Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Νέα Υόρκη: Ατρόμητο Sea, Air & Space Museum

Αυτό το Πλωτό Μουσείο Δουλεύει με Διαστημικό Λεωφορείο, Υποβρύχιο & Περισσότερα

Αυτό το συναρπαστικό πλωτό μουσείο ξεδιπλώνεται σε μεγάλο βαθμό στα καταστρώματα του USS Intrepid , ενός συνταξιούχου αεροσκάφους αεροσκάφους μήκους 900 ποδιών που ακινητοποιήθηκε στον ποταμό Hudson του Μανχάταν. Το φιλικό προς την οικογένεια Intrepid Sea, Air & Space Museum έρχεται φορτωμένο με στρατιωτική, αεροπορική και τεχνολογία εξερεύνησης του διαστήματος, ιστορικές ιδέες και διαδραστικές οθόνες για να εμπλακεί στο μυαλό και να ενεργοποιήσει τη φαντασία των επισκεπτών όλων των ηλικιών.

Εξερευνήστε τα πολλά καταστρώματα του μεταφορέα, γεμάτα εκθέματα. να δούμε από πρώτο χέρι το πρώτο διαστημικό λεωφορείο στον κόσμο ( Enterprise ). περιπλανηθείτε στην κοιλιά ενός υποβρυχίου πυραυλικής οδήγησης. και θαυμάστε το θαύμα της μηχανικής ενός υπερηχητικού Concorde, του ταχύτερου εμπορικού αεροσκάφους που θα διασχίσει ποτέ τον Ατλαντικό. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να προετοιμαστείτε για την επίσκεψή σας:

Τι θα δούμε;

Διατίθενται ξεναγήσεις;

Ναί. Αν και είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στο τεράστιο μουσείο που καθοδηγείται από τις ιδιοτροπίες σας, αρκετές θεματικές περιηγήσεις με 45 έως 100 λεπτά ξεναγήσεις (με επιπλέον χρέωση $ 20 / ενήλικες, $ 15 / παιδιά) παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες για όσους αναζητούν περισσότερα σε βάθος κατανόηση θεμάτων όπως η ιστορία του αδιάντου WWII, στρατιωτικά αεροπλάνα και πολλά άλλα.

Σημειώστε ότι μια ξενάγηση είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιβαστείτε στο Concorde. Οι εργαζόμενοι είναι καλά ενημερωμένοι και συχνά έχουν στρατιωτικό υπόβαθρο.

Τι γίνεται με εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις;

Το μουσείο φιλοξενεί έναν περιστρεφόμενο κατάλογο ειδικών προσωρινών εκθεμάτων. Σήμερα εκτίθεται το εξαιρετικό εκθετήριο HUBBLE @ 25 (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2015), το οποίο είναι αφιερωμένο στην 25η επέτειο από την κυκλοφορία του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble της NASA. Στο περίπτερο Space Shuttle του μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν εικόνες Hubble-shot και να ελέγξουν τα τεχνουργήματα και τις οθόνες πολυμέσων.

Το μουσείο φιλοξενεί επίσης ειδικά προγράμματα ύπνου και μπορεί να συντονίσει επιπλέον τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες : Το Intrepid Sea, Air & Space Museum είναι ανοιχτό καθημερινά, όλο το χρόνο. προγραμματίσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες για την επίσκεψή σας.

Η είσοδος είναι $ 24 / ενήλικες, με εκπτώσεις για παιδιά ($ 19, ηλικίες 7 έως 17, $ 12 ηλικίες 3 έως 6, δωρεάν κάτω των 3 ετών), ηλικιωμένους, φοιτητές και στρατιωτικούς / βετεράνους. Σημειώστε ότι υπάρχει ένα συμπλήρωμα $ 5 έως $ 7 για είσοδο στο Pavilion διαστημικού λεωφορείου. Υπάρχει ένα Au Bon Pain που σερβίρει σούπες, σάντουιτς και σνακ στο κατάστρωμα. Το μουσείο βρίσκεται στην προβλήτα 86 (οδός Αγ. 46 & Αγ. 12 στην Hudson River Park). Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στη διεύθυνση intrepidmuseum.org.