Συμβουλές, τεχνάσματα και συμβουλές για το πάρκινγκ στο Λος Άντζελες

Αποφύγετε εισιτήρια στάθμευσης και παραβιάσεις στο Λος Άντζελες, Εδώ είναι πώς

Ο χώρος στάθμευσης στο Λος Άντζελες έχει γίνει όλο και πιο δύσκολο να έρθει, και hairier και hairier όσον αφορά τα πιθανά εισιτήρια και τα τρακτέρ πάει. Βοηθάει να γνωρίζετε τα τεχνάσματα και τις συμβουλές για το LA και να λαμβάνετε συμβουλές από τους ντόπιους, ιδιαίτερα αν είστε νέοι στην πόλη.

Αφού βρισκόμουν σε λίγα λεπτά γύρω από το μπλοκ, έχω πάρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία εισόδου και εξόδου του χώρου στάθμευσης στη γενέτειρά μου στο Λος Άντζελες. Έτσι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μου τις εμπειρίες μου με την ελπίδα ότι θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την απόκτηση εισιτηρίων και παραβιάσεων στάθμευσης.

Αποποίηση : Αυτός ο κατάλογος αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από προσωπικές συμβουλές και από ανεκδοτικά στοιχεία. Σε περίπτωση σοβαρής αμφιβολίας, επικοινωνήστε πάντα με την LA Parking Enforcement απευθείας με ερωτήσεις και ανησυχίες.

Νεότερες τεχνολογίες στάθμευσης

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά αξίζει να το αναφέρουμε. Ακριβώς επειδή δεν βλέπετε ένα μετρητή, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε ... χάρη στις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικής επιβολής χώρων στάθμευσης.

Φροντίστε να κοιτάξετε γύρω από έναν κεντρικό σταθμό πληρωμών και να σημειώσετε τον αριθμό του χώρου σας (που βρίσκεται στο περίπτερο δίπλα στο αυτοκίνητό σας). Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο μηχάνημα (καθώς και κέρματα) και θα σας ζητήσει τον αριθμό του χώρου σας.

Απλά μην κάνετε το λάθος που έκανα και πληρώστε για δύο ώρες (ή όσο και αν είναι) όταν χρειάζεστε μόνο ένα. Αρχικά δεν γνωρίζω, όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα, το μηχάνημα ξεκινά την καταμέτρηση στο μέγιστο και θα πρέπει να περιηγηθείτε στο βέλος προς τα κάτω για να μειώσετε το χρόνο που αγοράζετε στο μετρητή.

Η αλήθεια για τους σπασμένους μετρητές

Τραβήξτε μέχρι το κενό, βγείτε και δείτε το 'Fail' που αναβοσβήνει στο μετρητή . Μερικοί άνθρωποι χαίρονται σε αυτό το θέαμα (το δικό σας συμπεριλαμβάνεται πραγματικά), ενώ άλλοι μπερδεύονται. «Θα πάρω ένα εισιτήριο;» «Πρέπει να κινηθώ;» Η κριτική επιτροπή είναι κάπως εκτός αυτού.

Δεν έχω πάρει ποτέ εισιτήριο για στάθμευση σε σπασμένο μετρητή.

Πάντα φέρει ένα προ-γραμμένο κομμάτι χαρτί στο αυτοκίνητό μου που λέει ότι «ο μετρητής είναι σπασμένος» και το τοποθετήστε στο παρμπρίζ μου ή γύρω από το μετρητή ως πρόσθετο αποτυχημένο.

Ζήτησα από έναν υπεύθυνο κλήσεων στο γραφείο παραβιάσεων στάθμευσης της πόλης για αυτό. Είπε να προσέξουμε να τηρήσουμε το χρονικό όριο ενός σπασμένου μετρητή. Για παράδειγμα, αν αναγράφεται "2ωρη στάθμευση" και ο μετρητής είναι σπασμένος, μην παραμείνετε στο χώρο για περισσότερο από δύο ώρες ή θα είστε σίγουροι.

Χώρος στάθμευσης σε ένα λόφο: μια ολισθηρή πλαγιά

Την επόμενη φορά που θα σταθμεύσετε σε μια λοφώδη περιοχή - ειδικά γύρω από την περίφημη αυστηρά Sunset Strip --- μην ξεχάσετε να περιορίσετε τα ελαστικά σας. Έκανα μια φορά - για πέντε λεπτά ενώ έτρεξα στην τράπεζα - και πήρα ένα εισιτήριο από έναν ανελέητο αξιωματικό επιβολής του χώρου στάθμευσης.

Όταν σταθμεύετε με κατεύθυνση προς τα κάτω, γυρίστε τους τροχούς σας προς το περίπτερο, αφήστε το αυτοκίνητο να γλιστρήσει κάτω και να χτυπήσει ελαφρώς στο περίπτερο και θα ξέρετε ότι το έχετε πάρει σωστά. Για ανηφόρα στάθμευσης , το αντίθετο ισχύει. Γυρίστε τους τροχούς σας μακριά από το περίπτερο και αφήστε το αυτοκίνητο να ολισθήσει προς τα πίσω μέχρι ελαφρώς να προσκρούσει στο κράσπεδο.

Κίτρινη φόρτωση / Λευκή φόρτωση

Αυτό είναι ένα άλλο σημείο αμφισβητούμενης συζήτησης. Παίρνω με κίτρινη φόρτωση κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς εκτός ωρών και δεν έχω πάρει ποτέ εισιτήριο.

