Επίσκεψη στην Καλιφόρνια το χειμώνα: Τι να περιμένετε

Τι είναι ιδιαίτερο στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Το χειμώνα στην Καλιφόρνια μπορεί να είναι ζεστό και ηλιόλουστο. Αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι η πιο ελκυστική σεζόν του κράτους.

Η Καλιφόρνια παίρνει επίσης τα πιο πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα το χειμώνα, ειδικά στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.

Χειμερινοί καιρικές συνθήκες της Καλιφόρνια: Χιόνι στην Καλιφόρνια

Οι χειμερινές θερμοκρασίες είναι δροσερές έως ήπιες στις περισσότερες περιοχές της Καλιφόρνιας, εκτός από τα ψηλά βουνά και το βόρειο τμήμα του κράτους.

Αλλά ο χειμώνας είναι και η περίοδος βροχών της Καλιφόρνιας, η οποία κυλάει περίπου από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Μην πιστεύετε στο παλιό τραγούδι που λέει πως δεν βρέχει ποτέ στη νότια Καλιφόρνια. Η επόμενη γραμμή είναι "χύνεται, ο άνθρωπος, χύνεται". Αν τυχαίνει να επισκεφθείτε κατά τη χειμερινή καταιγίδα, μπορεί να μετατραπεί σε χιόνι στα βουνά, η οποία μπορεί να κλείσει δρόμους και να ενεργοποιήσει τις απαιτήσεις για αλυσίδες χιόνι για την ασφαλή οδήγηση.

Αλλά μην ανησυχείτε για τη βροχή. Σπάνια διαρκεί πολύ και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε όταν βρέχει στο Σαν Φρανσίσκο . Μπορείτε επίσης να βρείτε μέρη για να πάτε σε μια βροχερή μέρα στο Λος Άντζελες ή να πάρετε κάποιες ιδέες για να επισκεφθείτε το Σαν Ντιέγκο σε μια βροχερή μέρα .

Χώροι και Δραστηριότητες στις Καλύτερες τους το Χειμώνα

Απολαμβάνοντας το χιόνι χειμώνα στην Καλιφόρνια

Οι περισσότεροι Καλιφόρνιοι προτιμούν να επισκέπτονται χιόνι αντί να ζουν σε αυτό, αλλά πολλές από τις χιονοδρομικές πίστες του κράτους βρίσκονται σε μια εύκολη διαδρομή των μεγάλων πόλεων.

Η ετήσια λίστες Ski Περιοχή κορυφαίων χιονοδρομικών κέντρων περιλαμβάνει πάντα αρκετές στην Καλιφόρνια, και δεν θα βρείτε έλλειψη θέσεων για σκι και snowboard.

Η σημερινή περιοχή σκι της Καλιφόρνιας είναι το βουνό Mammoth Mountain, το οποίο γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Ένας επενδυτικός όμιλος αγόρασε τον έλεγχο του τόκου στο θέρετρο το 2005, υποσχόμενος την μετατροπή του σε προορισμό σκι παγκόσμιας κλάσης. Μέχρι στιγμής, υπάρχει ένα νέο ξενοδοχείο, το Westin Monache Resort και τακτικές πτήσεις από το Σαν Χοσέ, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες. Το υπόλοιπο της περιοχής του θέρετρου αγωνίζεται μέσα από τη μετάβαση, αλλά το χιόνι και το έδαφος δεν έχουν αλλάξει: είναι συχνά αξιολογούνται το καλύτερο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα χιονοδρομικά κέντρα είναι τόσο κοντά στις πόλεις της νότιας Καλιφόρνιας που μπορείτε να κάνετε σερφάρετε και να κάνετε σκι την ίδια μέρα. Μάθετε πού βρίσκονται όλοι σε αυτόν τον οδηγό σκι και σνόουμπορντ SoCal .

