Εκμεταλλευτείτε τις διακοπές στο Σαν Αντόνιο

Το San Antonio είναι από καιρό ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Τέξας. Με μια μυριάδα αξιοθέατα και κορυφαία φεστιβάλ ραφιών που οργανώνονται όλο το χρόνο, δεν είναι περίεργο το Alamo City αντλεί ένα πλήθος. Ωστόσο, το San Antonio είναι πολύ περισσότερο από ένα καλοκαιρινό οικογενειακό μέρος. Στην πραγματικότητα, μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε το Σαν Αντόνιο είναι η «περίοδος των διακοπών».

Όπως συμβαίνει παντού, το Σαν Αντόνιο ξεκινά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών. Το Παιδικό Μουσείο του Σαν Αντόνιο θα φιλοξενήσει οικογενειακές δραστηριότητες με θέμα τις Ευχαριστίες όλο το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, το Σαν Αντόνιο είναι γνωστό για τα εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, έτσι τα ψώνια της μαύρης Παρασκευής θα είναι αρκετά βιασύνη επίσης. Εστιατόρια σε όλη την πόλη θα προσφέρουν προσφορές για το δείπνο των Ευχαριστιών, το οποίο δίνει στους επισκέπτες και τους κατοίκους έναν τρόπο να απολαύσουν ένα μεγάλο δείπνο των Ευχαριστιών χωρίς όλες τις παρενοχλήσεις.

Φυσικά, η κύρια κλήρωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών θα λάβει χώρα την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών. Την Παρασκευή το βράδυ, το ετήσιο Holiday Parade Parade και ο φωτισμός του ποταμού θα πραγματοποιηθούν στο RiverWalk. Το RiverWalk είναι "αναμμένο" στις 7 μ.μ. την Παρασκευή. Το Holiday Parade Parade ξεκινά λίγο αργότερα και διαρκεί μια ολόκληρη ώρα, καθώς γιορτινά πλωτά αντικείμενα και διακοσμημένα ποταμόπλοια στρέφονται κατά μήκος του ποταμού San Antonio κατά μήκος του διαδρόμου RiverWalk.

Αφού φωτιστεί στις 25 Νοεμβρίου, το RiverWalk και η γύρω περιοχή γύρω από το κέντρο του Σαν Αντόνιο φωτίζεται κάθε βράδυ μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά φώτα διακοπών σε όλο το Τέξας.

Ο Φωτισμός του Ποταμού ξεκινάει επίσης τις ετήσιες γιορτές Paseo Del Rio Holiday, μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά μήκος του RiverWalk καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών.

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες δραστηριότητες είναι το Holiday Boat Caroling, το Christmas Caroling with Santa και το Fiesta de las Luminarias.

Δεν είναι όλες οι δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στο Σαν Αντόνιο κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά θα σχετίζονται με τις διακοπές. Το συνηθισμένο θέαμα των πολυάριθμων αξιοθέατων της πόλης, όπως η βελόνα του ημισφαιρίου, το Alamo, και πολλά μουσεία και καταστήματα θα εξακολουθούν να ζωγραφίζουν ανθρώπους καθημερινά. Κάθε χρόνο ο Σαν Αντόνιο φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια κολεξιόν ποδοσφαίρου στο γήπεδο, το Valero Alamo Bowl. Αυτό το έτος, το Bowl Alamo πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου (οι συμμετέχουσες ομάδες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ποδοσφαίρου κολλεγίων).

Καθώς η περίοδος των διακοπών κυριαρχεί κοντά, το Σαν Αντόνιο το δίνει μια εορταστική αποστολή με την ετήσια γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Το Carnaval de San Antonio διαθέτει ζωντανή μουσική, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πάνω από ένα τέταρτο εκατομμύριο άνθρωποι πλημμυρίζουν στο κέντρο του Σαν Αντόνιο (η εκδήλωση επικεντρώνεται γύρω από το Πάρκο Ημισφαίριο, με άλλα στάδια και χώρους σε άμεση γειτνίαση) για να λάβουν μέρος σε αυτό το 6ωρο αντίστροφη μέτρηση στο νέο έτος. Ονομάστηκε ως ένας από τους κορυφαίους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στο έθνος, το Carnaval de San Antonio είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψει μια επίσκεψη στην πόλη Alamo κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Ένα πράγμα που οι επισκέπτες πρέπει να θυμούνται αν σκοπεύουν να επισκεφθούν το Σαν Αντόνιο κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι να προγραμματίσουν νωρίς. Παρόλο που το Σαν Αντόνιο φιλοξενεί μια απίστευτη ποσότητα ποιοτικών ξενοδοχείων και εστιατορίων, όλα τα βιβλία γίνονται γρήγορα κατά την περίοδο των διακοπών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία κατά μήκος του RiverWalk, τα οποία προσφέρουν ένα βολικό και γραφικό περιβάλλον για όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες διακοπών. Έτσι, εάν ελπίζετε να βρίσκεστε στο Σαν Αντόνιο οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ της ημέρας των Ευχαριστιών και της Πρωτοχρονιάς, μη διστάσετε να κάνετε κρατήσεις δωματίων. Μόλις φτάσετε εκεί, παρόλο που θα υπάρχουν πολλές "εκδηλώσεις διακοπών" για να σας κρατήσετε απασχολημένους, μην παραλείψετε να συμμετάσχετε σε μερικά από τα ωραία δείπνα που προσφέρονται από τα πολλά καλά εστιατόρια σε όλη την πόλη του Alamo.