Τα 8 καλύτερα κατασκήνωση στο Snowdonia National Park

Το κάμπινγκ είναι ένας πρακτικός τρόπος για διακοπές στο Snowdonia National Park. Καλά τοποθετημένα, καθαρά και καλά συντηρημένα κάμπινγκ είναι συχνά πολύ πιο κοντά σε λίμνες, μονοπάτια και άλλα πάρκα αξιοθέατα από τα διάσπαρτα χωριά και πόλεις. Καλές πράγματα συχνά λέγονται για αυτά τα οκτώ κορυφαία κάμπινγκ:

  1. Κάμπινγκ Gwern Gôf Isaf Ένα κάμπινγκ και ένα bunkhouse σε ένα αγρόκτημα National Trust των 750 στρεμμάτων, το οποίο έχει ονομάσει ένα "50 καλύτερα κατασκήνωση στον κόσμο" από μια βρετανική εφημερίδα. Συνιστάται ως μια εξαιρετική βάση για οικογένειες, ορειβάτες και πεζοπόρους. Είναι ακόμα διευθύνεται από την οικογένεια Ουίλιαμς - την 8η γενιά της ίδιας οικογένειας που την ίδρυσε το 1906. Εκτός από τον τομέα κατασκήνωσης - για σκηνές και με συνδέσμους για φορτηγά τροχόσπιτων, υπάρχουν επίσης δύο bunkhouses που μαζί μπορούν να φιλοξενήσουν 18. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν σκύλοι.Η περιοχή είναι ανοιχτή όλο το χρόνο και είναι εξαιρετικά φθηνή για την όμορφη τοποθεσία της έξω από το Capel Curig.
  1. Bodnant Caravan Park Κοντά στο Llanrwst, μια μικρή πόλη στην αγορά που ισχυρίζεται ότι είναι η «πρωτεύουσα» της κοιλάδας του Conwy. Διατιμημένος λίγο απότομος για τις συνήθεις σκηνές σκηνών, είναι ένας αρκετά βραβευμένος βραβευμένος για τα τροχόσπιτα. Οι πάσχοντες από το Hayfever προφυλάσσονται - είναι εξωραϊσμένοι σε μια ίντσα της ζωής του, έχοντας κερδίσει το Βραβείο "Wales in Bloom" για περιοδείες περιήγησης σε τροχόσπιτα για περισσότερα από 26 χρόνια στη σειρά. Ο χώρος είναι επίπεδος και διαθέτει ξεχωριστό μπάρ τουαλέτας με εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες.
  2. Pen y bont Κοντά στη λίμνη Μπάλα, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση, το κάμπινγκ και το τροχόσπιτο 4 αστέρων, είναι δημοφιλές στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Απέχει 100 μέτρα από τη λίμνη, γνωστή για τα θαλάσσια σπορ. Είναι επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια. Και αν θέλετε να βουτήξετε το δάχτυλό σας στα κάμπινγκ με λίγη πολυτέλεια, το site προσφέρει γλάστρες στα παραδοσιακά, καραβάνια με τσοπ γυψοσανίδες. Τα σκυλιά επιτρέπονται στον φιλικό προς τον σκύλο χώρο. Υπάρχουν εποχιακές πίστες για τους επισκέπτες που θέλουν ένα μέρος για να εγκαταλείψουν το τροχόσπιτό τους ενώ εξερευνούν την υπόλοιπη Βόρεια Ουαλία.
  1. Llyn Gwynant Campsite Αυτό το κάμπινγκ βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες κοιλάδες της Snowdonia, Nantgwynant. Κοντά στην κολύμβηση, τα μονοπάτια πεζοπορίας και τις περιπετειώδεις δραστηριότητες, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το Snowdon απευθείας από την κάμπινγκ. Το καλύτερο από όλα, αν ακόμα ονειρεύεστε την ελευθερία του κάμπινγκ - να χτυπήσετε τον ανοιχτό δρόμο στο campervan και να σταματήσετε όπου θέλετε, αυτό είναι το μέρος. Δεν χρειάζονται κρατήσεις για ομάδες μικρότερες από 20. Γι 'αυτό εμφανιστείτε και αν υπάρχει χώρος, είστε ευπρόσδεκτοι. Η ειρήνη και η ησυχία είναι εξασφαλισμένες καθώς δεν επιτρέπονται ραδιόφωνα στην περιοχή και μόνο ακουστική μουσική - μέχρι τις 23:00.
