Κρατικός οδηγός επισκεπτών νησιών Staten Island

Θέλετε να δείτε το λιμάνι της Νέας Υόρκης κοντά; Το Staten Island Ferry σερβίρει επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ του Staten Island και του Lower Manhattan, αλλά οι επισκέπτες που αναζητούν να δουν την παραθαλάσσια παραλία της Νέας Υόρκης (& το Άγαλμα της Ελευθερίας ) θα απολαύσουν την ελεύθερη διαδρομή στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.

Σχετικά με το νησί Staten Island:

Το Staten Island Ferry είναι ένα αξιοθέατο κατάλληλο για νέους και ηλικιωμένους, για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη και για όσους έχουν ζήσει εδώ και χρόνια.

Αλλά είναι μια πραγματική θεραπεία για εκείνους με έναν προϋπολογισμό.

Το πλοίο, το οποίο τρέχει αρκετά συχνά ώστε εάν εμφανιστείτε, κάποιος πιθανότατα δεν είναι μακριά, προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι και το μόνο που έχει να προσφέρει. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που προσελκύουν από τις δύο πλευρές του πλοίου είναι το νησί κυβερνήτες , το άγαλμα της ελευθερίας , η γέφυρα του Μπρούκλιν , οι χαμηλότεροι ουρανοξύστες του Μανχάταν και της Wall Street, το νησί Ellis και η γέφυρα Verrazano Narrows που συνδέει το νησί Staten με το Μπρούκλιν.

Χόμπι στο πλοίο. Ή μάλλον, πιέζετε επί του σκάφους μέσα από την είσοδο του αυτοκινήτου βοοειδών και εισάγετε ένα κάθισμα. Αν θέλετε ένα από τα καθίσματα στους πάγκους στα όρια του σκάφους, να παραβλέψετε το λιμάνι, αρπάξτε ένα γρήγορο, επειδή γεμίζουν γρήγορα. Πάρτε το γύρο μπροστά και πίσω, αν θέλετε. Κάθε πόδι είναι μισή ώρα. Αλλάξτε τις πλευρές έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε όλες τις προβολές. Και καθώς εισέρχεται στο Μανχάταν, κάντε μια βόλτα μέχρι το μπροστινό μέρος του σκάφους και φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας - είναι μια υπέροχη θέα που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Συμβουλές για ιππασία Το νησί Staten Island:

Κρουαζιέρα στο Staten Island:

Το πλοίο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα κάθε μέρα της εβδομάδας.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας (με μόνη εξαίρεση τις ώρες από τα μεσάνυχτα έως τις 6πμ), δεν θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο από μισή ώρα για την επόμενη αναχώρηση και θα είναι πιο συχνή και γεμάτη κατά τις ώρες αιχμής της εβδομάδας. Τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, τα σκάφη φεύγουν και φτάνουν στη μισή ώρα. Κάθε σκέλος του πορθμείου παίρνει μισή ώρα.

Κρατήσεις πλοίων Staten Island: