Πού να πάρετε ένα EZ Pass, το νέο EZ Pass & άλλες συμβουλές E-ZPass για τους New Yorkers

Κορυφή κατά την πορεία προς / από το Μπρούκλιν

Πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν το εύχρηστο σύστημα E-ZPass® για να αποφύγουν να περιμένουν σε μεγάλες γραμμές με διόδια όταν διασχίζουν γέφυρες ή ταξιδεύουν σε μεγάλες εθνικές οδούς. Ενώ οι περισσότεροι δρόμοι του Μπρούκλιν είναι χωρίς χρέωση, υπάρχουν τρεις σημαντικές γέφυρες που απαιτούν διόδια. (Η Γέφυρα του Μπρούκλιν , ωστόσο είναι δωρεάν!)

Αξίζει τον κόπο; Σίγουρος. Επειδή, όταν προσπαθείτε να βγείτε από το Μπρούκλιν, πείτε ότι πηγαίνετε στις παραλίες του Long Island , ή στην κομητεία Columbia ή στην Ουάσιγκτον , εξοικονομώντας λίγα λεπτά σε κάθε φόρτο, σίγουρα μπορείτε να προσθέσετε πολύ χρόνο - ειδικά στις πολυάσχολες διακοπές και το καλοκαίρι Σαββατοκύριακα.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του συστήματος E-ZPass® είναι ότι αυτόματα χρεώνει την πιστωτική κάρτα που έχετε βάλει σε αρχείο - και δεν είναι πάντα το ίδιο ποσό.

Τι είναι το E-ZPass®;

Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης διοδίων. Δημιουργείτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό και λαμβάνετε ένα μικρό κουτί που μπορεί να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε ταχύτερη λωρίδα όταν διασχίζετε μια περιοχή διοδίων σε αυτοκινητόδρομο ή γέφυρα, για παράδειγμα τη γέφυρα Verrazano-Narrows που συνδέει το Μπρούκλιν με το Staten Island , στη Νέα Υόρκη.

Κορυφή επάνω ενώ βρίσκεστε στην διαδρομή: Πού να πάρετε το νέο EZ Pass "Στο δρόμο"

Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Ή μπορείτε να σταματήσετε σε έναν συμμετέχοντα λιανοπωλητή ( δείτε τη λίστα εδώ ) και να αγοράσετε ένα προσυσκευασμένο "κιτ λογαριασμού", το οποίο στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη και επίσης στο Long Island κοστίζει 30 δολάρια. (Είναι $ 25 αλλού.)

Είναι απλό: απλά κολλάτε την ετικέτα στο παρμπρίζ σας και απομακρύνεστε. Αλλά πρέπει να καταχωρήσετε αυτήν την ετικέτα εντός 48 ωρών. Εάν είστε ήδη κάτοχος λογαριασμού και διαπιστώσετε ότι είστε χαμηλός, μπορείτε να παραλάβετε ένα από αυτά τα περάσματα "on the go" και να προσθέσετε το ποσό στο λογαριασμό σας όταν επιστρέψετε στον υπολογιστή σας.

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το E-ZPass® στη Νέα Υόρκη και στο Μπρούκλιν

  1. Γέφυρα Bayonne
  2. Γέφυρα Bronx-Whitestone
  3. Σήραγγα Μπρούκλιν-Μπαταρίας
  4. Γέφυρα Μνημείων Βετεράνων Σταυρού Bay
  5. Γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον
  6. Γέφυρα Goethals
  7. Γέφυρα Henry Hudson (Δεν επιτρέπονται φορτηγά)
  8. Ολλανδική σήραγγα
  9. Lincoln Tunnel
  10. Marine Parkway-Gil Hodges
  11. Μνημείο Γέφυρα
  12. Outerbridge Crossing
  13. Η σήραγγα του Queens Midtown
  14. Γέφυρα Ρόμπερτ Φ. Κένεντι
  15. Θύρες Γέφυρα λαιμών
  16. Γέφυρα Verrazano-Narrows

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το E-ZPass® στο Μπρούκλιν

  1. Σήραγγα Μπρούκλιν-Μπαταρίας
  2. Γέφυρα μνημείων θαλάσσιου πάρκου-Gil Hodges
  3. Γέφυρα Verrazano-Narrows

Όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το E-ZPass®

Σχεδόν ένα στα τρία κράτη δέχονται το σύστημα πληρωμής διοδίων E-ZPass®, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Περιλαμβάνουν:
  1. Delaware
  2. Ιλινόις
  3. Ιντιάνα
  4. Μάιν
  5. Μέριλαντ
  6. Μασαχουσέτη
  7. Νέο Χάμσαιρ
  8. New Jersey
  9. Νιου Τζέρσεϋ - Ντέλαγουερ
  10. Νέα Υόρκη
  11. Περιοχή της Νέας Υόρκης
  12. Οχάιο
  13. Πενσυλβανία
  14. το νησί της Ρόδου
  15. Βιργινία
  16. Δυτική Βιρτζίνια

Πως δουλεύει

Είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε, επειδή το E-ZPass® διατηρεί μια ηλεκτρονική καταγραφή της χρήσης των διοδίων και του ισοζυγίου λογαριασμού σας. Μπορείτε να λάβετε δηλώσεις λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επίσης να λάβετε υπενθύμιση στις περισσότερες λωρίδες διοδίων εάν έχετε "χαμηλή ισορροπία" όταν ο λογαριασμός σας φτάσει σε ένα προκαθορισμένο όριο.

Αν χρειαστεί να ανανεώσετε το λογαριασμό σας, το σύστημα χρεώνει αυτόματα την πιστωτική σας κάρτα .

Πόσο? Το σύστημά τους υπολογίζει αυτό το γεγονός. ο λογαριασμός σας αναπληρώνεται σύμφωνα με το μέσο πρότυπο χρήσης σας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο E-ZPass®, "Τα ποσά υπολογίζονται ότι ισούνται με ένα μέσο όρο χρήσης με βάση τη χρήση κατά τις προηγούμενες 90 ημέρες. Τα ποσά αναπλήρωσης μπορεί να διαφέρουν και ο συγχρονισμός της αναπλήρωσης δεν είναι πάντα συνεπής".

Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων

Οι κάτοχοι λογαριασμού E-ZPass της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι επιλέξιμοι για σχέδια κατοίκων ή κοινοβουλευτών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν συμβεί να ζήσετε στο Μπρούκλιν και να εργαστείτε, για παράδειγμα, στο Staten Island. ( Μάθε περισσότερα. )

Για τους ιδιοκτήτες νέων οχημάτων ή νέων πινακίδων

Αναδημοσιεύστε, αν έχετε είτε μια νέα πινακίδα κυκλοφορίας ή ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ενημερώστε το λογαριασμό σας E-ZPass® - ή το αυτοκίνητό σας δεν θα περάσει από τη λωρίδα διοδίων χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μετρητά.

Συμβουλή για την κατάργηση του λογαριασμού σας: Προσοχή στη συσκευασία

Τέλος, εδώ είναι μια συμβουλή για την εξοικονόμηση χρημάτων όταν παραδίδετε την ετικέτα σας EZ Pass και κλείνετε το λογαριασμό σας όταν, για παράδειγμα, απομακρύνεστε από το κράτος ή σταματάτε να οδηγείτε επειδή, για παράδειγμα, απλά ερωτευτήκατε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βεβαιωθείτε ότι συσκευάζετε την ετικέτα E-ZPass® σύμφωνα με τις οδηγίες ή ότι τυλίγετε καλά με αλουμινόχαρτο.

Γιατί;

Επειδή διαφορετικά η ετικέτα σας EZPass μπορεί να σας κοστίσει μεγάλα δολάρια.

Για παράδειγμα, αν απλώς απορρίψετε την ετικέτα E-ZPass® σε φάκελο και στείλτε την στη διεύθυνση MTA Bridges and Tunnels, είναι πιθανό να "διαβάσει" κατά μήκος της διαδρομής. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χρεώνεστε ένα εκπληκτικό $ 36.24 για τη διέλευση του Verrazano-Narrows - σε ένα φορτηγό ταχυδρομείου που κατευθύνεται στην αποθήκη EZ Pass. Δεν αστειεύομαι.

Συμβουλές για το κλείσιμο ενός λογαριασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NY State E-ZPass®, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.e-zpassny.com