Οι εκδηλώσεις κορυφαίων 10 Ιουνίου στο Τορόντο

Μια συνάντηση μερικών από τις καλύτερες εκδηλώσεις του Ιουνίου στο Τορόντο

Μόλις χτυπήσει το καλοκαίρι, το Τορόντο είναι μια εστία δραστηριότητας με τη μορφή εκδηλώσεων και φεστιβάλ όλων των ειδών και τα πάντα φαίνεται να αναβαθμίζονται τον Ιούνιο. Από τα φεστιβάλ του δρόμου έως τα φεστιβάλ τροφίμων μέχρι την τέχνη, τη μουσική και την οικογενειακή διασκέδαση, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν αυτό το μήνα. Με αυτό κατά νου εδώ είναι 10 από τα καλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν τον Ιούνιο στο Τορόντο.

Luminato (10-26 Ιουνίου)

Το ετήσιο φεστιβάλ πολλαπλών τεχνών του Τορόντο γιορτάζει τη φετινή του 10η επέτειο και είναι αφιερωμένο στην επίδειξη της τέχνης σε όλες τις μορφές της, από τη ζωντανή μουσική και τον χορό μέχρι την εικαστική τέχνη, το θέατρο, το κινηματογράφο και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο το φεστιβάλ θα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Hearn, ένα τεράστιο κτίριο στην προκυμαία του Τορόντο που θα φιλοξενεί όλα τα πράγματα Luminato, καθώς θα γίνει η μεγαλύτερη προσωρινή κοινότητα και πολιτιστικό κέντρο στον κόσμο μια στέγη. Το Hearn θα χωριστεί σε διάφορους χώρους, συμπεριλαμβανομένων θεάτρου, γκαλερί και μουσικής σκηνής. Θα υπάρχουν επίσης τρεις τραπεζαρία

Roncy Rocks (11 Ιουνίου)

Το Φεστιβάλ Μουσικής & Τεχνών Roncy Rocks πραγματοποιείται στις 11 Ιουνίου και συνδυάζει τέχνη, μουσική, μόδα και οικογενειακές δραστηριότητες για μια κοινοτική γιορτή που προσφέρει κάτι για όλους. Οι επικεφαλής της μουσικής περιλαμβάνουν τα σταφύλια της οργής, το NQ Arbuckle, το The Monkey Bunch και το David Celia, ενώ θα υπάρχουν και live μουσική για παιδιά και μουσική. Μαζί με τη ζωντανή μουσική, η γιορτή θα περιλαμβάνει μια εκθεσιακή έκθεση και μια πώληση, μια περιοχή για παιδιά, μια πώληση πεζοδρομίων, demos μπάρμπεκιου, επίδειξη μόδας και το επίσημο άνοιγμα του Dundas Roncesvalles Peace Garden.

Φεστιβάλ Οίνου και Πνεύματος (16-18 Ιουνίου)

Πάρτε το πνεύμα του καλοκαιριού με ένα ταξίδι στην παραλία Sugar για το Φεστιβάλ Οίνου και Πνεύματος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, ενώ δειγματοληπτείτε μια σειρά από μπύρες, κρασιά, μηλίτες και οινοπνευματώδη ποτά. Εκτός από τη δειγματοληψία διαφόρων ποτών μπορείτε επίσης να πάρετε μια ευκαιρία να μάθετε για μερικά από αυτά που πίνετε στο σχολείο Wine & Spirit του φεστιβάλ.

Η είσοδος συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριό σας, αλλά τα διαστήματα γεμίζονται με βάση την αρχή της πρώτης επίσκεψης. Θα υπάρξει επίσης ζωντανή μουσική, φαγητό και μια περιοχή που θα παρουσιάζει νέα προϊόντα που θα χτυπήσουν την αγορά.

Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ Solstice Junction (18 Ιουνίου)

Γιορτάστε τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους, ενώ εξερευνείτε τη συνοικία του Toronto Junction στις 18 Ιουνίου από το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα στο Φεστιβάλ Θερινής Ηλιοστάσια. Η μέρα θα είναι γεμάτη με πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε, από τις εγκαταστάσεις τέχνης και τα εργαστήρια, έως τους πωλητές τροφίμων, τα ψώνια αργά τη νύχτα, τις περιπλανήσεις και τις αυλές στάθμευσης. Μπορείτε επίσης να περιμένετε buskers, μια κλινική ποδηλασίας, ακροβάτες, μουσικούς και οικογενειακές δραστηριότητες.

Γεύση της Μικρής Ιταλίας (17-19 Ιουνίου)

Η College Street από το Bathurst στο Shaw θα είναι και πάλι φαγητό, διασκεδαστικό και ποτό κεντρικό για τη φετινή Γεύση της Μικρής Ιταλίας. Το τμήμα της College Street, το οποίο θα αποκλειστεί από τα αυτοκίνητα, θα είναι γεμάτο με ευκαιρίες να δοκιμάσετε φαγητό από τα τοπικά εστιατόρια. Οι θεατές του Φεστιβάλ μπορούν επίσης να περιμένουν ζωντανή μουσική με συγκροτήματα που εκτελούν γωνίες δρόμων, υπαίθρια καθίσματα, βόλτες διασκέδασης για παιδιά και τεχνίτες και crafters που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους.

