Ρομαντική Ζυρίχη, Ελβετία για ζευγάρια

Πρέπει να δείτε Αξιοθέατα & Διαμονή για ζευγάρια στη Ζυρίχη

Ενώ υπάρχουν πράγματι 200 ​​τράπεζες που βρίσκονται στη Ζυρίχη, κάποιος θα μπορούσε να αγνοήσει τις ρομαντικές πλευρές της μεγαλύτερης πόλης της Ελβετίας. Και καθώς οι περισσότερες ελβετικές διακοπές αρχίζουν και τελειώνουν στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ή στο σιδηροδρομικό σταθμό, γιατί να μην περάσετε μια μέρα-δύο εξερευνήσεις;

Μεταξύ των απαράδεκτων ρομαντικών εμπειριών στη Ζυρίχη:

Περπατήστε στα χέρια σας γύρω από την ακτή της λίμνης Ζυρίχης στην άκρη της πόλης. Οι κύκνοι κυματίζουν για να κολυμπήσουν, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κουπί για δύο άτομα, για να δείτε την πόλη από το νερό ή να επιβιβαστείτε σε μια βάρκα για μια διήμερη εξερεύνηση βαθύτερη στη λίμνη.

Στο πλοίο μπορείτε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές από τα γραφικά γύρω χωριά.

Αν ψάχνετε για ένα διαμάντι, θα βρείτε πολλά στη Bahnhofstrasse της Ζυρίχης, η οποία συχνά αποκαλείται Πέμπτη Λεωφόρος της Ελβετίας. Εδώ οι πολυτελείς κατασκευαστές ρολογιών και κοσμηματοπωλεία, όπως οι Gubelin και Bucherer, καθώς και τα πολυκαταστήματα Globus και Jelmoni, γοητεύουν τους αγοραστές με λαμπερές οθόνες.

Σε ολόκληρο το Limmat, ο ποταμός που διακρίνεται για το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, είναι η παλιά πόλη της Ζυρίχης, όπου γοητεύει τους παλιούς λιθόστρωτους δρόμους που χρονολογούνται από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Οι γέφυρες παρέχουν στους πεζούς πρόσβαση από τη μια πλευρά στην άλλη.

Επεξεργαστείτε μια όρεξη ανεβαίνοντας τις 184 σκάλες στο Grossmunster, την πανύψηλη εκκλησία που ιδρύθηκε από τον Charlemagne: Οι απόψεις της πόλης θα σας κόψουν την ανάσα. Σνακ σε μαλακά και κρεμώδη μακαρόνια από τον Sprüngli - τα οποία ισχυρίζονται ότι τα εφευρέθηκαν και τα αποκαλούν Λουξεμβούργερλι. Η έδρα της καταλαμβάνει μια περίοπτη γωνία στην Paradeplatz.

Εξοικονομήστε χώρο για δείπνο με την κομψή και κομψή στο Rive Gauche. Τελειώστε τη νύχτα με ένα σύνθημα από τους γείτονες της πόλης: μπαρ hop μέσω Zurich West, η πρώην βιομηχανική περιοχή που αναδημιουργείται ως νυχτερινή ζωή και καλλιτεχνικό κέντρο.

Πού να μείνετε στη Ζυρίχη

Κάντε την επίσκεψή σας στη Ζυρίχη αξέχαστη διαμένοντας σε ένα από αυτά τα ρομαντικά ξενοδοχεία:

Dolder Grand
Το Dolder Grand, που βρίσκεται σε μια κορυφή ενός λόφου, απέχει 10 λεπτά έξω από την πόλη με το αυτοκίνητο και είναι ένα καταφύγιο χαλαρής πολυτέλειας για ζευγάρια που αναζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία μακριά από την πολυσύχναστη Ζυρίχη. Περιέχει μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης, με έργα γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Andy Warhol και Niki de Saint Phalle.

Αρχικά χτίστηκε το 1899 ως σπα υγείας, το ακριβά ανακαινισμένο ακίνητο συνεχίζει να διαθέτει το σπα που προκαλεί σκόμπες και οι ανταγωνιστές του στην ιστορικά κωδικοποιημένη περιοχή του κέντρου της πόλης απαγορεύεται να οικοδομήσουν.

Το Ιαπωνικά επηρεασμένο spa διαθέτει δύο ιδιωτικές σουίτες και το μενού περιλαμβάνει ιατρικές θεραπείες (π.χ. λέιζερ, φλούδες και ενέσεις).

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν πεζοπορία, να παίξουν εννέα τρύπες του γκολφ και να χτυπήσουν μπάλες σε ένα από τα πέντε γήπεδα τένις.
Ελέγξτε τις τιμές τώρα

Baur au Lac
Παρόλο που το νεοκλασικό ξενοδοχείο 124 δωματίων βρίσκεται στην καρδιά της Ζυρίχης, το 1844 χτίστηκε ως έπαυλη βίλα στη λίμνη για τους αριστοκράτες που αναζητούν διακριτικά καταλύματα.

Λόγω των πολλαπλών ανακαινίσεων, το Baur au Lac-που διευθύνεται ακόμα από την οικογένεια Baur - διατηρεί τα πολυτελή πρότυπα που ζητούν οι αρχηγοί κρατών και διασημοτήτων που το έχουν επισκεπτεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο σχεδιασμός των άρτια εξοπλισμένων δωματίων και σουιτών είναι η πολυτέλεια του παλιού κόσμου (και το καθένα είναι μοναδικό), αλλά οι ανέσεις είναι όλες σύγχρονες.

Τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα του ξενοδοχείου είναι ένας κήπος και βεράντα με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης και τις αλπικές χιονισμένες Άλπεις στην άλλη πλευρά.
Ελέγξτε τις τιμές τώρα

Widder
Αρκετές συντεχνίες εμπόρων κυβερνούσαν τη Ζυρίχη από τότε που ανέλαβαν την εξουσία από την τάξη των εμπόρων τον 12ο αιώνα μέχρι τη γαλλική επανάσταση. Πολλές από τις αίθουσες του τάγματος εξακολουθούν να υπάρχουν, κυρίως ως κλαμπ ή εστιατόρια.

Τα οκτώ αρχοντικά που ανήκουν στην Guild of Butchers μετατράπηκαν πρόσφατα σε ένα boutique ξενοδοχείο 49 δωματίων, κάνοντας το Widder ένα από τα πιο μοναδικά ακίνητα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν δύο δωμάτια και ορισμένα έχουν βεράντες. Ενώ το υπάρχον πλαίσιο είναι ιστορικό (λεπτομέρεια από ξύλινες οροφές, περίτεχνα σκεπάσματα παραθύρων), η διακόσμηση είναι σίγουρα σύγχρονη (το ξενοδοχείο περιλαμβάνει έργα του Le Corbusier και του Mies van der Rohe, μεταξύ άλλων διάσημων σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων).

Το Widder Hotel βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Ζυρίχης, κοντά σε πολλά εστιατόρια και μπαρ. Πριν από την εξερεύνηση, όμως, κάνετε ένα σημείο για να σκάσει στο happening τζαζ με θέμα Widder Bar, το οποίο φιλοξενεί επίσης ζωντανές συναυλίες όλη την πτώση και την άνοιξη.
Ελέγξτε τις τιμές τώρα

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν γεύματα και καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύουμε στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.