Όταν τα παιδιά τρώνε δωρεάν στο Reno και τις σπινθήρες

Δωρεάν και Φτηνά γεύματα για παιδιά γύρω από το Reno / Tahoe

Τα παιδιά καταναλώνουν δωρεάν (ή πραγματικά φθηνά) σε διάφορα εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα γρήγορου φαγητού στο Reno και στις Sparks της Νεβάδα. Οι περισσότεροι γονείς είχαν την εμπειρία να αγοράσουν ένα γεύμα εστιατορίου για παιδιά που παίρνει μόνο σε, το οποίο μπορεί να πάρει αρκετά ακριβό. Την επόμενη φορά που θα γευματίσετε έξω, δοκιμάστε ένα από αυτά τα εστιατόρια που διαθέτουν μενού για οικογένειες με παιδιά.

Μερικές φορές οι προσφορές γευμάτων των παιδιών αλλάζουν.

Για να βεβαιωθείτε ότι το εστιατόριο που σκέφτεστε έχει δωρεάν και / ή φτηνά είδη μενού για παιδιά όταν σχεδιάζετε να βγείτε έξω για φαγητό, ίσως θελήσετε να καλέσετε μπροστά αν δεν είστε εκεί πριν και ξέρετε τι θα πάρει.

Δωρεάν και / ή φτηνά προσφορές γεύματος για παιδιά στο Reno

Εστιατόριο IHOP στο Ρίνο

Κάθε μέρα από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, 1 δωρεάν είσοδος παιδιών με κάθε αγορά ενήλικου εισιτηρίου. Μπορείτε να εγγραφείτε online για την Pancake Revolution για να λάβετε δωρεάν γεύματα γενεθλίων και άλλα προνόμια.

Μαύρος μεσημεριανός στο Ρένο

Μετά τις 11 το πρωί, τα παιδιά 12 και κάτω λαμβάνουν ένα δωρεάν ποτό με παιδικό γεύμα.

Τα εστιατόρια του Denny στο Ρίνο

Τις Τρίτες και τα Σάββατα, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών, τα παιδιά 10 και κάτω λαμβάνουν δύο γεύματα δωρεάν παιδιά με κάθε γεύμα ενηλίκων σε κανονικές τιμές.

Στα γενέθλιά σας, φέρτε ένα έγκυρο πιστοποιητικό ως απόδειξη και να πάρετε ένα δωρεάν γεύμα Grand Slam.

Red Robin Gourmet Burgers στο Ρίνο

Την Τρίτη, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών, τα παιδιά κάτω των 12 ετών παίρνουν ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά παιδικού γεύματος. Υπάρχει επίσης δωρεάν παιχνίδι σε παιχνίδια arcade, εκτός από εκείνα που δίνουν βραβεία.

Carrows εστιατόριο στο Ρίνο

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ελέγξτε την ιστοσελίδα για συγκεκριμένες ώρες, τα παιδιά 10 και κάτω παίρνουν δωρεάν εισιτήριο για παιδιά με κάθε αγορά ενήλικα entree.

Lamppost Pizza στο Ρίνο

Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών το βράδυ, τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν με κάθε αγορά $ 10 ή περισσότερο.

Το μπάρμπεκιου του Dickey στο Ρίνο

Τα παιδιά τρώνε δωρεάν όλη την ημέρα τις Κυριακές.

Qdoba Μεξικάνικη σχάρα στο Ρίνο

Όλη την ημέρα τις Κυριακές. Τα παιδιά 12 και κάτω λαμβάνουν ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου.

Ο διάσημος Ντέιβ στο Ρίνο

Τη Δευτέρα, ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος.

Δωρεάν και / ή Φτηνές προσφορές γεύματος για παιδιά στο Sparks

Εστιατόριο IHOP στο Sparks

Κάθε μέρα κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών, παιδιά κάτω των 12 ετών και κάτω, 1 δωρεάν είσοδος παιδιών με κάθε αγορά ενήλικης εισόδου. Μπορείτε να εγγραφείτε online για την Pancake Revolution για να λάβετε δωρεάν γεύματα γενεθλίων και άλλα προνόμια.

Μαύρος Δείπνος Αρκούδας στο Σπινθήρες

Τα παιδιά 12 και κάτω παίρνουν ένα δωρεάν ποτό με παιδικό γεύμα.

Τα εστιατόρια του Denny στο Sparks

Την Τρίτη και τα Σάββατα το βράδυ, τα παιδιά 10 και κάτω παίρνουν δύο γεύματα δωρεάν παιδιών με κάθε γεύμα για ενήλικες. Στα γενέθλιά σας, φέρτε ένα έγκυρο πιστοποιητικό ως απόδειξη και να πάρετε ένα δωρεάν γεύμα Grand Slam.

Red Robin Gourmet Burgers σε σπινθήρες

Την Τρίτη μετά τις 6 μ.μ., τα παιδιά 12 και κάτω λαμβάνουν ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά παιδικού γεύματος. Υπάρχει επίσης δωρεάν παιχνίδι σε παιχνίδια arcade, εκτός από εκείνα που δίνουν βραβεία.

Qdoba μεξικάνικη σχάρα σε σπινθήρες

Όλη την ημέρα τις Κυριακές. Τα παιδιά 12 και κάτω λαμβάνουν ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου.

Δωρεάν και / ή φτηνά προσφορές γεύματος για παιδιά στο Carson City

Το Firkin & Fox στο Carson City

Τα παιδιά τρώνε δωρεάν όλη την ημέρα τις Κυριακές.

Τα εστιατόρια του Denny στο Carson City

Την Τρίτη και το Σάββατο βράδυ, τα παιδιά 10 και κάτω παίρνουν δύο γεύματα για παιδιά δωρεάν με κάθε γεύμα για ενήλικες. Στα γενέθλιά σας, φέρτε ένα έγκυρο πιστοποιητικό ως απόδειξη και να πάρετε ένα δωρεάν γεύμα Grand Slam.