Δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες, παιχνίδια και υπαίθριες ταινίες στο μετρό του Ντιτρόιτ

Wayne, Oakland και Macomb Counties

Το μεγάλο πράγμα για μας Detroiters είναι ότι εκτιμούμε τον ζεστό καιρό. Μετά το χιόνι, τον πάγο και γενικά το κρύο του χειμώνα, θέλουμε απλώς να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές μας. Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνουμε για να μας δελεάσετε έξω και να μας κρατήσετε διασκεδασμένους ενώ είμαστε εκεί έξω. Παρακάτω παρατίθενται μερικές από τις ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες, τα παιχνίδια και οι υπαίθριες ταινίες που προγραμματίζονται στο Metro Detroit.

Οι πληροφορίες παρατίθενται ανά κομητεία:

Σε όλη την περιοχή του μετρό-Ντιτρόιτ

Φροντίστε τις Οικογενειακές Διασκέδαση
Τι: Πάρκα βράδια περιλαμβάνουν δραστηριότητες για παιδιά, καθώς και μια εξωτερική συναυλία και ταινία
Πότε: Οι νύχτες οικογενειακής διασκέδασης πραγματοποιούνται σε διάφορες νύχτες της εβδομάδας καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την περιοχή Metro-Detroit.
Πού: Park It πάρκα τη νύχτα του δραστηριότητες σε τοπικά πάρκα.
Πρόγραμμα

Νομός Μακόμπ:

Oakland County

Αρκετές πόλεις και δήμοι εντός του Oakland County φιλοξενούν κάποια μορφή εξωτερικής θερινής συναυλίας ή παιχνιδιού. Οι κοινότητες που φιλοξενούν μια σειρά υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο Oakland County περιλαμβάνουν Auburn Hills, Birmingham, Farmington, Farmington Hills, Λίμνη Orion, Novi, Northville, Rochester, Royal Oak, Southfield, Waterford, West Bloomfield και Λευκή Λίμνη.

Wayne County, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Ντιτρόιτ

Αρκετές πόλεις και δήμοι στην περιοχή Wayne County φιλοξενούν κάποιο είδος εξωτερικής συναυλίας ή ταινίας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει κάποιο είδος υπαίθριας διασκέδασης που προγραμματίζεται κάθε μέρα της εβδομάδας στην κομητεία Wayne . Οι συναυλίες κυμαίνονται από το Reggae μέχρι το κλασικό βράχο και οι ταινίες κυμαίνονται από τους νικητές της Ακαδημίας μέχρι τις οικογενειακές ταινίες. Οι κοινότητες που φιλοξενούν καλοκαιρινές σειρές στην κομητεία Wayne περιλαμβάνουν τα Belleville, Canton, Campus Martius στο Ντιτρόιτ, Grosse Ile, Grosse Pointe, Lincoln Park, Livonia, New Center στο Ντιτρόιτ, Northville, Plymouth, Southgate, Trenton και Wyandotte.