Πάρτε ένα εικονικό ταξίδι στο σιδερένιο ύφαλο

Αξιολόγηση από την τοποθεσία: 3.5 STARS (από 5)

Πρέπει να το παραδώσω στο αγρόκτημα του Knott's Berry . Το θεματικό πάρκο της Καλιφόρνιας ήταν σε ένα δάκρυ αποκαθιστώντας μερικά από τα αγαπημένα παλαιότερα του αξιοθέατα (όπως το Calico Mine Ride ) και την εξάπλωση του ακινήτου εν γένει. Και το δίνω σημαντικές σκηνές για το πράσινο φωτισμό μιας εξελιγμένης, διαδραστικής σκοτεινής διαδρομής που προσεγγίζει την Disney και την καθολική ποιότητα. Ενώ το Voyage to the Iron Reef είναι εντυπωσιακό με πολλούς τρόπους και πολλή διασκέδαση (ειδικά για gamers), πιθανότατα δεν θα σας φουσκώσει αρκετά από το νερό.

Προηγούμενες πληροφορίες

Πληροφορίες εισιτηρίων και ξενοδοχείων

Εδώ γιατί το Voyage στο Iron Reef Only παίρνει 3,5 αστέρια

Με την Disneyland από τη γωνία και τα Universal Studios Hollywood μέχρι τον αυτοκινητόδρομο, το Knott's είναι ένα μικρό ψάρι σε μια γιγαντιαία λίμνη. Ο Iron Reef μπορεί να προσεγγίσει το status των ηλεκτρονικών εισιτηρίων , αλλά είναι δύσκολο για τον Knott να ανταγωνιστεί χωρίς να επωφεληθεί από τους βασιλικούς πόρους των μεγάλων παικτών.

Ένα από τα πράγματα που ένα μεγάλο bankroll μπορεί να αγοράσει είναι μια πνευματική ιδιοκτησία A-list.

Αντί για τους χαρακτήρες που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, όπως τα toons που παρουσιάζονται στην Toy Story Mania , ο Iron Reef εισάγει μια εξαιρετικά περίεργη δέσμη υποβρύχιων πλάσματα steampunk. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεσταθεί κανείς στο Woody και το Buzz Lightyear από ένα απειλητικό, με μέταλλο, πολυταναλωμένο θηρίο που φέρει το όχημά σας.

Για όσους απολαμβάνουν το παιχνίδι και το συναίσθημα της εισόδου σε ένα πλήρως υλοποιημένο περιβάλλον παιχνιδιού, το Iron Reef παραδίδει. Οι αναβάτες στα οχήματα των τεσσάρων επιβατών οπλίζονται με πυροβολητές για να αποκρούσουν τους επιτιθέμενους εισβολείς και να ρίξουν τα σημεία για άμεσες επιτυχίες. Η εμπειρία βιντεοσκόπησης όπως τα βιντεοπαιχνίδια ενσωματώνει μεγάλες οθόνες πάνω στις οποίες προβάλλονται μέσα από τα πλάσματα. Εκτός από τις 3-D κινούμενες σειρές πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας, η έλξη περιλαμβάνει μερικά πρακτικά στηρίγματα που πασπαλίζονται σε όλη την έκταση.

Το παιχνίδι είναι ενεργό, ακόμη και αν οι μηχανισμοί pufferfish και άλλοι στόχοι του θαλάσσιου ζώου είναι περίεργοι. Για να γεμίσετε αξιοπρεπή σημεία, βοηθά να σταθεροποιήσετε το ζακέτα "πάγωμα ακτίνων" από το στήθος σας και να διατηρήσετε μια γρήγορη φωτιά χωρίς διακοπή.

Οι οθόνες ποικίλουν σε μέγεθος, με μερικές από αυτές αρκετά μεγάλες και περιβάλλουν. Συχνά όμως είναι ασυμβίβαστο, όταν τα οχήματα κινούνται προς τα πλάγια κατά μήκος της διαδρομής μετά από μια οθόνη, αλλά η δράση προορίζεται να οδηγήσει τους επιβάτες σε κίνηση προς τα εμπρός. Οι τρισδιάστατες εικόνες έδωσαν μια καλή αίσθηση βάθους, ειδικά για μια από τις σκηνές όπου η δράση κινείται μέσα από ένα ναυάγιο.

Τα οχήματα δεν έχουν την ίδια ρευστότητα και την ελευθερία κινήσεων που κάνουν οι βασικές βάσεις κίνησης στην πρωτοποριακή έλξη του Universal, The Amazing Adventures of Spider-ManTransformers: The Ride 3D , που χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο σύστημα οδήγησης).

