Σχέδιο Νοτιοανατολικής σύνδεσης

Οδός που συνδέει τους σπινθήρες και τη νοτιοανατολική Reno

Τι είναι το South East Connector;

Το South East Connector είναι ένας νέος δρόμος που χτίζεται μεταξύ του νότιου άκρου της λεωφόρου Sparks Boulevard στο Sparks και του South Meadows Parkway και του Veterans Parkway στο Ρίνο. Θα κατασκευαστεί σε φάσεις, με προγραμματισμένη ολοκλήρωση για το 2016. Η Περιφερειακή Επιτροπή Μεταφορών (RTC) είναι η κεντρική υπηρεσία για το έργο South East Connector. Για πληροφορίες σχεδίων από την RTC, καλέστε (775) 398-5059.

Γιατί χρειάζεται η σύνδεση South East Connector;

Ο σύνδεσμος South-East σχεδιάστηκε για να ανακουφίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση μεταξύ της επιχειρηματικής / βιομηχανικής περιοχής των ανατολικών Sparks και μιας περιοχής παρόμοιας δραστηριότητας στο νότιο Reno. Με τα χρόνια, οι δύο περιοχές του μετρό έχουν αυξηθεί σημαντικά, γεγονός που οδήγησε σε βαριά κυκλοφορία που κινείται πάνω από υπάρχοντες δρόμους. Χωρίς άμεση διαδρομή, η συμφόρηση στους δρόμους μεταξύ αυτών των περιοχών έχει καταστεί ανησυχητική τόσο για όσους ζουν σε κοντινά κατοικημένες περιοχές όσο και για επιχειρήσεις που χρειάζονται να χρησιμοποιούν αυτούς τους διαδρόμους για εμπορικούς σκοπούς. Επιπλέον, το έργο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ποδήλατα και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στα λιβάδια Truckee.

Χρονολόγιο γραμμής και χάρτη χάρτας

Το South East Connector είναι ένας ολοκαίνουργιος δρόμος. Από το νότιο άκρο της λεωφόρου Sparks, περνάει από μια περιοχή που δεν είχε δρόμο βορρά - νότου πριν. Οι μελέτες έργων και άλλες απαραίτητες εργασίες που οδηγούν στην πραγματική κατασκευή έχουν συνεχιστεί εδώ και χρόνια.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου απαιτεί την ολοκλήρωση της Φάσης 1 τον Απρίλιο του 2014. Η φάση 2 έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2016. Ένας χάρτης που δείχνει σαφώς τη διαδρομή του South East Connector περιλαμβάνεται στη σελίδα Κατάσταση Έργου.

Προοδευτική φάση των συνδέσμων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Η φάση 1 ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013. Αυτό το τμήμα του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή γέφυρων στον ποταμό Truckee και το Clear Water Way και την ολοκλήρωση του δρόμου προς τα νότια του Clear Water Way.

Η φάση 1 έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2014. Η φάση 2 συνεχίζεται νότια από το τέλος της Φάσης 1 και θα ολοκληρωθεί το έργο στο South Meadows Parkway και στο Veterans Parkway στο Reno. Η φάση 2 έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2016. Το συνολικό μήκος του South East Connector θα είναι 5,5 μίλια.

Ζητήματα με το South East Connector

Το South East Connector προτάθηκε για πρώτη φορά πριν από δεκαετίες. Ο σχεδιασμός περιελάμβανε αρκετές διαφορετικές προτεινόμενες ευθυγραμμίσεις έως ότου ολοκληρωθεί το χτίσιμο το 2008. (Κάντε λήψη του χάρτη ευθυγράμμισης φάσης 2 για μια ματιά στο σημείο όπου θα συνδεθεί το South East Connector μεταξύ του ποταμού Truckee και του νότου Reno.)

Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η επιλεγμένη διαδρομή θα περάσει από περιοχές υγροτόπων που είναι μερικές από τις λίγες που απομένουν πριν από το λευκό οικισμό. Το Steamboat Creek βρίσκεται κοντά, όπως οι λίμνες και τα έλη στο Golf Course Rosewood Lakes. Μια συμφωνία έπρεπε να χτυπηθεί με την πόλη του Reno, ιδιοκτήτη του γηπέδου γκολφ, η οποία θα εξαλείψει 9 τρύπες. Το σχέδιο επηρεάζει τον Αγροτικό Σταθμό του Κεντρικού Σταθμού που ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Ρίνο. Άλλα περιβαλλοντικά ζητήματα σχετικά με το νερό και την άγρια ​​φύση χρειάστηκε να ξεπεραστούν. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με το South East Connector, είτε.

Πολλοί άνθρωποι που ζουν στη γειτονιά Hidden Valley είναι αντίθετοι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο που χτίζεται δίπλα στην ήσυχη υποδιαίρεση τους στους πρόποδες της περιοχής της Βιρτζίνια.

Μάθετε περισσότερα για το Project South East Connector από το RTC