Οκτώ δροσερούς τρόπους για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, την Καλιφόρνια Style

Οι Καλλιτεχνικές Παραδόσεις Χριστουγέννων αφθονούν

Όταν ζείτε σε ένα μέρος με περισσότερες παλάμες από το χιόνι, οι στερεότυπες εικόνες των Χριστουγέννων δεν λειτουργούν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάτε σε μια βόλτα με έλκηθρο στην παραλία, μετά από όλα. Αλλά οι Καλιφόρνιοι, που είναι μια φανταστική παρτίδα, έχουν καταλήξει σε μια ολόκληρη παρτίδα παραλλαγών στις παραδόσεις των Χριστουγέννων και κάποιες νέες δικές τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παρασκήνιο Χριστουγέννων κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από σκάφη ή ένα γεμάτο από τρακτέρ, δείτε Santa Come στην ξηρά σε μια σανίδα του surf, περπατήστε ή οδηγήστε μέσω over-the-top φώτα διακοπών, ή επισκεφθείτε μερικές ιστορικές ιδιότητες που εκτείνονται για την εποχή.

Προτού προχωρήσετε, Εδώ είναι τι η Καλιφόρνια μοιάζει με τα Χριστούγεννα

Παραλίες Χριστουγέννων

Πάρτε μια παλιομοδίτικη παρέλαση των Χριστουγέννων κάτω στην πλησιέστερη μαρίνα ή το λιμάνι, υποκατάστατα διακοσμημένα και φωτισμένα σκάφη για πλωτήρες, και έχετε μια παρέλαση λιμανιού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα μεγαλύτερα στο Parade of Lights του λιμανιού του Σαν Ντιέγκο, ή να πάρετε το υπερ-δημοφιλές Parade Christmas Boat Parade του Newport Beach .

Στη Βόρεια Καλιφόρνια, δοκιμάστε την εκδρομή Oakland / Alameda Estuary Lighted Yacht Parade με περισσότερα από 100 φωτισμένα σκάφη αναψυχής.

Χριστούγεννα "Εκπαίδευση"

Στον Σάντα Κρουζ, ο σιδηροδρομικός σταθμός Roaring Camp τρέχει ένα τρένο διακοπών. Φεύγει από το Πεζόδρομο σε ένα σύντομο ταξίδι μέσα στην πόλη και πίσω και είναι μια ιδιαίτερα πανηγυρική, ντεμοντέ υπόθεση με ζωντανή μουσική και μια επίσκεψη από τον κ. Και την κ. Claus.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ταξίδι Polar Express στο Σακραμέντο, αλλά θα πρέπει να προγραμματίσετε μπροστά - αυτή η εκδήλωση ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου.

Ο Σάντα κάνει επίσης μια βόλτα με τους φίλους του στο Railtown 1897 State Park, από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο.

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες

Η ομάδα τραγουδιστών Capella Chanticleer είναι μια αγαπημένη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, εκτελώντας γρηγοριανό ύφος και δημοφιλείς μελωδίες σε μερικούς από τους ομορφότερους χώρους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών ισπανικών αποστολών.

Εκτελούν επίσης μία φορά κάθε εποχή διακοπών στο Μέγαρο Μουσικής Disney στο Λος Άντζελες.

Περισσότερες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Bracebridge Dinners : Η ιστορική τραπεζαρία του ξενοδοχείου Yosemite μετατρέπεται σε αγγλικό αρχοντικό του 17ου αιώνα για μια τριήμερη εκδήλωση με κλασικά κάλαντα, τελετουργίες της αναγέννησης, μουσική και φαγητό. Θα μοιραστείτε τον εορτασμό με την Squire Bracebridge και την οικογένειά του, τους υπηρέτες του, τον Άρχοντα του Misrule, τους minstrels και άλλους χαρακτήρες. Είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να γιορτάσετε τις διακοπές που θα βρείτε οπουδήποτε στην πολιτεία και το γεύμα είναι μια έκθεση από μόνη της.

Surfin 'Santa: Στα περισσότερα μέρη, ο Santa έρχεται σε ένα έλκηθρο. Στο Capitola, νότια της Santa Cruz και κάτω από το Seaport Village στο Σαν Ντιέγκο, φτάνει σε μια σανίδα του σερφ. Στολισμένο σε ένα κόκκινο κόσμημα με όλα τα λευκά κοσμήματα, το Surfin 'Santa έρχεται συνήθως στην ξηρά κατά την ημέρα των ευχαριστιών 1 Σαββατοκύριακο.

Ελκυστήρα Χριστουγεννιάτικη παρέλαση: Η Calistoga, η βορειότερη κοινότητα στην κοιλάδα της Νάπα, φιλοξενεί μια ετήσια παρέλαση των Χριστουγέννων με μια συστροφή. Η Παρασκευή Χριστουγεννιάτικη παρέλαση πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου.

Εμφάνιση εξωτερικού φωτός

Οι Καλιφόρνιοι της Νότιας Ευρώπης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν πρόκειται για υπαίθριες προβολές. Δοκιμάστε τα φώτα LA Zoo που περιγράφονται στην τελευταία σελίδα του οδηγού του Griffith Park , πηγαίνετε βόρεια του Σαν Ντιέγκο σε Encinitas στον Βοτανικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο ή παίρνετε την περιήγηση στα φώτα της Santa Barbara Trolley, αλλά σχεδιάζετε μπροστά - αυτό το γεγονός ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου.

Στη Silicon Valley, το πάρκο Vasona κοντά στο Λος Γκάτος φιλοξενεί το φανταστικό φανάρι στο Vasona Park. Επίσης αξίζει τον κόπο σας αν βρίσκεστε στην περιοχή είναι οι φιλικές προς την οικογένεια βόλτες και οι φωτιζόμενες οθόνες στο Gilroy Gardens.

Το Huntington Harbour Cruise of Lights προσθέτει μια ναυτική συστροφή για να δει τα φώτα των Χριστουγέννων. Μπορείτε να πάρετε ένα γοητευτικό ταξίδι μέσα από τα λιμάνια του ποταμού παρελθόν σπίτια διακοσμημένα με αρκετά φώτα για να κάνουν Las Vegas ζηλεύει.

Διακοπές στις μεγάλες τουριστικές περιοχές

Για να μάθετε όλα τα πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε μεγάλη τουριστική περιοχή, χρησιμοποιήστε αυτούς τους οδηγούς:

Αλλού

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Πριν από τους Καλιφορνέζους να κοιμηθούν την Παραμονή των Χριστουγέννων, λένε ακόμα: "Καλά Χριστούγεννα σε όλους, και σε όλους μια καλή βραδιά!"

1 Η Ευχαριστία γιορτάζεται την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.