Ξενοδοχείο Four Seasons Los Angeles στο Beverly Hills

Διεύθυνση: 300 South Doheny Drive, Λος Άντζελες, CA 90048

Το Four Seasons του Λος Άντζελες στο Beverly Hills δεν δείχνει όλη αυτή την προσωπικότητα από το δρόμο, αλλά στο εσωτερικό του, θα βρείτε την ωραία διακόσμηση, την πολυτελή άνεση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που αναμένεται από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και το Four Seasons μάρκα.

Τα 285 δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν μπαλκόνια. Απόψεις κοιτάζουν πάνω από το κατοικημένο Doheny Drive προς την ακτή, πάνω από το Beverly Hills προς το Χόλιγουντ και το Downtown LA.

Το Four Seasons LA στο Beverly Hills δεν έχει τόσο μεγάλη ιστορία στη γειτονιά, όπως άλλα ξενοδοχεία όπως το Beverly Hills Hotel, το Beverly Hilton ή το αδελφικό του ξενοδοχείο, το Beverly Wilshire . Αλλά από το άνοιγμα το 1987 έχει γίνει δημοφιλές με τους αναζητούντες πολυτέλεια, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων, όταν μπορείτε να δείτε πάνω από 100 λιμουζίνες παρατάσσονται για να πάρει διάσημους επισκέπτες για τις τελετές απονομής. Οι στυλίστες, οι μανικιούρ και οι καλλιτέχνες μακιγιάζ που φορούν τα αστέρια είναι διαθέσιμοι όλο το χρόνο σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Εστιατόριο στο Four Seasons Beverly Hills

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το ιταλικό εστιατόριο Culina με εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, εστιατόριο Cabana που προσφέρει κουζίνα από την Καλιφόρνια και τραπεζαρία στην πισίνα στον 4ο όροφο και Windows Lounge με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και βραδιές ζωντανής μουσικής στο επίπεδο του λόμπι.

Μια κουζίνα τσαγιού Kosher είναι διαθέσιμη για ειδικές εκδηλώσεις.

Πρόσθετες παροχές

Ένα πλήρως εξοπλισμένο Business Centre μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες γραμματειακής μετάφρασης και μεταφραστές ξένων γλωσσών εκτός από οποιαδήποτε τεχνολογία γραφείου που μπορεί να χρειαστείτε. Μια περιοχή με ασανσέρ κοντά στην πισίνα του τέταρτου όροφο στεγάζεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές γυμναστικής.

Οι υπηρεσίες σπα είναι διαθέσιμες στο σπα του ξενοδοχείου, σε ιδιωτικές καμπάνες δίπλα στην πισίνα ή σε δωμάτια. Για τα παιδιά παρέχονται παιδικά ρούχα και νυχτερινό γάλα και μπισκότα. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, μπορεί να υπάρχει μια ειδική τιμή για ένα δεύτερο δωμάτιο για δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 18 ετών. Όλα τα δωμάτια είναι φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα και είναι διαθέσιμα τα κατοικίδια.

Δωρεάν υπηρεσίες

Σε αντίθεση με πολλά ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, το Four Seasons Los Angeles στο Beverly Hills προσφέρει δωρεάν ενσύρματο ή ασύρματο Intenet στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα iPad με Interactive Customer Experience (ICE) σε κάθε δωμάτιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εικονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να δανειστούν ένα δωρεάν κιτ γυμναστικής για να πάνε μαζί με το εικονικό πρόγραμμα. Δωρεάν εμφιαλωμένο νερό παραδίδεται στο δωμάτιο. Πρωινός καφές, φρούτα και muffins διατίθενται στο λόμπι από τις 5 π.μ. έως τις 8 το πρωί. Η φωτεινή λάμψη παπουτσιών είναι δωρεάν, όπως και η εξερχόμενη υπηρεσία λιμουζίνας σε απόσταση δύο μιλίων.

Το Four Seasons Los Angeles at Beverly Hills είναι ένα ξενοδοχείο μη καπνιζόντων, επομένως όλα τα δωμάτια θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από τον καπνό, αλλά αν έχετε αλλεργίες σε ζώα, δεν υπάρχουν καθορισμένα δωμάτια χωρίς κατοικίδια.