Το New Age Health Spa είναι κλειστό

Το New Age Health Spa στο Neversink της Νέας Υόρκης είναι πλέον κλειστό. Βρίσκεται σε 280 στρέμματα στο Catskills 2 1/2 ώρες από την πόλη της Νέας Υόρκης, ήταν ένα αγρόκτημα που μετατράπηκε σε καταφύγιο νηστείας με την ονομασία New Age Health Farm. Ο Werner Mendel και ο Stephanie Paradise αγόρασαν το ακίνητο το 1986, μετατρέποντάς το σε σπα προορισμού με επίκεντρο την υγεία και την ευεξία.

Ο Werner Mendel δημιούργησε επίσης το concept of spa association το 1990 όταν κάλεσε μια μικρή ομάδα ιδιοκτήτες σπα και υποστηρικτές ευεξίας στο New Age Health Spa για να συζητήσουν πώς θα μπορούσαν να δικτυωθούν για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να εκπαιδεύσουν το κοινό για τις ιαματικές πηγές.

Από εκείνη τη συνάντηση έφτασε η Διεθνής Ένωση Spa, η οποία του απονεμήθηκε το "Βραβείο Όρασης" το 2000. Ο Mendel πέθανε το 2005 στην ηλικία των 70 ετών.

Ένα από τα προσιτά ιαματικά λουτρά, το New Age Health Spa αγωνίστηκε τα χρόνια πριν κλείσει λόγω της οικονομικής ύφεσης του 2008 και του αυξημένου ανταγωνισμού στην περιοχή.

Το μήνυμα αυτό εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της την άνοιξη του 2012:

"Λυπούμαστε για να ενημερώσουμε όλους τους πιστούς πελάτες μας ότι το spa δεν θα ανοίξει εκ νέου το 2012. Η οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση και δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε business φέτος. και να σας ευχηθώ υγεία, ειρήνη και χαρά το επόμενο έτος. "

Μια εταιρεία από το South Williamsburg, Μπρούκλιν αγόρασε το ακίνητο στην ανατολική κομητεία Sullivan τον Οκτώβριο για $ 1,7 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα αρχεία του νομού.

Οι άνθρωποι που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στην περιοχή μπορούν να απευθυνθούν στο Copperhead Retreat & Spa στο Shandaken της Νέας Υόρκης, στην καρδιά του Catskills.

Αυτό το μικρό, κομψό σπα προορισμού ευρωπαϊκού στιλ ειδικεύεται στην απώλεια βάρους, τη νηστεία των χυμών, την αποτοξίνωση, τα ωμά τρόφιμα και το Ayurvedic panchakarma .

Ένα μικρό ακίνητο με δέκα δωμάτια και επτά σουίτες και duplex βρίσκεται στον κατακόρυφο κολπίσκο Esopus και προσφέρει καθημερινά μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και άσκησης. Μια υποχώρηση τριών νυχτών ξεκινάει περίπου 1.500 δολάρια για ένα άτομο, με ένα άτομο.