Ελέγξτε έξω το CR-1 - Το πρώτο ρυμουλκούμενο ταξινόμησης με άνθρακα

Το CR-1 είναι το πρώτο του είδους του που έπληξε την αγορά RV

Η συμπαγής κατασκευή είναι ένας από τους καλύτερους γενικούς δείκτες κάθε μηχανής και δεν είναι διαφορετικός στον κόσμο του RVing, θέλετε να φτιάξετε την οδήγηση σας με άγγιγμα και ισχυρά υλικά. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που ένα RV μπορεί να κατασκευαστεί από όπως το αλουμίνιο, το χάλυβα, fiberglass ή ανθρακονήματα, αλλά τι γίνεται αν υπήρχε ένα RV που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από το τελευταίο αυτό, ίνες άνθρακα; Καλά χάρη στην Global Caravan Technologies, τώρα υπάρχει.

Αυτή η πρωτοποριακή εταιρία RV αποκάλυψε μια ματιά στο τελευταίο αριστούργημά τους, όλες τις ίνες άνθρακα CR-1. Ας ρίξουμε μια σε βάθος ματιά στο CR-1, συμπεριλαμβανομένης της συλλογιστικής για όλες αυτές τις ίνες άνθρακα, μερικές από τις άλλες του ανέσεις και πώς μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Global Caravan Technologies CR-1

Χρειάστηκε αρκετά η ομάδα για να αναπτύξει το CR-1, η Global Caravan Technologies (GCT) είχε εισφέρει από τους μηχανικούς της αεροδιαστημικής, τους κινέζους εμπειρογνώμονες ανάπτυξης, το Πανεπιστήμιο Purdue και ακόμη και τους μηχανικούς της Indy Car για να βρουν την ίνα άνθρακα CR-1. Γιατί λοιπόν οι ίνες άνθρακα; Απλές ίνες άνθρακα δεν είναι μόνο εξαιρετικά ισχυρές, αλλά εκπληκτικά ελαφρές, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ένα ισχυρό RV ικανό να χειρίζεται όλους τους τύπους συνθηκών χωρίς το τυπικό φορτίο βάρους ισχυρότερων υλικών όπως είναι ο χάλυβας.

Υπάρχει πραγματικά μόνο μια λέξη για να περιγράψει το all-μαύρο ρυμουλκούμενο ταξίδια ίνα άνθρακα, κομψό. Ενώ η κατασκευή ινών άνθρακα φαίνεται εξαιρετική και εκτελεί εξαιρετικά καλά, αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα για την ιδιοκτησία ενός από αυτά τα ρυμουλκούμενα ρυμουλκούμενα ταξιδιού.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην αγορά που έχει κατασκευαστεί ή φαίνεται και αισθάνεται αρκετά σαν το CR-1.

CR-1 ανέσεις και δυνατότητες

Το CR-1 έρχεται με μερικές εξαιρετικές ανέσεις και χαρακτηριστικά και όχι μόνο με την κατασκευή ινών άνθρακα. Οι βασικές παροχές του CR-1 περιλαμβάνουν μια συγκολλημένη κατασκευή για μεγάλη προστασία από την υγρασία και τη διατήρηση της υπαίθριας εξωτερικής διαδρομής, ένα βαρετό μπάνιο με προσαρμόσιμες επιλογές, μια ψυχαγωγία και καθιστικό προς το πίσω μέρος του ρυμουλκούμενου, ένα πολυτελές εσωτερικό που συνδυάζει την αντοχή των ινών άνθρακα με την κομψότητα του δέρματος, το ναυτικό υλικό για πρόσθετη ανθεκτικότητα, το σχεδιασμένο εξωτερικό φωτισμό, και όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί με αεροδυναμικό σχεδιασμό αμαξώματος που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά θα δώσει στον χειριστή ευκολότερη βόλτα.

Και αυτά είναι μόνο τα τυπικά χαρακτηριστικά, ενώ άλλα προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έξυπνο έλεγχο στο tablet ή smartphone σας για τον έλεγχο της ιδιωτικής υάλου, των χαρακτηριστικών ψυχαγωγίας και άλλων στοιχείων, μια ενσωματωμένη γεννήτρια, ηλιακή ενέργεια, δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi, τέντες και ακόμη και πλυντήριο και στεγνωτήρια. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για να μπορείτε να προσαρμόσετε, να προσθέσετε και να αλλάξετε το εσωτερικό και κάποιο μέρος του εξωτερικού αυτού του οχήματος αναψυχής.

Τα περισσότερα από αυτά τα τυπικά χαρακτηριστικά και επιλογές είναι σχεδόν προσαρμόσιμα ώστε να μπορείτε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από το πακέτο με το δικό σας προσαρμοσμένο CR-1. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό, το CR-1 είναι ένα όμορφο RV και έρχεται με τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει το καινοτόμο σχεδιασμό και κατασκευή του.

Πώς να αγοράσετε ένα CR-1 RV

Δυστυχώς, δεν μπορείτε απλά να πάτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο RV και να περπατήσετε από την παρτίδα με ένα από αυτά τα κακά αγόρια. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας πριν να αγωνιστείτε για να πάρετε ένα στην παρτίδα RV, καθώς το CR-1 είναι μόνο το πρώτο από πολλά νέα πολυτελή μοντέλα από ανθρακονήματα που η GCT σχεδιάζει να κυκλοφορήσει. Αν αναρωτιέστε για την τιμή, οι πρώτοι δείκτες δείχνουν την τιμή CR-1 που κυμαίνεται από 100 έως 700 χιλιάδες δολάρια, ανάλογα με τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Αυτές είναι μία από τις πιο ακριβές επιλογές στην αγορά και όχι για τους ασθενείς της καρδιάς. Εάν είστε ένας πραγματικός τυχοδιώκτης και ψάχνετε για έναν μοναδικό τρόπο για την RV, το CR-1 μπορεί να είναι αυτό.

Ακόμη και με ενδεχομένως έντονο τιμοκατάλογο, δεν μπορείτε να υποστηρίξετε ότι ο κόσμος RV οφειλόταν για ένα όμορφο ρυμουλκούμενο με ίνες άνθρακα που συνδυάζει τη λαμπρότητα της τεχνολογίας, την τεχνολογία αιχμής και την πολυτέλεια όλα σε ένα ..