Η εμπειρία Star Trek - ΚΛΕΙΣΤΗ

Οι μέρες της δόξας του Star Trek στο Λας Βέγκας δεν είναι πλέον

Για περίπου 10 χρόνια από το 1998 έως το 2008 οι οπαδοί Star Trek απολαμβάνουν λίγο Vegas με την εμπειρία του trekkie και ήταν υπέροχο! Λοιπόν, ήταν υπέροχο για τους οπαδούς του Star Trek, αλλά καθώς το Λας Βέγκας προσπάθησε για άλλη μια φορά να επαναπροσδιοριστεί, απομακρύνθηκε από τις χαρτοπαικτικές λέσχες θεματικών πάρκων ψυχαγωγίας και επέστρεψε στα τυπικά θέματα των ενήλικων κόσμων που φαίνεται να εμπνέουν την ακολασία και το χάος.

Από τότε το Λας Βέγκας Hilton έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο και καζίνο του Λας Βέγκας και τώρα στο Westgate Las Vegas.

Το ακίνητο εξακολουθεί να αποτελεί καλή τιμή για τους επισκέπτες του συνεδριακού κέντρου και η κινητικότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά από την εποχή της Star Trek Experience με την προσθήκη του Las Vegas Monorail.

Τα σχέδια ήταν σε θέση να επανεξετάσουν την εμπειρία και το Μουσείο Star Trek σε μια άλλη θέση Downtown, αλλά τελικά απέτυχε.

Το κλείσιμο της εμπειρίας δεν σημαίνει το τέλος για φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά αξιοθέατα στο Λας Βέγκας που εξυπηρετούν τον πληθυσμό που δεν ασχολείται με τυχερά παιχνίδια. Δείτε τα 88 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας για μια περιήγηση εναλλακτικών λύσεων στην εμπειρία Star Trek.

Πριν στείλετε το μήνυμα του μίσους, καταλαβαίνω ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Klingon Encounter ή την Borg Invasion, αλλά μην ανησυχείτε καθώς το Λας Βέγκας έχει τόσες πολλές επιλογές για εσάς που είμαι θετικός που μπορείτε να βρείτε κάποια μορφή διασκέδασης που θα βοηθήσει έχετε μια καλή στιγμή στη λωρίδα Las Vegas.

Η εμπειρία του Star Trek
στο The Las Vegas Hilton

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ STRE TREK ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ

Ώρες: Η έλξη των 65.000 τετραγωνικών ποδιών ανοίγει καθημερινά στις 11:00.

Τιμή: Τα εισιτήρια είναι 34,99 δολάρια για το διπλό εισιτήριο αποστολής. Το εισιτήριο διπλής αποστολής επιτρέπει στους επισκέπτες απεριόριστη πρόσβαση στο Μουσείο Ιστορίας του Μέλλοντος, το Klingon Encounter και το Borg Invasion 4D.

Οι επισκέπτες του Star Trek: Η εμπειρία ξεκινούν το ταξίδι τους με το μουσείο Ιστορίας του Μέλλοντος, προβάλλοντας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες της τηλεοπτικής σειράς Star Trek και ταινίες μεγάλου μήκους, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών σκηνών, όπλων, διαστημικών σκαφών και διαφόρων βραβευμένων μάσκες και κοστουμιών των Ferengi, Cardassians, Klingons και άλλα διαγαλαξιακά είδη που χρησιμοποιούνται για τη μαγνητοσκόπηση.

Έπειτα στέλνονται πάνω στην USS Enterprise όπου αλληλεπιδρούν με το πλήρωμα στη Γέφυρα. Παίρνουν ένα turbolift στον Μεγάλο Διάδρομο - μια περιοχή που δεν έχει δει ποτέ από τον κόσμο του Star Trek - προτού επιβιβαστεί σε ένα τελεφερίκ σε ένα ταξίδι διαστήματος και χρόνου, που βρίσκει τους επισκέπτες να πολεμούν απειλητικούς αλλοδαπούς καθώς προσπαθούν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους, αποβιβάζουν στο Deep Space Nine το Promenade του διαστημικού σταθμού, όπου μπορούν να απολαύσουν το Bar & Restaurant Quark's, τα καταστήματα Promenade (που φιλοξενούν τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών Star Trek στο σύμπαν) και διαδραστικά περίπτερα.

Δείτε άλλα αξιοθέατα σε Λας Βέγκας