Παρόλα αυτά, το Iron Reef είναι μια απολαυστική βόλτα και μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο πάρκο.

Τα πλάσματα της θάλασσας; Στο Knott's;

Γιατί το ταξίδι στο σιδερένιο ύφαλο εκτοξεύει ένα τεράστιο "Kraken Queen" και άλλα άγρια ​​θηρία ωκεανού; Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα των σχεδιαστών, η προσθήκη σουβέρ και άλλων βόλτων στο Knott διαταράσσει μια αποικία μυστηριώδους θαλάσσιου πλάσματος που κρύβεται κάτω από το πάρκο. Σε αντίποινα, τα πλάσματα θέλουν να καταστρέψουν το πάρκο και να διεκδικήσουν την οργή τους.

Παρατηρήστε την πανοπλία που καλύπτει το γιγαντιαίο θηρίο που μοιάζει με χταπόδι στην παραπάνω φωτογραφία; Οι εισβολείς τύπου steampunk τροφοδοτούν το μέταλλο από τις σουβέρ του πάρκου και άλλες βόλτες. Η πλούσια σε σίδηρο διατροφή τους έχει μετατρέψει σε μηχανικά θηρία. Η βασίλισσα οδηγεί το στρατό της από τους υποβρύχιους πολεμιστές για να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν τον "Iron Reef" τους.

Βρίσκεται στο πάρκο Buena, στην Καλιφόρνια, το Knott's δεν είναι ακριβώς παραθαλάσσιο πάρκο.

Λοιπόν, τι συμβαίνει με το ωκεάνιο περιβάλλον; Ακόμη και ξένος; Οι επισκέπτες πρέπει να ανέβουν σε μια σειρά από σκάλες για να επιβιβαστούν στα οχήματα που τα παίρνουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους υποβρύχιους κακούς.

Αλλά hey, πηγαίνετε μαζί με την ιδέα. Υπάρχει η πιθανότητα ότι η ιστορία είναι τουλάχιστον ένα κομμάτι ενός πονηρού μαυρίσματος από τους σχεδιαστές βόλτα για να αποκαταστήσει την ισορροπία των ιστοριών που βασίζονται βόλτες και συγκινήσεις συγκίνηση στο Knott του.

Συνεργαστείτε μαζί μου εδώ καθώς ερμηνεύω την ιστορία: Τα μυθικά, φανταστικά πλάσματα σκοτεινής βόλτας που (επιστεύθηκαν) επισκιάστηκαν από τις συγκινήσεις με συναρπαστικές ανησυχίες για να καταστρέψουν τον πύργο πύργων, τις κυματοθραύστες και άλλα αξιοθέατα που τους μετέφεραν. Και με αυτόν τον τρόπο, αποκαθιστούν μια σκοτεινή βόλτα. Εναπόκειται σε ερατικούς επιβάτες να σώσουν το πάρκο. Λαμπρός!

Το Iron Reef βρίσκεται σε ένα κτίριο εκθεσιακών κτιρίων που φιλοξένησε το Knott's Bear-y Tales και αργότερα, το Βασίλειο των Δεινοσαύρων, δύο δημοφιλείς σκοτεινές βόλτες. Η έλξη των δεινοσαύρων έκλεισε το 2004 και το κτίριο ήταν σκοτεινό έως ότου άνοιξε το Iron Reef την άνοιξη του 2015. Η ανανεωμένη δέσμευση για βόλτες με ιστορία τιμά την κληρονομιά του Knott ως θεματικό πάρκο. Είναι επίσης μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας Cedar Fair του μεγαλύτερου σχεδίου "Amusement Dark" για να εισαγάγει περισσότερες σκοτεινές βόλτες σε άλλα πάρκα της αλυσίδας, όπως το Cedar Point .

Με τις Six Flags να ανοίγουν δύο σκοτεινές βόλτες με θέμα το Justice League το 2015 , υπάρχει μια αναδυόμενη τάση στον κλάδο. Τα καλά στρογγυλεμένα πάρκα χρειάζονται περισσότερο από τις συγκινήσεις. Μπορεί να είναι αμφιλεγόμενο να το πούμε, αλλά μερικά πάρκα έχουν απλά πάρα πολλά ψαροκάικα. Φέρτε τις σκοτεινές βόλτες!

Και ευχαριστώ, Knott's, για να πάμε στην σκοτεινή (βόλτα) πλευρά και να μας δώσει Ταξίδι στο Iron Reef.