Οι αγορές αγροτών στην κομητεία του Όκλαντ, Μίτσιγκαν

Γνωρίζετε την άνοιξη και το καλοκαίρι στην περιοχή Metro-Detroit όταν ξεκινούν οι αγορές των αγροτών σε διάφορες γειτονιές, κοινότητες και πόλεις. Αν και ποικίλλουν σε μέγεθος και σε ημέρες προϊόντων και αγοράς, προσφέρουν στους τοπικούς αγρότες και τεχνίτες την ευκαιρία να πουλήσουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τις βιοτεχνίες τους. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις αγορές αγροτών Oakland County:

Αγορά Αγροτών του Μπέρμιγχαμ

Το Μπέρμιγχαμ φιλοξένησε την αγορά των αγροτών από το 2003.

Αυτές τις μέρες, η αγορά μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 70 θαλάμους γεμάτους με τοπικά καλλιεργούμενα προϊόντα, φυτά κήπων και λουλουδιών, βιολογικά προϊόντα και βιοτεχνίες.

Τοποθεσία: Δημόσιος χώρος στάθμευσης 6 στην ανατολική πλευρά του North Old Woodward

Περίοδος: Κυριακές, Μάιος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Ώρες: 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας: (248) 530-1200

Απαίτηση για φήμη / Ειδικά αξιοθέατα: Η Αγορά Αγροτών του Μπέρμιγχαμ διαθέτει μια ζώνη τέχνης και βιοτεχνίας για παιδιά και ζωντανές μουσικές παραστάσεις. Επίσης φιλοξενεί διάφορες ειδικές εκδηλώσεις, όπως η εκδήλωση Health & Fitness, το Φεστιβάλ καλαμποκιού, το Φεστιβάλ Harvest και το Celebration of the End of Season.

Ferndale Farmers Market

Τοποθεσία: Κοινοτικό κέντρο Kulick στο Livernois (κοντά στο κέντρο της Ferndale)

Περίοδος: Σάββατα από τον Ιούνιο

Ώρες: 9 π.μ. έως 3 μ.μ.

Απαίτηση για φήμη / Ειδικά αξιοθέατα: Η αγορά φιλοξενεί μερικές φορές τις δραστηριότητες των παιδιών και διαθέτει παιδική χαρά κοντά. Εάν ο καιρός είναι κακός, η αγορά κινείται μέσα στο Κοινοτικό Κέντρο Kulick.

Σημειώσεις: Οι περισσότεροι πωλητές δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες.

Η αγορά των αγροτών στο κέντρο της πόλης του Ρότσεστερ

Το Downtown Rochester φιλοξένησε μια αγορά αγροτών για πάνω από 15 χρόνια (από το 2000). Η αγορά διαθέτει προϊόντα από 30 πωλητές, συμπεριλαμβανομένων των ψημένων προϊόντων, των φυτών κρεβατιών, του μηλίτη, του άνηθο, των αποξηραμένων λουλουδιών, των καλλιεργούμενων τεμαχίων λουλουδιών, των λουλουδιών, των φρέσκων προϊόντων, των στεφάνων και των φυτευτών, των θερμοκηπίων, και ζελέδες, σιρόπι σφενδάμου, σάλτσες και σαλάτες.

Τοποθεσία: Ανατολική Τρίτη και Water Streets (ένα τετράγωνο από την Main Street)

Ημέρα και περίοδος: Σάββατα, Μάιος έως τα τέλη Οκτωβρίου

Ώρες: 8 π.μ. έως 1 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (248) 656-0060

Απαίτηση για φήμη / Ειδικά αξιοθέατα: Η Αγορά Αγροτών φιλοξενεί σεμινάρια Green Living καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το κέντρο της πόλης του Ρότσεστερ φιλοξενεί επίσης ένα Φεστιβάλ Πράσινης Ζωής κάθε Ιούνιο. Το καλύτερο από όλα, η αγορά φιλοξενεί έναν κύριο κηπουρό κάθε Σάββατο για να απαντήσει σε ερωτήσεις οικιακής κηπουρικής.

Αγορά αγροτών Royal Oak

Η Αγορά των Βασιλικών Δρυοπαραγωγών είναι μια από τις μεγαλύτερες σε εξέλιξη αγορές του Μετρό-Ντιτρόιτ. Έχει λειτουργήσει από το 1925. Η αγορά είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες. Προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρεβάτια φύτευσης, βότανα, κρεμαστά καλάθια, κομμένα, γλάστρες και αποξηραμένα λουλούδια, πιστοποιημένα βιολογικά αποξηραμένα φασόλια και δημητριακά, αυγά, μέλι, ψητά, σπιτικές μαρμελάδες, κονσέρβες και ζελέδες, διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα και στεφάνια, τυρί, άνηθο, αειθαλές, κομμένα άνθη, φυτά θερμοκηπίου και σιρόπι σφενδάμου.

Τοποθεσία: Civic Center στη διασταύρωση των 11 Mile Road και Troy Street (δύο τετράγωνα ανατολικά της Main Street)

Περίοδος: Παρασκευή, Μάιος μέχρι τα Χριστούγεννα
Σάββατα, όλο το χρόνο

Ώρες: 7 π.μ. έως 1 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (248) 246-3276

Απαίτηση για φήμη / Ειδικά αξιοθέατα: Το Royal Oak φιλοξενεί επίσης μια αγορά ψύλλων με περισσότερους από 100 πωλητές αντικειμένων και συλλεκτικών αντικειμένων τις Κυριακές από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Oakland County Market

Το Oakland County φιλοξενεί μια αγορά με περίπου 20 πωλητές στο Waterford. Τα προϊόντα που προσφέρονται περιλαμβάνουν λαχανικά, φρούτα, φυτά κρεβατιών, τυριά, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μηλίτη, άνηθο, αειθαλές, καλλιεργούμενα κομμένα άνθη, προϊόντα θερμοκηπίου, βότανα, μέλι, μαρμελάδες και ζελέδες, σιρόπι σφενδάμου, φυτικά τρόφιμα, εντομοαπωθητικά και σαπούνια.

Τοποθεσία: 2350 Pontiac Lake Road, Waterford

Ημέρες και περίοδος: Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, Μάιο μέχρι τα Χριστούγεννα Σάββατα, μετά τα Χριστούγεννα μέχρι τον Απρίλιο

Ώρες: 6:30 π.μ. έως 2 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (248) 858-5495

Απαίτηση για φήμη / Ειδικά αξιοθέατα: Το Oakland County φιλοξενεί επίσης μια αγορά ψύλλων τις Κυριακές από τις 9 π.μ. έως 4 μ.μ.