Καλοκαίρι στο Ντιτρόιτ: Ταινίες και μουσική κάτω από τα αστέρια

Εβδομαδιαία και Ειδικά Γεγονότα για όλη την περίοδο

Το μεγάλο πράγμα για τη ζωή στην περιοχή του Ντιτρόιτ είναι ότι ένας τυπικός χειμώνας σας κάνει να εκτιμήσετε το καλοκαίρι. Πολύ. Μετά το χιόνι, τον πάγο και γενικά το κρύο του χειμώνα, οι Detroiters απλώς θέλουν να κολυμπήσουν σε ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Και υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνετε για να απολαύσετε τους ντόπιους έξω και να τους κρατήσετε διασκεδασμένους ενώ είναι εκεί έξω. Ακολουθεί μια λίστα με την επιλογή της καλλιέργειας στο Detroit για το καλοκαίρι του 2017.

Όλα αυτά βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. πολλά προάστια στην περιοχή του Ντιτρόιτ βάζουν επίσης καλοκαιρινές συναυλίες και ταινίες.

Downtown Detroit Parks

Ελέγξτε αυτές τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις και προβολές ταινιών στα πάρκα στο κέντρο της πόλης του Ντιτρόιτ, όπου θα περπατήσετε από ουρανοξύστες, μνημεία, κήπους, βρύσες. Και τα τρόφιμα και τα ποτά είναι πάντα στην προσφορά.

Campus Martius Park

Beacon Park
Το Beacon Park είναι ένα νέο εμπορικό πάρκο στο δυτικό-κεντρικό Ντιτρόιτ, με ένα μεγάλο άνοιγμα από τις 20 Ιουλίου έως τις 23 Ιουλίου. Ειδικές εκδηλώσεις για το μεγάλο άνοιγμα:

Grand Circus Park

Summer Street Eats and Sounds: Πιάσε δείπνο από τροχόσπιτα Πέμπτη από τις 4 έως τις 10 μ.μ. και πιάσε πιανίστες και φωνητικό δίδυμο από τις 7 έως τις 9 μ.μ. Ιούλιος έως 24 Αυγούστου (Εκτός από τις 27 Ιουλίου)

Θέατρο του Θεάτρου του Μίτσιγκαν Θερινή περίοδος: Φορτηγά τροφίμων για δείπνο και αστέρια όπερας Ντιτρόιτ για ψυχαγωγία 27 Ιουλίου; τα φορτηγά τροφίμων είναι εκεί από τις 4 έως τις 10 μ.μ. τα αστέρια όπερας εκτελούν από τις 7 έως τις 9 μ.μ.

Νέο Κέντρο Πάρκου

Το New Centre Park, στην 2998 West Grand Boulevard, βρίσκεται στη γωνία της δεύτερης λεωφόρου και της δυτικής Grand Boulevard. Ο χώρος στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς δυτικά του πάρκου στο West Grand, είναι ανοικτός και δωρεάν κατά τη διάρκεια κινηματογραφικών παρουσιάσεων. Δωρεάν ταινίες προβάλλονται όλο το καλοκαίρι σε διάφορες νύχτες. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για το νυχτερινό πρόγραμμα. Οι περισσότερες εμφανίσεις αρχίζουν στις 8 μ.μ. εάν υπάρχει διπλό χαρακτηριστικό, η πρώτη ταινία αρχίζει συνήθως στις 6:30 μ.μ., αλλά ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για συγκεκριμένες ώρες, καθώς μπορεί να ποικίλει.

Το πάρκο διαθέτει μπαρ και σχάρα, ώστε να μπορείτε να πικνίκ ενώ παρακολουθείτε. Το New Centre Park προσφέρει καρέκλες ή μπορείτε να φέρετε τη δική σας κουβέρτα.

Rockin 'στο Riverfront

Αυτές οι ελεύθερες κλασικές ροκ συναυλίες συμβαίνουν κάθε Παρασκευή το βράδυ από τις 14 Ιουλίου και τρέχουν μέχρι τις 18 Αυγούστου στο Detroit RiverWalk στο GM Plaza. Οι εμφανίσεις ξεκινούν από τις 7:30 έως τις 10 το βράδυ. Το μοντέλο του 2017 περιλαμβάνει το Night Ranger, τον George Thorogood και τους καταστροφείς, το Loverboy, το Gin Blossoms, το 38 Special και το Everclear. Ο χώρος στάθμευσης στους δρόμους St. Antoine και Atwater είναι $ 5. πιστωτικές κάρτες μόνο.