Εμπορικά κέντρα στο Queens, NY

Πού να ψωνίσετε

Ο δήμος των Queens έχει πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα και περιοχές λεωφορείων. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα κατά μήκος των κύριων εμπορικών αρτηριών. Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στο Queens, NY.

Queens Centre Mall

Το Queens Centre Mall στο Elmhurst είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Queens της Νέας Υόρκης και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά κέντρα του έθνους. Το 2004, η αναδιαμόρφωση υπερδιπλασίασε τον αριθμό των καταστημάτων στο Queens Center.

Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το κλειστό, κλειστό εμπορικό κέντρο:

Queens Place Mall

Το Queens Place Mall στο Elmhurst είναι ο πολύ μικρότερος ξαδέλφος του Queens Centre Mall, μόλις ένα μακρύ τετράγωνο μακριά στη λεωφόρο Queens.

Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το κλειστό, κλειστό εμπορικό κέντρο:

Atlas Park Mall

Η τελευταία προσθήκη σε εμπορικά κέντρα στο Queens, και ένα από τα καλύτερα, είναι τα καταστήματα στο Atlas Park στο Glendale.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον εμπορικό κέντρο και είναι εξωτερική "πλατεία του χωριού" διάταξη στο προφίλ μας και την αναθεώρηση.

Bay Terrace

Στο Bayside, το Bay Terrace Mall είναι ένα υπαίθριο λεωφορείο και μικρό σε σύγκριση με το Queens Center Mall. Είναι βολικό για την ταχεία διασταύρωση του νησιού Cross Island. Αν και ο χώρος στάθμευσης μπορεί να πάρει συμφόρηση, συνολικά τα ψώνια είναι πάνω από το μέσο όρο.

Κολέγιο Point Point

Ακριβώς βόρεια του Flushing, στην 20η Λεωφόρο του College Point υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα δίπλα στο ένα.

Παρόλο που υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης, η κυκλοφορία σε 20 αντίγραφα από την έξοδο 15 από την έξοδο του Whitestone (και ακόμη και πίσω στο Van Wyck) σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Εάν είναι δυνατόν, οδηγείτε τους πλαϊνούς δρόμους (από το Flushing) στη 20η Λεωφόρο, φτάνετε εκεί νωρίς ή πηγαίνετε σε μια μέρα της εβδομάδας. Δεν είναι πολύ δύσκολο να περπατήσετε από ένα εμπορικό κέντρο στο επόμενο, αλλά οι περισσότεροι οδηγούν από πολύ σε πολύ.

Το Flushing Mall

Αυτό το εσωτερικό εμπορικό κέντρο στο κέντρο του Flushing, Queens, διαθέτει πολλά μικρά καταστήματα, που μεταφέρουν τα πάντα, από μόδα και κοσμήματα μέχρι τέχνη, παιχνίδια και κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον υπάρχει ένα ποικίλο ασιατικό δικαστήριο τροφίμων και τα γραφεία ζευγαριών κοινοτικών οργανώσεων. Υπάρχουν ευκαιρίες που θα βρείτε στο Flushing Mall, αν και η πραγματική έκκληση του εμπορικού κέντρου είναι η ευκολία. Με τόσους πολλούς λιανοπωλητές σε μια θέση, είναι εύκολο να ψωνίσετε για μικρά δώρα και να κάνετε πολλά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Παρόλο που όλοι οι άνθρωποι έρχονται στο εμπορικό κέντρο, οι κύριοι πελάτες είναι ντόπιοι, κυρίως κινέζοι, και το εμπορικό κέντρο εξυπηρετεί τα γούστα και τις ανάγκες τους. Η πίσω περιοχή του εμπορικού κέντρου υποφέρει από λιγότερες επιχειρήσεις και από μια επιβλαβή δεύτερη είσοδο.

Metro Mall

Πάνω στο Middle Village, το Metro Mall μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται σαν το νεκροταφείο που αντιμετωπίζει, αλλά παίρνει απασχολημένος με την εύκολη πρόσβαση στο μετρό από τη γραμμή M και τους κυνηγούς ευκαιρίας που διατίθενται στο BJ's Wholesale Club . Μια περίεργη διάταξη συμβάλλει σε μια αμήχανη εμπειρία αγορών.

Το εμπορικό κέντρο Douglaston Plaza

Σε μια πλαγιά με θέα στο Cross Island Parkway, το Douglaston Mall είναι ένα μικρό υπαίθριο εμπορικό κέντρο, αγκυροβολημένο από το Macy's. Αυτός ο τόπος χτίστηκε για το αυτοκίνητο και είναι δύσκολο να περπατήσετε ανάμεσα στα καταστήματα. Το καλύτερο πράγμα είναι η πολύ εύκολη πρόσβαση στο LIE και στο Cross Island.