Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Ρένο και στις σπινθήρες

Ρωμαίνοντας το γλυκό σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην περιοχή Ρίνο είναι πάντα στις 14 Φεβρουαρίου, ανεξάρτητα από την ημέρα της εβδομάδας που μπορεί να είναι. Γιορτάζοντας με το αγαπημένο μας πρόσωπο μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερο από ένα δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου - ελέγξτε αυτές τις επιλογές για κάτι παραπάνω. Και αν παντρευτείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στα σχέδιά σας, έχουμε χώρους όπου μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο.

Πάρτε το Valentine σας στις ταινίες

Δώστε στο Valentine το δώρο των ταινιών με τα πιστοποιητικά δώρων ταινιών.

Ίσως απλά θέλετε να πάρετε τον αγαπημένο σας φίλο στις ταινίες. Ελέγξτε τις λίστες κινηματογραφικών ταινιών μου, επιλέξτε μια κίνηση και αγοράστε online εισιτήρια. Δεν θέλετε να φτάσετε εκεί και να βρουν την ταινία σας εξαντληθεί (ή να παγώσει ενώ περιμένει στη γραμμή).

Δειπνήστε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στο Reno

Το Reno διαθέτει μια σειρά από ρομαντικά εστιατόρια που προσφέρουν κομψό περιβάλλον και εξαιρετικές επιλογές μενού. Είτε είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μια άλλη ευκαιρία για ρομαντισμό, υπάρχει ένα ρομαντικό εστιατόριο στην περιοχή Reno για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη διάθεση. Πολλά άλλα καλά εστιατόρια γύρω από το Reno και το Lake Tahoe διαθέτουν επίσης ειδικά μενού για δείπνο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου .

Λουλούδια για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Reno διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ανθοπωλεία και ανθοπωλεία όπου μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη ρύθμιση για το Valentine σας.

Δεν έχετε χρόνο να πάρετε τα λουλούδια στο πρόσωπο; Μπορείτε να αγοράσετε τα λουλούδια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου online και να τα παραδώσετε στον αγαπημένο σας άντρα.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Γάμοι στο Ρίνο

Η χαρούμενη μέρα του γάμου σας θα μπορούσε να είναι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπάρχουν πολλές επιλογές γάμου Reno / Lake Tahoe από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, από πλούσιες υποθέσεις που προσφέρονται από τα μεγάλα ξενοδοχεία καζίνο σε οικείες τελετές που προσφέρονται από ένα από τα μικρά παρεκκλήσια γάμου. Υπάρχουν επίσης εναλλακτικές ρυθμίσεις για όσους αναζητούν μια ασυνήθιστη και μοναδική εμπειρία.

Ένα σημειωματάριο βραδινό του ρομαντισμού

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014, 7:30 μ.μ. Το 10ο ετήσιο βραδινό σεμινάριο ειδήσεων: Μια μαύρη και άσπρη γκαλά θα βρίσκεται στο κέντρο της αίθουσας Reno Ballroom.

Ενθαρρύνεστε να φορέσετε ασπρόμαυρη ενδυμασία σύμφωνα με το θέμα του τρέχοντος έτους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραστάσεις της Cami Thompson, της Ορχήστρας Reno Jazz και του The Note-Ables. Θα παρουσιάσουμε την καλύτερη μουσική από τα τελευταία 10 χρόνια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των hit μεγάλων συγκροτημάτων, της μουσικής από το Roaring 20s, το Rat Pack και το Broadway. Τα εισιτήρια, τα οποία περιλαμβάνουν ορεκτικά από τοπικά εστιατόρια, επιδόρπια και σαμπάνια, είναι $ 45 εκ των προτέρων, $ 50 στην πόρτα, $ 400 για ένα τραπέζι των δέκα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή καλώντας (775) 324-5521. Όλα τα έσοδα επωφελούνται από τα προγράμματα μουσικοθεραπείας και τις υπηρεσίες υπηρεσιών σημειωτικής μουσικοθεραπείας. Το κέντρο της πόλης Reno Ballroom βρίσκεται στην οδό 401 N. Center.

Ιστορία στο Buff: Ένα κυνήγι για τους ενήλικες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχονται στο Μουσείο Μαΐου στο Κέντρο Wilbur D. May στο Ρίνο για μια μεγάλη ετερότητα στο κυνήγι των σαρωτών. Οπλισμένοι με κρασί, τα ζευγάρια θα ακολουθήσουν ενδείξεις και θα αναζητήσουν τα ριψοκίνδυνα αντικείμενα και τα έργα τέχνης κρυμμένα με καθαρή θέα στη συλλογή του Μουσείου. Από τους θεούς γονιμότητας στους άτακτους χερουβείους - προσπαθήστε να μην κοκκινίζετε κατά τη διάρκεια αυτής της διεγερτικής (και εκπαιδευτικής) αναζήτησης για γυμνά. Το κόστος είναι 15 δολάρια ανά άτομο και περιλαμβάνει κρασί και κόκκινο τριαντάφυλλο.

Απαιτείται κράτηση - κλήση (775) 785-5961. Το Μουσείο Μαΐου είναι στο περιφερειακό πάρκο Rancho San Rafael , 1595 N. Sierra Street στο Ρίνο.