Το χιόνι δεν διαρκεί πολύ στην κοιλάδα Yosemite, αλλά αν μπορείτε να φτάσετε αμέσως μετά από μια χιονοθύελλα, δεν είναι ποτέ πιο όμορφη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό για το Yosemite το χειμώνα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη εκτός εποχής.

Μητέρα Φύση το χειμώνα

Monarch πεταλούδες χειμώνα κατά μήκος της κεντρικής ακτής της Καλιφόρνια. Από το Νοέμβριο έως το Μάρτιο, οι παράκτιες κοιλάδες ευκαλύπτου μετατρέπονται σε "ξενοδοχεία πεταλούδων μονάρχης" και ο πρωινός αέρας γεμίζει με αναβοσβήνει πορτοκαλί και καφέ φτερά.

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για μονάρχες πεταλούδες στην Καλιφόρνια για να μάθετε πού να τις δείτε .

Επισκεφτείτε τη φάλαινα - Οι πεταλούδες δεν είναι τα μόνα ζώα που μεταναστεύουν. Ο χειμώνας είναι επίσης ο καιρός για τη μετανάστευση των φαλαινών φαλαινών, καθώς κολυμπούν από τις εστίες τους στην Αλάσκα στο Μεξικό για γέννηση και ζευγάρωμα. Οι περισσότερες παραθαλάσσιες πόλεις έχουν περιηγήσεις για φάλαινες που σας κάνουν να παρακολουθήσετε να κολυμπούν. Για να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα μέρη που μπορείτε να παρακολουθήσετε φάλαινες, ελέγξτε τον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών Calfornia .

Περίοδος Ζευγαρώματος για Σφραγίδες Ελέφαντας: Πιστεύατε ότι το σεξ στην παραλία ήταν είτε παράνομο είτε ένα χαριτωμένο όνομα για ένα αναμιγμένο ποτό; Είναι και οι δύο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης το ζευγάρωμα των ελεφάντων και η γέννηση στην Καλιφόρνια. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για το κρατικό πάρκο Ano Nuevo βόρεια της Santa Cruz για να μάθετε πώς να τα δείτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να δείτε στο Piedras Blancas , ακριβώς έξω από το CA Hwy 1 βόρεια του Hearst Castle.

Οδήγηση το χειμώνα

Κυκλοφορία εποχής σκι: Με την έναρξη της σεζόν σκι, φαίνεται ότι κάθε κάτοικος της Καλιφόρνιας κατευθύνεται προς τα βουνά, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση το βράδυ της Παρασκευής και το απόγευμα της Κυριακής. Αν θέλετε απλώς να δείτε τα χιονισμένα βουνά αλλά δεν σκοπεύετε να κάνετε σκι, αποφύγετε το I-80 ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και τη Λίμνη Τάχο στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο και τις εθνικές οδούς που πηγαίνουν προς τις πλαγιές του σκι της Νότιας Καλιφόρνιας εκείνες τις εποχές.

Βροχή: Εάν οι Καλιφόρνιοι μάθουν ποτέ να οδηγούν στη βροχή, το ξεχνούν κατά τη διάρκεια των έξι έως εννέα ξηρών μηνών του έτους. Προσέξτε ιδιαίτερα, ειδικά κατά την πρώτη βροχή της εποχής, όταν το συσσωρευμένο επιφανειακό πετρέλαιο κάνει τα πράγματα ακόμη και ολισθηρά. Η βροχή τείνει να έρχεται σε καταρράκτες και όχι σε drizzles, γεγονός που μπορεί επίσης να προκαλέσει πλημμύρες και λάσπες.

Χιόνι: Κάθε φορά που βρέχει σε χαμηλότερα υψόμετρα, συνήθως χιονίζει στα επάνω. Αν σχεδιάζετε να οδηγήσετε στα βουνά ή τη λίμνη Tahoe από το Σαν Φρανσίσκο, ελέγξτε την ιστοσελίδα CalTrans για να δείτε αν χρειάζονται αλυσίδες. Αν δεν έχετε αλυσίδες χιονιού, θα πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες σχετικά με αυτούς. Αποκτήστε όλους τους κανόνες και μάθετε πώς να χειρίζεστε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και αλυσίδες χιονιού στον οδηγό αλυσίδας χιονιού της Καλιφόρνια .

