Τι πίνοντας καλά; Δοκιμάστε μια ανίχνευση ρυμουλκουμένων

Η λέσχη αγάπης σέρνει; Θα σας αρέσει και το crawls τρέιλερ!

Όλοι αγαπούν ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι. Μπορεί να έχετε ακούσει για μπλοκ πάρτι, όπου ολόκληρο το μπλοκ μιας γειτονιάς ανοίγει τις πόρτες τους και οι λαοί μπορούν απλά να βγείτε από σπίτι σε σπίτι για διασκέδαση. Ή ίσως απολαύσατε το crawls pub στο κολέγιο, όπου αναπηδήσατε από το μπαρ στο μπαρ προσπαθώντας να δοκιμάσετε νέα ποτά και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα πράγμα που μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε πίσω όταν επιλέγετε μια ζωή στο δρόμο, αλλά δεν χρειάζεται πραγματικά.

Εάν οι γειτονιές έχουν μπλοκ πάρτι και κολέγιο πόλεις έχουν crawls παμπ από RV πάρκα και τα εδάφη έχουν ρυμουλκούμενο crawls. Ας δούμε την ανίχνευση ρυμουλκουμένων, συμπεριλαμβανομένου του τι αποτελούνται, τι μπορείτε να περιμένετε καθώς και κάποιες ιδέες ανίχνευσης ρυμουλκουμένων.

Τι είναι η ανίχνευση ρυμουλκουμένου;

Μια ανίχνευση ρυμουλκουμένων είναι ένας τρόπος για τους RVers να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον τα RV πάρκα τους ή έναν τρόπο για ένα RV rally να αφήσει πραγματικά χαλαρά. Η RVers ανοίγει τις πόρτες στα ρυμουλκούμενα, τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα ή οποιοδήποτε άλλο τύπο RV για να αφήσει τους γείτονες του RV και να τους εξυπηρετήσει με ποτά, μίξερ, σνακ και ό, τι άλλο αποφασίζουν να υπηρετήσουν. Η ιδέα είναι να χτυπήσετε κάθε RV, να δοκιμάσετε νέα ποτά, να συνομιλήσετε με τους γείτονες της RV και γενικά να έχετε καλό χρόνο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αλκοόλ παίζει συνήθως ένα μεγάλο κομμάτι σε μια ανίχνευση ρυμουλκουμένων, ακριβώς όπως crawl παμπ.

Ποιος οργανώνει Crawls ρυμουλκουμένων;

Οι ανιχνεύσεις ρυμουλκουμένων είναι πιο πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος όπου μια ομάδα RVers μπορεί ήδη να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον ή να είναι γνωστοί τουλάχιστον.

Αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια αγώνων RV , εκδρομών στην κοινότητα RV ή μπορεί ακόμη και να οργανωθεί από τα ίδια τα πάρκα RV. Φυσικά, η γνώση του άλλου προηγουμένως καθιστά ευκολότερη την οργάνωση και το σχεδιασμό ενός ρυμουλκουμένου, καθώς θα έχετε ήδη μια βασική ιδέα για το ποιος και πόσα άτομα θα συμμετάσχουν. Βοηθά επίσης όταν η ομάδα ξέρει ο ένας τον άλλον και αποφεύγει να αφήνει τον επισκέπτη να ξεχειλίζει και να βεβαιώνεται ότι η ανίχνευση δεν ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ιδέες για ανιχνευτές ρυμουλκών

Το κύριο πράγμα που πρέπει να επιτευχθεί σε ένα crawl ρυμουλκούμενο είναι για τους ανθρώπους να διασκεδάζουν. Όσο πιο εορταστική ή φρέσκια είναι η ιδέα, τόσο πιο πιθανό είναι να θέλουν οι άνθρωποι να σταματήσουν από το ρυμουλκό σας να έχουν καλό χρόνο. Τα θέματα είναι πολύ δημοφιλή σε crawls τρέιλερ, ένα RV θα μπορούσε να εξυπηρετήσει Μανχάταν, ως μέρος ενός θέματος της Νέας Υόρκης, ή θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε την εποχιακή μπύρα σε μια στάση "τέσσερις εποχές". Οι ιδέες είναι σχεδόν απεριόριστες και περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας.

Οι περισσότερες ανιχνεύσεις είναι επίσης σε κάποιο είδος περιστροφής, όπως crawl pub. Αυτό μπορεί να είναι δέκα λεπτά ανά στάση ή ώρα, αν έχετε μόνο μερικά ρυμουλκούμενα. Θέλετε να πάρετε τους ανθρώπους σε κάθε στάση, ώστε να σκεφτείτε το μέγεθος της ομάδας σας και πώς θα λειτουργήσει το χρονοδιάγραμμα.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε μια ανίχνευση

Προφανώς, πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν επιτρέπεται η ανίχνευση στο πάρκο ή στους λόγους που σκοπεύετε να φιλοξενήσετε την ανίχνευση. Ορισμένα πάρκα RV έχουν κανόνες σχετικά με το αλκοόλ, ανοικτά εμπορευματοκιβώτια και ήσυχες ώρες και πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες (κανείς δεν του αρέσει ένα κακό γειτονικό πάρκο RV!)

Πριν ξεκινήσετε τις προετοιμασίες για την εκδήλωση, δοκιμάστε να βρείτε το κατάλληλο πάρκο RV ή άλλο χώρο. Να είστε εκ των προτέρων σχετικά με τις προθέσεις σας και πόσοι άνθρωποι μπορεί να συμμετέχουν λιγότερο εσείς βρίσκει την ασφάλεια που σας ζητείται μέσα-crawl.

Επίσης, να θυμάστε ότι το επίκεντρο μιας ανίχνευσης είναι να έχετε έναν καλό χρόνο και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να μην πάρετε μαύρισμα μεθυσμένο και να πέσετε σε μια φωτιά στο στρατόπεδο.

Οι ανιχνευτές ρυμουλκουμένων καθίστανται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς το RVing καθίσταται όλο και πιο δημοφιλές. Δοκιμάστε να μιλήσετε με το αγαπημένο σας RV ή κοινωνικό κλαμπ για να δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια crawl πηγαίνοντας τον εαυτό σας!