Καλιφόρνια την άνοιξη

Τι είναι ιδιαίτερο στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της Άνοιξης

Εάν σκέφτεστε να πάρετε διακοπές στην Καλιφόρνια την άνοιξη, πήρατε μία από τις καλύτερες στιγμές για να πάτε. Ο καιρός συχνά θα είναι εξαιρετικός, και οι παράκτιες περιοχές είναι ως επί το πλείστον χωρίς ομίχλη μέχρι τον Μάιο. Εάν αποφύγετε την εαρινή διακοπή, θα βρείτε ακόμη και τα πιο δημοφιλή μέρη λιγότερο γεμάτα, και τα ποσοστά των ξενοδοχείων τείνουν να είναι χαμηλότερα από ό, τι το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τότε υπάρχει το βλέμμα του τόπου. Άνοιξη η μόνη εποχή του χρόνου ότι το κυρίαρχο χρώμα του χρυσού κράτους δεν ταιριάζει με το όνομά του.

Ξεκινώντας αργότερα το χειμώνα και που διαρκεί νωρίς την άνοιξη, όλα γίνονται πράσινα. Δηλαδή, τις περισσότερες φορές. Κατά τα έτη ξηρασίας, ίσως να δείτε λιγότερο πράσινο ακόμη και τότε.

Μετά από έναν βροχερό χειμώνα, τα αγριολούλουδα ξεσπούν, τα άνθη μετατρέπουν τα οπωροφόρα δέντρα σε ροζ και λευκά σύννεφα και μερικές φορές ακόμη και η πιο άγονη έρημος βάζει ένα χαλί λουλουδιών.

Τι να περιμένεις

Τοποθεσίες στις καλύτερες τους την άνοιξη

Λουλούδια και αγριολούλουδα την άνοιξη

Τα λουλούδια είναι παντού στην Καλιφόρνια την άνοιξη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σημεία, χρησιμοποιήστε τον οδηγό για τα αγριολούλουδα της Καλιφόρνιας .

Εκτός από τα λουλούδια που αναπτύσσονται άγρια, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε καλλιεργητές λουλουδιών και δημόσιους κήπους για να δείτε τα άνθη της άνοιξης.

Μητέρα φύση την άνοιξη

Οδήγηση την άνοιξη

Η καθυστερημένη βροχή, το χιόνι και οι λάσπες διατηρούν ορισμένες αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνιας κλειστές καλά μέχρι την άνοιξη. Οι δρόμοι που ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι κλειστοί περιλαμβάνουν:

Διακοπές και φεστιβάλ την άνοιξη

Δεν είναι διακοπές ή φεστιβάλ, αλλά την άνοιξη, οι ξεχωριστές νυχτερινές περιηγήσεις στο Hearst Castle δίνουν μια ματιά στην καθημερινή ζωή στο κάστρο.

Εξαιρετική στο πεδίο: Φέρνοντας το τραπέζι φαγητού στο αγρόκτημα, αυτό το ταξινομημένο γεγονός προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαμβάνουν και να γιορτάζουν φαγητό, με τους ανθρώπους που το παράγουν, ακριβώς στην πηγή. Και οι θέσεις τους είναι τόσο εντυπωσιακές όσο η κουζίνα τους.

Μέσα-Μάρτιο φέρνει την Ημέρα της Μητέρας . Έχουμε μερικές εξαιρετικές ιδέες για το πώς θα το γιορτάσουμε .

Η άνοιξη βγαίνει με ένα κτύπημα, καθώς το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού.

Περισσότερα για την Καλιφόρνια την άνοιξη

Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη στην Καλιφόρνια την άνοιξη, μπορείτε να ελέγξετε τον εν λόγω μηνιαίο οδηγό στην Καλιφόρνια το Μάρτιο , Απρίλιο και Μάιο .

Και αντίθετα με τους αστικούς θρύλους που μπορεί να έχετε ακούσει, η Καλιφόρνια έχει τέσσερις εποχές. Ελέγξτε το στον οδηγό της Καλιφόρνια το καλοκαίρι , την Καλιφόρνια το φθινόπωρο και την Καλιφόρνια το χειμώνα .