Φεστιβάλ Παραλίας BBQ & Brews (17-19 Ιουνίου)

Αν θέλετε μπύρα, μπάρμπεκιου και κοντά στην παραλία, αυτό το ετήσιο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Πατέρα είναι εκεί που θέλετε να το κεφάλι.

Το πάρκο Woodbine φιλοξενεί την ελεύθερη εκδήλωση η οποία περιλαμβάνει, όπως υποδηλώνει και το όνομα, πολλούς πωλητές μπύρας και την ευκαιρία να απολαύσετε κάποιο καλό παλιό μπάρμπεκιου. Θα διεξαχθούν επίσης διαγωνισμοί BBQ, δοκιμαστικές εκδηλώσεις, ζωντανή μουσική, παιδική περιοχή με βόλτες και πωλητές βιοτεχνών.

Η υδατοπρεπής αγορά τεχνών (18-19 Ιουνίου)

Το Πάρκο HTO στο Queens Quay West θα φιλοξενήσει την αγορά του Waterfront Artisan Market στις 18-19 Ιουνίου καθώς και πολλά άλλα Σαββατοκύριακα όλο το καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου. Η υπαίθρια αγορά θα είναι μια ευκαιρία να περιηγηθείτε και να ψωνίσετε περισσότερους από 50 τεχνίτες, crafters, σεφ και αρτοποιούς. Μερικοί από τους πωλητές που μπορείτε να αναμείνετε να επισκεφθείτε περιλαμβάνουν το σταθμό Cold Brew, την Penny Candy Jam, τη Miche Bakery, την Laborde Jewelery, τις κουζίνες Jamie Kennedy, Boreal Gelato, Naturals του μελισσοκόμου και Loaded Pierogi μεταξύ πολλών άλλων.

Υπερηφάνεια (24 Ιουνίου - 3 Ιουλίου)

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που το Τορόντο θα γιορτάζει τον Μάρτυρα της Πάρης, που κορυφώνεται με το 10ήμερο Φεστιβάλ Pride Toronto 24 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου. Ο εορτασμός περηφάνιας του Τορόντο είναι ο μεγαλύτερος στην Βόρεια Αμερική, με εκτιμώμενη προσέλευση άνω του ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Θα υπάρξει ποικίλος προγραμματισμός καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, συμπεριλαμβανομένων προβολών ταινιών, συζητήσεων, συναυλίες, πάρτι, παρελάσεις και πολλά άλλα. Το ίδιο το φεστιβάλ Pride περιλαμβάνει ένα τριήμερο φεστιβάλ δρόμου με τεχνίτες και προμηθευτές τροφίμων. ένα ειδικό πρόγραμμα Family Pride με δραστηριότητες μόνο για παιδιά, από τη χειροτεχνία έως τη ζωγραφική προσώπου. Το Trans Pride, συμπεριλαμβανομένου του March Pride Trans, του Dyke March και της 36ης ετήσιας Parade Pride, ολοκληρώνει τα πάντα από τις 3 Ιουλίου.

Γεύση του Τορόντου (23-26 Ιουνίου)

Η γεύση του Τορόντο θα κάνει το δρόμο της πίσω στο Garrison Common στο Φορτ Υόρκη αυτό το καλοκαίρι 23-26 Ιουνίου. Η εκδήλωση εστιασμένη στα τρόφιμα και στα ποτά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Toronto σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Πάνω από 40 εστιατόρια θα κάνουν μια εμφάνιση στο Taste του Τορόντο και θα υπάρχουν 54 πιάτα υπογραφής που προσφέρονται σε δοκιμαστικά μεγέθη ώστε να μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε αρκετές για ένα εξατομικευμένο μενού γαστρονομικών απολαύσεων. Είκοσι chefs θα συμμετάσχουν, όπως ο David Lee της Nota Bene, ο Chris Kalisperas του Μαμάκα, ο Mark McEwan του McEwan Group και ο Carl Heinrich του σταθμού Richmond.

Παράρτημα Οικογενειακό Φεστιβάλ (26 Ιουνίου)

Επισκεφθείτε το παράρτημα στις 26 Ιουνίου για το 20ο ετήσιο Παράρτημα Οικογενειακό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κατά μήκος του Bloor μεταξύ Spadina και Bathurst. Παρουσιάζεται από το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο Miles Nadal και το παράρτημα BIA, το κόμμα του μπλοκ νωρίς το καλοκαίρι είναι πάντα δημοφιλές και προσελκύει περισσότερους από 20.000 ανθρώπους. Το απασχολημένο τμήμα του Bloor θα περιλαμβάνει ζωντανές παραστάσεις, buskers, πωλητές, δραστηριότητες για παιδιά, διαδηλώσεις και το Hot Docs Cinema θα προσφέρει προβολή του Zootopia, δωρεάν για παιδιά 16 ετών και κάτω.