Ομίχλη: Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, η πυκνή ομίχλη μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο οδήγησης στην Κεντρική κοιλάδα του I-5 και του US Hwy 99. Σχηματίζεται σε κρύες, διαυγείς και άνετες νύχτες και μπορεί να μειώσει την ορατότητα σε λίγα μέτρα, κάνοντας τη οδήγηση δύσκολη και επικίνδυνη.

Δρόμοι που κλείνουν (ή μπορεί να κλείσουν) κάθε χειμώνα

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση οποιουδήποτε αυτοκινητόδρομου στην ιστοσελίδα CalTrans. Απλά εισάγετε τον αριθμό της εθνικής οδού στο πλαίσιο αναζήτησης. Έχουν επίσης μια εφαρμογή, αλλά δεν φαίνεται να είναι τόσο ενημερωμένη όσο η ιστοσελίδα.

Το πέρασμα Tioga της Yosemite κλείνει με την πρώτη χιονόπτωση μετά την 1η Νοεμβρίου, ανεξάρτητα από πόσες ίντσες πέφτουν. Η Sonora Pass και οι περισσότερες άλλες διαδρομές υψηλού υψομέτρου στα βουνά κοντά, επίσης. Για να οδηγείτε από τις ακτές προς τις ανατολικές Καλιφόρνια, όπως το Mammoth, το Bodie ή τη λίμνη Mono το χειμώνα, θα πρέπει να περάσετε από τη λίμνη Tahoe ή το Bakersfield.

Ο δρόμος για τη μείωση του Kings Canyon στο Sequoia / Kings Canyon National Park κλείνει τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Ο αυτοκινητόδρομος της Καλιφόρνιας 1 είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στις λάσπες και οι μεγάλοι μπορούν να κλείσουν τμήματα του για εβδομάδες ή μήνες κατά τους βροχερούς χειμώνες. Εάν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τρόπους για να το αντιμετωπίσετε .

Το I-5 στο Pass Tejon βόρεια του Λος Άντζελες κλείνει μερικές φορές λόγω του χιονιού και του ανέμου. Είναι καλύτερο να το ξέρετε πριν ξεκινήσετε. διαφορετικά, οι παρακάμψεις μπορεί να είναι χρονοβόρες.

Διακοπές το χειμώνα

Τα Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια μπορεί να είναι σύντομα στο χιόνι, αλλά όχι στη φαντασία. Η Καλιφόρνια έχει κάποιες μοναδικές παραδόσεις των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων των παρελάσεων με τα σκάφη αντί των επιπλέων, των αναμμένων περιπάτων στους ζωολογικούς κήπους και τους κήπους, των γκαλερί των Χριστουγέννων και του σέρφινγκ Santas. Μπορείτε να τα βρείτε όλα στον οδηγό για να επισκεφθείτε την Καλιφόρνια τα Χριστούγεννα .

Θα βρείτε ένα μέρος για να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Καλιφόρνια σχεδόν οπουδήποτε κι αν πάτε.

Το κινεζικό νέο έτος είναι μια σεληνιακή αργία των οποίων οι ακριβείς ημερομηνίες αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά συνήθως συμβαίνει στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου. Ελέγξτε τον οδηγό για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς του Σαν Φρανσίσκο , ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην χώρα.

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) με μία από αυτές τις ρομαντικές αποδράσεις Σαββατοκύριακου .

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην Καλιφόρνια το χειμώνα, μπορείτε να ελέγξετε τον μηνιαίο οδηγό στην Καλιφόρνια τον Δεκέμβριο , τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο .