Οδηγός επισκεπτών του ζωολογικού κήπου Queens

Το ζωολογικό κήπο Queens 'Flushing Meadows Corona , το ζωολογικό κήπο των Queens επικεντρώνεται σε αμερικανικά ζώα, συμπεριλαμβανομένου του «Otis» του κογιότ που διασώθηκε από το Central Park το 1999. Υπάρχουν δύο τμήματα του ζωολογικού κήπου - ένας παραδοσιακός ζωολογικός κήπος με ποικιλία εθνικών εκθέματα εμπνευσμένα από το πάρκο και το άλλο είναι ζωολογικός ζωολογικός κήπος γεμάτος με κατοικίδια ζώα, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν άμεσα με τους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου Queens θα εντυπωσιάσουν με την ποιότητα των οθονών και την καθαριότητα του ζωολογικού κήπου, καθώς και τη συλλογή των αμερικανικών ζώων που εμφανίζονται στην οθόνη.

Το 1968 ο ζωολογικός κήπος Flushing Meadows άνοιξε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1964. Οι επισκέπτες θα βρουν το ζωολογικό κήπο Queens ελκυστικό λόγω του εύπεπτου μεγέθους του - μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον ζωολογικό κήπο σε περίπου 2 ώρες και ο χώρος στάθμευσης είναι ελεύθερος και άνετος.

Ο ζωολογικός κήπος Queens φιλοξενεί μια ποικιλία από αμερικανικά ζώα, όπως το λύγκα, αλλιγάτορες, βίσονες, φαλακρούς αετούς και θαλάσσια λιοντάρια. Περιλαμβάνουν επίσης απειλούμενους με στίγματα αρκούδες, οι οποίες προέρχονται από τα βουνά των Άνδεων στη Νότια Αμερική. Υπάρχουν πολλά διαδραστικά εκθέματα για παιδιά, καθώς και ένα κλαπέτο, το οποίο έμεινε επίσης από την Παγκόσμια Έκθεση.

Η περιοχή ζωολογικού κήπου είναι γεμάτη από κατοικίδια ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αιγών, των προβάτων, των αγελάδων και των κουνελιών. Οι μηχανές πώλησης πωλούν τρόφιμα για τη διατροφή των ζώων και τα ζώα είναι περισσότερο από πρόθυμα να είναι κατοικίδια με αντάλλαγμα για κάποια τροφή.

Queens Zoo Essentials:

Queens Zoo Είσοδος:

Queens Zoo Hours:

Καλό να ξέρετε για το ζωολογικό κήπο Queens:

Κοντινά αξιοθέατα: