Ώρα για μερικά βόειο κρέας στο Gordon Ramsay Steakhouse Λας Βέγκας

Μπριζόλα και ψάρια και μάρκες από τον Γκόρντον Ράμσαϊ στο Λας Βέγκας

Θα παρατηρήσετε τη γραμμή έξω πριν από οτιδήποτε. Θα υπάρξει μια ομάδα τουριστών που θέλει μια εικόνα του γιγαντιαίου σήματος Gordon Ramsay Steak . Οι όμορφοι άνθρωποι μπροστά θα χαρούν να ελέγξουν την κράτησή σας και θα σας ενθουσιάσουν να σας ενημερώσουμε ότι εάν δεν έχετε ένα, μπορείτε πάντα να πάτε μέσα και να δοκιμάσετε ένα γεύμα στο μπαρ ή το σαλόνι.

Το αναφέρω απλώς και μόνο επειδή είναι περίεργο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να φτάνουν σε ένα εστιατόριο απλώς και μόνο επειδή έχει γίνει πλέον ο χαρακτήρας του Gordon Ramsay.

Φαίνεται ότι το όνομά του μπορεί να μετατρέψει κάτι σε χρυσό.

Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό, θα παρατηρήσετε αμέσως την ενέργεια. Εάν αναζητούσατε μια ωραία γευστική εμπειρία, δεν έχετε τύχη. Πρόκειται για μια σύγχρονη, προσιτή έκδοση των επιτηδευμένων, ταραγμένων εστιατορίων που μπορεί να έχετε συνηθίσει. Αν σας αρέσει η προσέγγιση του Gordon Ramsay στην επικοινωνία, θα είστε ενθουσιασμένοι που κάποιος το πήρε καλά με το εστιατόριο.

Είναι νευρικό, είναι πιο δυνατό από ό, τι θα περίμενε κανείς, υπάρχουν άνθρωποι που χαμογελούν, γελούν, πίνουν και έχουν καλό χρόνο. Είναι ένα εστιατόριο που γιορτάζει τα τρόφιμα και την εμπειρία του φαγητού, ενώ αντλεί κάποιο σοβαρό βοδινό κρέας.

Μπορείτε να περιμένετε μια υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης ενώ ταυτόχρονα αισθάνεστε σαν να μπορούσατε να παραγγείλετε μια άλλη μπύρα μετά από τη μπριζόλα σας, για να τιμωρήσετε λίγο περισσότερο.

Αν είμαι εσύ και εγώ δεν έκανα κράτηση θα φάω στο μπαρ, η θέα είναι καλή, τα ποτά είναι υπέροχα και το φαγητό είναι ακριβώς αυτό που θα ψάχνεις.

Ω, οι δυνατότητες συνομιλίας είναι επίσης εξαιρετικές.

Μέρος από τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Λας Βέγκας

Τοποθεσία: Παρίσι Λας Βέγκας Ξενοδοχείο και Καζίνο
3655 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 702-946-4663

Δείτε τη σελίδα του Gordon Ramsay Steakhouse Las Vegas

Κουζίνα: Μπριζόλα

Κρατήσεις: Προτεινόμενες.

Εύρος τιμών: μέτρια, αλλά σε σχέση με άλλα steakhouse στο Λας Βέγκας, προσιτή.

Ωρες:
Δείπνο νύχτα: 5:00 - 10:30 μ.μ.

Ενδυμασία: Επιχειρηματική περιστασιακή

Πως μοιάζει?
Η τραπεζαρία είναι γεμάτη ενέργεια και η θέα στην κουζίνα θα σας δώσει τη δική σας άποψη για το σενάριο "Εφιάλτες κουζίνας" που θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει εάν ο Γκόρντον Ράμσαϊν μαγειρεύει στην κουζίνα. Θα ρίξετε μια ματιά στο καλάθι του βοείου κρέατος και θα ερωτευτείτε με το κόκκινο κρέας ξανά και πάλι και τα ποτά θα σας οδηγήσουν σε τρελό με την ανάγκη να έχετε περισσότερα.

Περάστε λίγο χρόνο με το μενού στο φορητό tablet και προσπαθήστε να μην αφήσετε τα μάτια σας να σας παραγγείλουν.

Μέρος του πού να φάτε στο Λας Βέγκας 100 εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσετε στο Λας Βέγκας.

Πώς είναι το φαγητό;
Ίσως κατευθυνθείτε στο Gordon Ramsay Steakhouse επειδή σας αρέσει η προσωπικότητα των παιδιών αλλά θα εκπλαγείτε από την ποιότητα που βγαίνει από την κουζίνα. Το προσωπικό κάνει όλα τα τυπικά πράγματα και στη συνέχεια ενισχύει την αξιοπιστία τους πηγαίνοντας λίγο περισσότερο στις μπριζόλες. Θα σας πω ακόμη και ότι έφαγα με έναν χορτοφάγο και το πιάτο που έφεραν ήταν υπέροχο και περιελάμβανε κορυφαία συστατικά καθώς και χειροτεχνία. Με άλλα λόγια, αν ένα ψησταριό εργάζεται σκληρά για να κρατήσει τους χορτοφάγους ευτυχισμένους μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα περάσουν το επιπλέον μίλι για τα σαρκοφάγα στο δωμάτιο.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Gordon Ramsay Steakhouse Las Vegas :

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας; Μπορώ να βοηθήσω:
Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου
Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας
77 μέρη για φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας
Πρωινό στο Λας Βέγκας
100 εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com