Κάποιοι θα διαφωνούσαν μαζί μου για αυτό, είμαι βέβαιος.

Αν παρκάρετε σε μια άσπρη ζώνη, θα σας ρυμουλκήσουν ή θα μοιραστούν. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ λευκού και κίτρινου χρώματος.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι είστε εκτός των ωρών εφαρμογής, όταν σταθμεύετε σε μια κίτρινη ζώνη. Ιστορικά, η παραβίαση εφαρμόστηκε πάντοτε μέχρι τις 6 το βράδυ. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, με νέες ώρες εκτέλεσης (συχνά μέχρι 8), δεν θα το δοκιμάσω πριν τις 8 μ.μ.

Αγκαλιάζοντας το Curb Vs. Απόσταση στάθμευσης

Ο κανόνας είναι ότι μπορείτε να παρκάρετε μέσα σε 18 ίντσες από το κράσπεδο. Μόλις αρχίσετε να ξεχωρίζετε πέρα ​​από αυτό, είστε υποψήφιος για ένα μεγάλο εισιτήριο λίπους.

Γνωρίζοντας αυτόν τον κανόνα, τείνω να πάω ακραία προς την άλλη κατεύθυνση, αγκαλιάζοντας σφιχτά το κράσπεδο. Τώρα θα ήθελα να συμβουλεύω έντονα ενάντια σε αυτό. Δεν είναι τόσο πολύ που θα πάρετε ένα εισιτήριο. Αλλά μια βράδυ, όταν το αυτοκίνητό μου ήταν «αγκάλιασμα», επέστρεψα να ανακαλύψω ότι ένα καινούργιο αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει μπροστά από το δικό μου (ακόμα πιο κοντά στο όχημά μου) και δεν μπορούσα πλέον να περιηγηθείω έξω από το χώρο μου.

Το σύστημα Buddy

Οι οδηγοί μοτοσικλετών συχνά παίρνουν μια κακή ραπα για να πάρουν άλλο αυτοκίνητο-φιλικό (και μεγάλο) θέσεις στάθμευσης. Ωστόσο, με την προσωπική μου εμπειρία, θα ήθελα να θέσω το ρεκόρ ευθεία. Έχω συναντήσει μερικές φορές εξαιρετικά ευγενικούς και κοινωφελείς μοτοσικλετιστές που μοιράζονται χώρους με συμπαγή αυτοκίνητα. Όχι μόνο συμπιέζουν, αλλά μια φορά, όταν έφτασα ταυτόχρονα με μία, προσφέρθηκε να μοιραστεί το κόστος του μετρητή.

Δεν μοιράστηκε το εισιτήριο για να μοιραστεί το χώρο αν και είμαι σίγουρος για μια κακή μέρα (όπως εξαρτάται και από τις ιδιοτροπίες των φορέων στάθμευσης) που θα μπορούσε να συμβεί.

Προσοχή στον κρυμμένο δρόμο

Βεβαιωθείτε ότι προσέχετε προσεκτικά τους κρυφός δρόμους (ειδικά τη νύχτα και τις κατοικημένες περιοχές). Συχνά λόγω των περίεργων ζητημάτων σχεδίασης και του χώρου, οι δρόμοι των ανθρώπων μπορεί να μοιάζουν με κάτι άλλο - ένα χώρο στάθμευσης.

Έχω αντιμετωπίσει ακόμη και αυτό σε εμπορικούς χώρους όταν παρκαρίσετε πίσω από παρτίδες. Το περίπτερο φαίνεται να εξαφανίζεται κάνοντάς το να μοιάζει με χώρο, όταν στην πραγματικότητα είναι η έξοδος ενός χώρου στάθμευσης.

Στη γειτονιά μου, είμαστε γενικά σεβαστοί ώστε να μην βάλουμε σημάδια «στάθμευσης» πάνω από διφορούμενους χώρους. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει παντού. Έτσι, προσέξτε, ώστε να μην επιστρέψετε στο τρομακτικό θέαμα του αυτοκινήτου.

Το τρομαχτικό σκοινί

Προσωπικά, δεν θα κινδύνευα να σταθμεύσω σε χώρο αναχώρησης για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήθελαν, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσοι ανούσιοι ή απελπισμένοι οδηγοί υπάρχουν στο Λος Άντζελες. Μπορεί να κοστίσει εκατοντάδες δολάρια για να πάρει το όχημά σας έξω από κατασχέσεις - σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο.

Να γνωρίζετε ότι δεν είναι μόνο ένας χώρος με σαφώς σηματοδοτημένα σημάδια ρυμούλκησης που θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Κάποτε έβλεπα τη γειτονιά μου να έχει ένα αυτοκίνητο ρυμουλκούμενο που εν μέρει μπλοκάρει το γκαράζ της. Επιπλέον, αν το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο στο δρόμο για πάνω από 72 ώρες, μπορείτε τεχνικά να ρυμουλκούμε, αν και αυτό θα συνέβαινε μόνο αν κάποιος ανέφερε το αυτοκίνητό σας ή το φίλο σας (όπως ένας δυσαρεστημένος γείτονας).

Για να μάθετε εάν έχετε ρυμουλκεί (πλην λήστεψαν), καλέστε τον τοπικό αστυνομικό σταθμό του Λος Άντζελες και ετοιμάστε την πινακίδα κυκλοφορίας.