Όντας Vegan στο Λας Βέγκας είναι μια πραγματική θεραπεία

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά στο Λας Βέγκας για καλές επιλογές vegan

Το Vegan Las Vegas πλήρη αποκάλυψη. Δεν μου αρέσει να παραιτείται από την ανάγκη μου για τα πράγματα που κάποτε σέρνουν τη γη. Αντ 'αυτού, ζήτησα από τη φιλοξενούμενη συγγραφέα Diana Edelman να μας δώσει μια υγιεινή εξυπηρέτηση των vegan επιλογές για τον επισκέπτη του Λας Βέγκας. Είναι ο ιδρυτής των Vegans, Baby και είχαμε μια πολλή συζήτηση όπου μοιράστηκε το πάθος της για τα δικαιώματα των ζώων, υπεύθυνο ταξίδι και διαβίωση ενός vegan lifestyle. Φυσικά, αυτή είναι η μετάβαση σε άτομο για βέγκαν κουζίνα στο και από τη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Θα μπορούσε το Λας Βέγκας να είναι η επόμενη μεγάλη πόλη για να βουτήξει το κεφάλι πρώτα στην βίγκαν σκηνή φαγητού; Εάν η τελευταία εκτόξευση των vegan κουζίνες και τα νέα vegan μενού που κόβονται σε μερικά από τα δημοφιλή σημεία της πόλης είναι οποιαδήποτε ένδειξη, είναι σίγουρα εντείνει το παιχνίδι της.

Vegan στο Λας Βέγκας

Τα ακίνητα στο The Strip για vegan dining είναι - τα χέρια κάτω - το Wynn Las Vegas και το Encore Las Vegas. Χάρη στον Steve Wynn, είναι υποχρεωτικό ότι κάθε χώρος τραπεζαρίας στην ιδιοκτησία προσφέρει ένα vegan μενού των ειδών. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με κανένα από αυτά τα σημεία, αλλά το προσωπικό σας φαγητό είναι το Terrace Pointe Cafe για πρωινό (γεια, το tofu scramble), τα καθίσματα δίπλα στην πισίνα και τα άγρια ​​mimosas. Ο Jardin έχει επίσης μέρος με μια ολόκληρη μέρα επιλογών για vegan που σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Για το Μεξικάνικο, το Cantina του Hussong στο Mandalay Bay Shoppes, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από vegan πιάτα, από tacos "ψαριού" που έχουν γεύση σαν το πραγματικό, σε μαζικές σαλάτες.

Καλύπτει τη γκάμα των μεξικανικών πιάτων που θα περίμενε κανείς να σερβιριστούν, με μια βέγκαν κλίση όπως το τυρί Daiya ή τα κρέατα gardein.

Μερικές πόρτες κάτω από το Hussong's είναι η ιταλική / πίτσα joint, Slice of Vegas . Ενώ οι πίτες τους θα σας επαναφέρουν λίγο (μιλάμε για περίπου 20 δολάρια για μια πίτσα δύο ατόμων), προσφέρουν ιταλικές πινελιές από πίτσα σε ζυμαρικά.

Ελέγξτε τις κεφτεδάκια τους χωρίς κρέας ή τις φτερούγες του chick'n και, στη συνέχεια, απολαύστε αυτές τις vegan ιταλικές πόθους.

Κέντρο δημοφιλούς βέγκας στο Λας Βέγκας

Εάν μένετε στο Downtown ή απλά θέλετε να ελέγξετε την πολυσύχναστη σκηνή στο Downtown, το VegeNation είναι το πιο δημοφιλές vegan spot στην πόλη. Εμπλουτισμένο από τον σεφ Donald Lemperle, αυτό το vegan εστιατόριο είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των φυτών και των κρεατοφάγων χάρη στα διασκεδαστικά και γευστικά πιάτα του δρόμου, όπως το Downtown Tony. Έχει ένα κανονικό χαρακτηριστικό μενού, ευτυχισμένη ώρα δολοφόνου και γεγονότα τις περισσότερες νύχτες της εβδομάδας για να γίνει αυτό το go-to spot για τους ντόπιους. Η προμήθεια του μεγαλύτερου μέρους των τροφίμων της σε τοπικό επίπεδο, αυτό είναι τα πιο βιώσιμα εστιατόρια στον κατάλογο, επίσης.

Από το Las Vegas Strip Vegan Option

Ανακατέψτε σε ένα Uber και κατευθυνθείτε στην Spring Valley για φαγητό στο Vegan Organic Eatery και το Juice Bar της Violette . Μπορεί να είναι λίγο off-Strip, αλλά όλα τα vegan μενού διαθέτει τόσο υγιεινά και άνετα τρόφιμα, όπως mac και τυρί και τυρί cheeseburger μπέικον. Με ζωντανή ψυχαγωγία κάθε Παρασκευή, δωρεάν καφέ και ένα πρωινό για το δικό σας πρωινό, το Violette's προσφέρει κάτι vegan για όλους.

Θέλετε περισσότερες επιλογές φαγητού vegan στο Λας Βέγκας; Ελέγξτε τα Vegans, Baby, τον online οδηγό που είναι vegan στο Λας Βέγκας.

Περισσότερες επιλογές Vegan στο Λας Βέγκας