Καλοκαίρι στο Hudson στο πάρκο Riverside

Το σεζόν 2015 χαρακτηρίζει τη μουσική, τις ταινίες και άλλα

Πότε: Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2015

Πού: Πάρκο Riverside και West Harlem Piers Park, από το 59ο έως το 153ο Sts.

Από το Μάιο έως τις 3 Οκτωβρίου, το ετήσιο φεστιβάλ Καλοκαίρι στο Hudson στο πάρκο Riverside Park του 2015 φέρνει μια καλοκαιρινή εποχή 160 επιπλέον καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πάρκο με το ποτάμι Hudson River του Manhattan που εκτείνεται από την 59η οδό στην 153η οδό. Περιμένετε εκδηλώσεις που προβάλλουν μουσική και χορό, και, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μια σειρά προβολών ταινιών κάτω από τα αστέρια.

Επιπλέον, πολλές οικογενειακές εκδηλώσεις, γυμναστήριο, καγιάκ και πολλά άλλα. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ φέρνουν πίσω μερικά παλιά αγαπημένα, συμπεριλαμβανομένης της φιλικής προς την οικογένεια μουσικής και του φεστιβάλ τέχνης Mamapalooza, του kite-flying event FlyNYC και της χώρας fair-esque West Side County Fair.

Τα γεγονότα είναι δωρεάν για το κοινό και δεν απαιτείται εκ των προτέρων έκδοση εισιτηρίων ή εγγραφή. τα καθίσματα είναι σε βάση προτεραιότητας, ξεκινώντας μία έως δύο ώρες πριν από τις προγραμματισμένες ώρες έναρξης. Ο προγραμματισμένος προγραμματισμός θα ακυρωθεί σε περίπτωση ισχυρής βροχής (δεν προγραμματίζονται ημερομηνίες βροχής).

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές σημαντικές στιγμές από το καλοκαίρι στο lineup του Hudson 2015:

Προγραμματισμένες προβολές εξωτερικών ταινιών, ξεκινώντας από το σούρουπο (γύρω στις 8:30 μ.μ.), περιλαμβάνουν:

Δείτε το πλήρες καλοκαίρι στο πρόγραμμα Hudson στο nyc.gov/parks/soh.