεία θα το κάνει στην πραγματική επίδειξη.

Αυτή είναι μια πιο οικεία εμπειρία από τη ζωντανή ταινία. Η διάρκεια της πρόβας ποικίλλει ανάλογα με το πόσο υλικό θέλει να δοκιμάσει ο Jimmy (μερικές φορές περιλαμβάνει κομμάτια πέρα ​​από τον μονόλογο). Κρατήστε δωρεάν το εισιτήριό σας online, θα πρέπει να εγγραφείτε στο 1iota.com για να κάνετε κράτηση για τα δωρεάν εισιτήρια σας. (FYI - η διασύνδεση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε για επιβεβαίωση).

"Η Απόψε Δείτε με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon" στο Twitter

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Fallon Tonight στο Twitter για ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων τελευταίας στιγμής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την συμμετοχή στο "The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon" Taping

Δεν θέλετε να περιμένετε για τα εισιτήρια Jimmy Fallon;

Ίσως θελήσετε να ελέγξετε την περιήγηση στο NBC Studios - ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας, ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα στο στούντιο Late Night.