Κανόνες TSA για το ταξίδι με φαγητό

Οι περισσότεροι επαγγελματίες ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι πρέπει να εξορθολογίσουν αυτό που μεταφέρουν, προκειμένου να καταστούν γρήγορα και εύκολα μέσω των σημείων ασφαλείας της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA) στα αεροδρόμια. Εάν είστε επαγγελματίας ταξιδιώτης, ο κανόνας 3-1-1 για τα υγρά θα πρέπει να είναι παλιό καπέλο για εσάς μέχρι τώρα.

Ωστόσο, εάν έχετε κάτι ασυνήθιστο που έχετε πάρει ως δώρο για κάποιον κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού σας ταξιδιού ή θέλετε να φέρετε λίγο φαγητό μαζί σας στο αεροπλάνο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που επιτρέπονται μέσω των σημείων ελέγχου ασφαλείας της TSA.

Όταν πρόκειται να φέρετε τρόφιμα μέσω ενός σημείου ελέγχου ασφαλείας της TSA, πρέπει να έχετε κατά νου τον κανόνα 311 και να συσκευάσετε, να πλοίο ή να αφήσετε πίσω οτιδήποτε έχει υψηλή συγκέντρωση υγρού και να έχετε κατά νου ότι ορισμένα υγρά και τρόφιμα δεν είναι επιτρέπεται.

Τρόφιμα να συσκευάζονται ενώ ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Παραδόξως, το TSA επιτρέπει σχεδόν όλα τα είδη διατροφής μέσω του σημείου ελέγχου ασφαλείας, εφόσον κανένα από αυτά δεν είναι υγρά σε ποσότητες που υπερβαίνουν τις 3,4 ουγκιές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε ακόμη και πίτες και κέικ μαζί σας μέσω του σημείου ελέγχου - αν και θα υποβληθούν σε πρόσθετο έλεγχο.

Τα προϊόντα που επιτρέπονται για ταξίδια στη μεταφορά σας περιλαμβάνουν παιδικές τροφές, ψωμί, καραμέλα, δημητριακά, τυρί, σοκολάτα, καφέ, μαγειρεμένα κρέατα, μπισκότα, κροτίδες, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα αυγά, κρέας, θαλασσινά και λαχανικά, , κόμμι, μέλι, χούμους, καρύδια, πίτσα, αλάτι, σάντουιτς και όλα τα είδη ξηρών σνακ. ακόμη και ζωντανοί αστακοί επιτρέπονται σε ειδικά σαφείς, σφραγισμένους, αντιδιαρρηκτικούς περιέκτες.

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις στον κανόνα και ορισμένες ειδικές οδηγίες για τα υγρά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την επίσημη ιστοσελίδα της TSA εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα τρόφιμα που σκοπεύετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Τρόφιμα που απαγορεύονται στα αεροπλάνα

Όπως και με τα είδη που δεν προορίζονται για φαγητό, δεν μπορείτε να φέρετε οποιοδήποτε είδος τροφής σε υγρή ή κρέμα γάλακτος που υπερβαίνει τις 3,4 ουγκιές.

Αυτός ο κανόνας, γνωστός ως κανόνας υγρών TSA, ορίζει ότι μπορείτε να μεταφέρετε μόνο σάλτσα βακκίνιων, μαρμελάδα ή ζελέ, σιρόπι σφενδάμου, σάλτσα σαλάτας, κέτσαπ και άλλα καρυκεύματα, υγρά οποιουδήποτε τύπου και κρεμώδη βουτιά και απλώματα, αραχιδέλαιο σε δοχείο κάτω από την ποσότητα αυτή. Δυστυχώς, το υγρό σας θα απορριφθεί αν η ποσότητα του υπερβαίνει αυτό το ποσό.

Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, οι μερικώς λιωμένες συσκευασίες πάγου και τα αλκοολούχα ποτά αποτελούν το πιο δύσκολο σημείο για να περάσουν από σημεία ελέγχου ασφάλειας, καθώς αυτά περιέχουν συγκεκριμένες διατάξεις σχετικά με το πότε μπορούν και δεν μπορούν να μεταφερθούν σε μεταφορικές αποσκευές.

Για παράδειγμα, τα αλκοολούχα ποτά άνω των 140 αποδεικτικών στοιχείων (70 τοις εκατό αλκοόλ κατ 'όγκο), συμπεριλαμβανομένης της αλκοόλης σιτηρών και ρούμι αποδεδειγμένα 151, απαγορεύονται από τις αποσκευές και τις αποσκευές. Ωστόσο, μπορείτε να φέρετε μικρά μπουκάλια αλκοόλ (τα ίδια θα αγοράσατε κατά την πτήση), εφόσον δεν υπερβαίνουν τις 140 αποδείξεις.

Από την άλλη πλευρά, οι συσκευασίες πάγου είναι εντελώς ωραία όσο είναι πλήρως στερεές, ενώ περνούν από την ασφάλεια. Αν έχουν στο εσωτερικό τους υγρό κατά τον έλεγχο, οι παγοκύστες θα βγουν έξω. Ομοίως, εάν τα κονσερβοποιημένα είδη διατροφής που περιέχουν υγρά φαίνονται ύποπτα στους αξιωματικούς ασφαλείας της TSA, μπορεί να αφαιρεθούν από την ελεγμένη τσάντα σας.