Προορισμός RV: Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains

Ένα προφίλ RVers του Εθνικού Πάρκου μεγάλων καπνιστών ορέων

Εκείνοι στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να αισθάνονται ότι πολλά από τα μεγάλα Εθνικά Πάρκα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Μισισιπή. Υπάρχουν πολλά μεγάλα Εθνικά Πάρκα στα ανατολικά, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρκου που βλέπει περισσότερους ετήσιους επισκέπτες από οποιοδήποτε άλλο: Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains . Ας δούμε το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains που περιλαμβάνει την ιστορία του, τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, τα μέρη που πρέπει να πάτε και πότε είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το The Smokies.

Μια σύντομη ιστορία του Εθνικού Πάρκου μεγάλων καπνιστών ορεινών όγκων

Το Great Smoky Mountains National Park βρίσκεται τόσο στο Τενεσί και τη Βόρεια Καρολίνα. Το πάρκο βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα καπνά βουνά. Τα Smokies είναι μέρος των βουνών Blue Ridge, τα οποία αποτελούν μέρος της γης Appalachian Mountain.

Η δημιουργία των Μεγάλων Καπνιστών ήρθε εν μέρει από τους κατοίκους κουραστικό από τις υπέροχες βουνοκορφές τους που ήταν ξεκάθαρες από τη βιομηχανία ξυλείας. Οι κάτοικοι του Τενεσί και της Βόρειας Καρολίνας, μαζί με την αμερικανική κυβέρνηση και τον εκατομμυριούχο John D. Rockefeller, άρχισαν να αγοράζουν τμήματα της γης που πρέπει να μετατραπούν σε φυσικό κατάστημα. Αυτό το μωσαϊκό τελικά συνήλθε όταν το αμερικανικό Κογκρέσο ναυλώθηκε το έδαφος το 1934. Ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ υπέγραψε τη γη σε Εθνικό Πάρκο το 1940.

Τι να κάνετε μόλις φτάσετε στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains

Αυτό το δάσος πάρκο καλύπτει περισσότερα από μισό εκατομμύριο στρέμματα.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε για κάθε διαφορετικό τύπο επισκέπτη. Η πεζοπορία είναι μια παλιά αναμονή με οποιοδήποτε εθνικό πάρκο και οι Smokies δεν διαφέρουν. Εάν είστε ένας που έχει μια υπέροχη θέα, προτείνουμε πεζοπορία σε μερικά από τα καταφύγια, όπως το Newfound Gap ή το Clingmans Dome.

Εάν είστε περισσότερο από έναν εραστή της άγριας ζωής έχετε τις επιλογές σας καλά, μπορείτε να εντοπίσετε ελάφια, γαλοπούλα, πουλιά και ακόμη και μαύρες αρκούδες σε διάφορα σημεία, όπως το Cades Cove και το δημοφιλές Cataloochee.

Οι λάτρεις της ιστορίας θα απολαύσουν την εξερεύνηση των διαφόρων εκθεμάτων στην περιοχή, όπως το Μουσείο Αγροτικών ορεινών περιοχών. Εάν θέλετε απλώς να ξεκουραστείτε και να είστε τεμπέληδες, το Great Smoky Mountains έχει και αυτό στο Roaring Fork ή Deep Creek.

Σε οποιαδήποτε στιγμή στο Great Smoky, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμπι, καγιάκ, ψάρεμα, ιππασία, κάμπινγκ, να παρακολουθείτε καταρράκτες ή να πηγαίνετε σε οποιεσδήποτε εκδρομές με ξεναγό και ταξίδια. Εάν έχετε προβλήματα κινητικότητας χωρίς ανησυχίες, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλά τμήματα των Smokies με αυτοκίνητο, φορτηγό ή RV.

Αν θέλετε κάτι περισσότερο από το εξωτερικό, σας προτείνουμε να μείνετε κοντά στις πόλεις θέρετρο Pigeon Forge ή Gatlinburg. Δεν είναι μόνο αυτές οι περιοχές κοντά στους Smokies, αλλά έχουν και πολλά άλλα αξιοθέατα, όπως ενυδρεία, μουσεία, ψώνια, εκλεκτά εστιατόρια και ακόμη και πάρκα αναψυχής.

Πότε για να πάει στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains

Όπως είπαμε πριν, το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains συγκεντρώνει περισσότερους ετήσιους επισκέπτες από κάθε άλλο Εθνικό Πάρκο. Αν θέλετε να νικήσετε το πλήθος, το καλύτερο για να δοκιμάσετε τις εποχές των ώμων της άνοιξης και της πτώσης, ειδικά της άνοιξης.

Γιατί Άνοιξη και όχι πτώση; Η άνοιξη φέρνει πάνω από 1500 ανθοφόρα φυτά σε άνθιση στο πάρκο και οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι δροσερές κατά περιόδους, αλλά είναι σίγουρα διαχειρίσιμες.

Η Άνοιξη φέρνει επίσης το Προσκύνημα Άγριας Άνθρωπος, ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ που υπογραμμίζει την ποικιλία φυτών και ζώων στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί την άνοιξη, η πτώση φέρνει ένα μεγάλο φύλλωμα του φθινοπώρου για να πιει μέσα.

Έτσι, για να RVers ανατολικά του Μισισιπή , δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν έξω στη Γιούτα ή Μοντάνα για να απολαύσετε μερικές θεαματικές απόψεις και αξιοθέατα που περιμένουν ακριβώς γύρω από τη γωνία για σας. Ελάτε κάτω, ή μέχρι το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains. Και στα RVers μας προς τα δυτικά, κατευθυνθείτε προς τα ανατολικά και απολαύστε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το δημοφιλές πάρκο.