Ένας οδηγός για παγοδρομία στο Downtown Reno

Πιάσε μερικά τρόφιμα στην περιοχή φορτηγών μετά το πατινάζ

Αυτό που κάποτε ήταν το Rink's Rink on the River πήρε μια νέα θέση και νέο όνομα το 2014. Είναι τώρα το Downtown Reno Ice Rink στο Aces Ballpark και βρίσκεται μπροστά από το στάδιο του μπέιζμπολ Reno Aces στη λεωφόρο Evans 50. Ο Δήμος του Reno έχει συνάψει συμβάσεις με τους Reno Aces για τη λειτουργία του παγοδρομίου.

Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό εποχιακά. για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, θα είναι ανοιχτή στις 21 Νοεμβρίου 2017, στις 21 Φεβρουαρίου 2018.

Δεδομένου ότι το παγοδρόμιο είναι έξω, δεν θα είναι ανοιχτό σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ελέγξτε τον ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτός πριν τοποθετήσετε όλα τα εργαλεία σας και βγείτε έξω από την πόρτα.

Το Downtown Reno Ice Rink στο Aces Ballpark βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περιοχή φορτηγών. Μετά από μια συνεδρίαση πατινάζ, πάπια σε ένα από τα εστιατόρια ή τα μπαρ εκεί για να ζεσταθεί και να έχουν κάτι για φαγητό και ποτό. Ελέγξτε το Arroyo Mexican Grill, το 250 Lounge και το House House του Duffy's.

Πατινάζ στο παγοδρόμιο

Το παγοδρόμιο προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα εμπειριών, από πάρτι γενεθλίων μέχρι πατινάζ σε δημόσιους χώρους, εκδρομές για οργανισμούς και ειδικές προσφορές. Ο ιστότοπος έχει περισσότερες λεπτομέρειες και μπορείτε να εκτυπώσετε σελίδες που περιγράφουν συγκεκριμένες ευκαιρίες. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις ειδικές εκδηλώσεις που προσφέρει το παγοδρόμιο:

Το παγοδρόμιο προσφέρει επίσης μια ποικιλία από ειδικές εμπειρίες. Εγγραφείτε για εκδρομές στην περιοχή και εκδρομές σε ομάδες, ρίξτε ένα πανηγύρι γενεθλίων με πατινάζ ή διατηρήστε ολόκληρο το παγοδρόμιο για μια μεγάλη εκδήλωση.

Μπορείτε να πάρετε φαγητό εκεί στο παγοδρόμιο για το πατινάζ σας ή το μεγάλο πατινάζ.

Οι τιμές και τα χρονοδιαγράμματα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε ελέγξτε τον ιστότοπο για τις λεπτομέρειες πριν ξεκινήσετε. Και αν είστε εξειδικευμένος, επωφεληθείτε από τα προνόμια εξοικονόμησης χρημάτων όπως οι εκπτώσεις ανώτερων και φοιτητών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάρτες διάτρησης για να χρησιμοποιηθούν όπως απαιτείται με την πάροδο του χρόνου.

Αν είστε περίεργοι για το τι συμβαίνει στο παγοδρόμιο ή αναρωτιέστε εάν είναι γεμάτο κόσμο στην περιοχή, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο στο εξωτερικό του σταδίου παγοδρόμου και μπέιζμπολ ζωντανά μέσω αυτής της κάμερας.