  1. Barcdy Caravan & Camping Park Σε μικρή απόσταση από το Harlech, αυτό το μικρό οικογενειακό στρατόπεδο διαθέτει ξεχωριστούς χώρους για τροχόσπιτα και για σκηνές. Και η ίδια οικογένεια λειτουργεί εδώ και 60 χρόνια. Οι φίλοι της άγριας (σκηνής) κατασκήνωσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μόνιμα καραβάνια διακοπών - που ονομάζονται "στατικά" στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλούνται σε αυτό το κάμπινγκ. Αν ελπίζετε να διαχωρίσετε τα παιδιά σας από όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα gizmos τους, μην τους πείτε ότι υπάρχει δωρεάν wi-fi διαθέσιμο σε όλο το μεγαλύτερο μέρος αυτού του site. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα περιβάλλον χωρίς σκύλους, οπότε αν το Fido είναι μέρος της ταξιδιωτικής σας οικογένειας, αυτό το site, δίπλα στο Dwyryd Estuary, δεν είναι για σας.
  2. Tyn Cornel Camping & Caravan Park Ξεχωριστά κατασκήνωση τροχόσπιτων και κατασκηνώσεων σκηνών εξασφαλίζουν ότι τα διαφορετικά στυλ κάμπινγκ εξυπηρετούνται εδώ. Αυτό το στρατόπεδο, κοντά στη λίμνη Bala και Bala, είναι βολικό για θαλάσσια σπορ και το National Whitewater Centre απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Υπάρχει επίσης η αλιεία, με άδεια, σε αυτήν την τοποθεσία δίπλα στο ποτάμι. Πρόσφατες προσθήκες είναι δύο μεγάλες και απομονωμένες γέφυρες Lotus Belle, πλήρως εξοπλισμένες με κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα και σεντόνια, καθώς και εξοπλισμό μαγειρέματος και σόμπα εσωτερικού χώρου για την ανάληψη των ψύξης από τις πιο δροσερές νύχτες.
  3. Ναυαγοσώστης του Στρατιωτικού Ορνιθοπανίδας Αν σας αρέσει η ιδέα της ναυαγίου με το κάμπινγκ σας, αυτό το σκάφος που εργάζεται στην εκβολή του ποταμού Dyfi μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα. Υπάρχουν σκηνές σκηνές σε ένα πλάτωμα σχιστόλιθου, καθώς και εξοχικές κατοικίες, και ένα αχρείος γειωμένο σκωτσέζικο αλιευτικό σκάφος, το Boy John, κατάλληλο για δύο. Για τους ιδιοκτήτες σκαφών υπάρχουν αγκυροβόλια και όλες οι άλλες εγκαταστάσεις που μπορείτε να περιμένετε σε ένα εργοστάσιο εργασίας.
  1. Graig Wen Αυτός ο δικτυακός τόπος κάνει τα πρώτα δέκα καταλόγους. Προσφέρει γυμναστήρια, παραδοσιακό κάμπινγκ, εξοχικές κατοικίες και οροφή B & B. Οι γλάστρες είναι χαλασμένοι για επιλογή με σκηνές με καμπαναριές, γιουρτ, ριπές και μια ουαλική καμπίνα - ένα ρομαντικό ξύλινο περίπτερο κατάλληλο για δύο άτομα. Το τουριστικό κάμπινγκ o το Estuary Mawddach έχει γήπεδα για σκηνές, τροχόσπιτα και φορτηγά τροχόσπιτων.