Πυτζάμα του Αγίου Βαλεντίνου

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, 7:30 μ.μ. Η πρώτη φορά για το Crawl Pajama του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα γεγονός για ενήλικες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ανίχνευση περιλαμβάνει τη μετάβαση από το μπαρ στο μπαρ (πάνω από 16 συμμετέχουν), το πόσιμο και το ντύσιμο με την πυτζάμα ή το νυχτερινό σας ενώ σέρνετε. Είναι $ 5 για να συμμετάσχετε στο Crawl του Αγίου Βαλεντίνου. Παίρνετε ένα αναμνηστικό κύπελλο, ένα χάρτη της ανίχνευσης και πίνετε ειδικές προσφορές στα συμμετέχοντα μπαρ. Ξεκινάτε να σέρνετε και να αγοράζετε το ποτήρι σας στο The Waterfall, 134 W. 2nd Street στο Reno. Κύπελλα προπώλησης διατίθενται στο Junkee Exchange Exchange. Αν θέλετε να φορέσετε κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως χτυπάτε στον σάκο, μπορείτε να πάρετε κοστούμια από τα τοπικά καταστήματα ενδυμασίας και τα καταστήματα ένδυσης vintage.

Οι παροχές ωφελούνται από τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Σκιά κουτί του Αγίου Βαλεντίνου στο Discovery

8, 9, 12, 2014. Ελάτε στο Μουσείο Ανακάλυψης του Terry Lee Wells Nevada σε μια από αυτές τις μέρες για να φτιάξετε ένα κουτί σκιά του έξυπνου βαλεντίνου γεμάτο με μπιχλιμπίδια και ειδικά συναισθήματα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή η δραστηριότητα συνιστάται για ηλικίες 6 ετών και άνω. Το κόστος συμμετοχής είναι 3 δολάρια για τα μέλη του μουσείου, 5 δολάρια για τα μη μέλη (εκτός από την είσοδο στο μουσείο). Οι ώρες εκκίνησης είναι 11:30 π.μ. στις 8 Φεβρουαρίου, 1 μ.μ. στις 9 Φεβρουαρίου και 6 μ.μ. στις 12 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια με την κλήση (775) 786-1000 ή να αγοράσετε ηλεκτρονικά, επισκεπτόμενοι το ημερολόγιο γεγονότων Discovery και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο με την ημερομηνία που θέλετε να παρευρεθείτε. Το Discovery βρίσκεται στην οδό 490 S. Center στο Reno.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Pool Sparks

Η πισίνα του Alf Sorensen Community Center στο Sparks θα είναι μια πολύχρωμη σκιά ροζ νερού στις 14 Φεβρουαρίου για ένα ειδικό πάρτι Pool Day του Αγίου Βαλεντίνου. Τα παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών μπορούν να απολαύσουν ένα βράδυ κολύμβησης, παιχνιδιών, φαγητού και διασκέδασης. Η κολύμβηση θα είναι από τις 18:00 έως τις 21:00, ακολουθούμενη από πίτσα και αναψυκτικά στις 21:15. Η εκδήλωση λήγει στις 11:00. Το κόστος είναι $ 12 ή $ 10 για τους κατοίκους των Sparks.

Για να εγγραφείτε για το πάρτι Pool Day της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, τηλεφωνήστε στο Τμήμα Sparks Parks και Recreation στο (775) 353-2385. Υπάρχει οικονομική βοήθεια για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν διαφορετικά λόγω οικονομικών περιορισμών. Απαιτείται έγκαιρη εγγραφή καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος. Το κοινοτικό κέντρο Alf Sorensen βρίσκεται στην οδό 1400 Baring Boulevard.

Κλείστε την αγάπη σας στο Lovelock

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, μπορείτε να "κλειδώσετε" την αγάπη σας "στο Lovers Lock Plaza στο Lovelock, NV, στην μοναδική" αιώνια "αλυσίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την 1 μ.μ., μπορείτε να συμμετάσχετε στην ετήσια τελετή ανανέωσης γάμου και όρκου Lovers Lock Plaza. Στη συνέχεια, μπορείτε να κλειδώσετε την αγάπη σας στην αλυσίδα ως μέρος αυτού του αρχαίου κινεζικού εθίμου. Το γάμο μέρος της γιορτής είναι χριστιανική και είναι μια πραγματική τελετή. Εάν πρόκειται να πάρετε πραγματικά χτύπησε, θα χρειαστείτε μια άδεια γάμου Νεβάδα . Από το 2006, μια ποικιλία από πάνω από 1.500 λάτρεις έχουν κλειδώσει την αγάπη τους στο Lovelock στο Lovers Lock Plaza.

Αυτό θα είναι το Σαββατοκύριακο Aloft του 9ου Ετήσιου Lover στο Lovelock. Θα υπάρξει ένα ολόκληρο πρόγραμμα γεγονότων από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2014. Εκτός από ό, τι συμβαίνει στο Lover's Lock Plaza, άλλα σημαντικά γεγονότα θα περιλαμβάνουν ένα αεριωθούμενο αερόστατο κάθε πρωί και το Mystery Mystery Dinner το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Το Lovers Lock Plaza βρίσκεται δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο του Pershing County, στην καρδιά του Lovelock, 93 μίλια ανατολικά του Reno στο Διεθνές Αεροδρόμιο 80. Στον RSVP για τον εορτασμό, καλέστε το Greater Pershing Partnership (775) 273-7213. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Paddlewheeler βάρκα βόλτες στη λίμνη Tahoe

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια κρουαζιέρα και δείπνο σε ένα από τα δύο κουτάλια που πετάνε τα νερά της λίμνης Tahoe. Ελέγξτε τις "κρουαζιέρες Lake Tahoe Paddlewheeler" για πληροφορίες σχετικά με την κράτηση της διαδρομής είτε στο MS Dixie II από το Zephyr Cove είτε στην Tahoe Queen από την South Lake Tahoe.