Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian 2017 (Πρόγραμμα & Επισκέψεις Συμβουλές)

Το καλοκαιρινό πολιτιστικό φεστιβάλ στο National Mall στην Ουάσιγκτον, DC

Το Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian είναι μια ειδική ετήσια εκδήλωση που χρηματοδοτείται κάθε Ιούνιο-Ιούλιο από το Κέντρο Folklife και Πολιτιστικής Κληρονομιάς που γιορτάζει πολιτιστικές παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Το Φεστιβάλ Folklife περιλαμβάνει καθημερινές και βραδινές παραστάσεις μουσικής και χορού, χειροτεχνίες και μαγειρικές διαδηλώσεις, αφήγηση και συζητήσεις πολιτιστικών θεμάτων. Τα προγράμματα του 2017 είναι Circus Arts και American Folk. Οι παραστάσεις, οι διαδηλώσεις και οι συζητήσεις θα τονίσουν πώς μεταμορφώνονται οι πολιτιστικές παραδόσεις όταν μεταναστεύουν οι άνθρωποι και οι κοινότητες.

2017 Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian ημερομηνίες και ώρες

29 Ιουνίου-4 Ιουλίου και 6-9 Ιουλίου 2017. Ανοιχτά καθημερινά 11 π.μ.-5 μ.μ. Τα βραδινά εκδηλώσεις είναι 6: 30-9 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Τοποθεσία

Εθνικό εμπορικό κέντρο , μεταξύ Τέταρτης και Επτά Στ. ΒΔ Ουάσιγκτον. Ο χώρος στάθμευσης γύρω από το Mall είναι εξαιρετικά περιορισμένος, ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο φεστιβάλ είναι ο μετρό . Οι κοντινότεροι σταθμοί είναι το Federal Centre, το L'Enfant Plaza, το Archives και το Smithsonian. Δείτε ένα χάρτη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και το χώρο στάθμευσης.

Επισκέψεις Συμβουλές

2017 Πρόγραμμα Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian

Τέχνες του τσίρκου - Οι αριστοκράτες, οι ακροβάτες, οι εξισλαμιστές, οι χειριστές αντικειμένων και οι κλόουν θα εκτελέσουν. Το πρόγραμμα του 2017 θα φέρει στη ζωή την πλούσια ιστορία, τη μυστηριότητα και την ποικιλομορφία των τεχνών του τσίρκου, λαμβάνοντας τους επισκέπτες πίσω από τις σκηνές για να μάθουν από γενιές αμερικανικών οικογενειών τσίρκων.

Γνωρίστε καλλιτέχνες και προπονητές, σχεδιαστές κοστουμιών, καλλιτέχνες μακιγιάζ, μουσικούς, τεχνικούς φωτισμού και ήχου, σχεδιαστές προπλασμάτων και σκηνών, riggers, καλλιτέχνες αφίσας, κατασκευαστές βαγονιών, μάγειρες και πολλοί άλλοι των οποίων το συλλογικό δημιουργικό έργο φέρνει το τσίρκο στη ζωή.

American Folk - Το πρόγραμμα θα μιλήσει για την ιστορία της αμερικανικής εμπειρίας, αποδεικνύοντας πώς "οι τέχνες μπορούν να μας συνδέσουν με την κληρονομιά μας, να μας φέρουν μαζί ως κοινότητα και να εμβαθύνουμε την αίσθηση ότι ανήκουμε." Καλλιτέχνες από μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών ομάδων οι περιφέρειες θα μοιράζονται τη μουσική, το χορό, τις τέχνες και τις ιστορίες τους με παραστάσεις, διαδηλώσεις και εργαστήρια.

Προηγούμενα θέματα των φεστιβάλ Folklife του Smithsonian

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.festival.si.edu


Αν σχεδιάζετε να βρίσκεστε στην πόλη για τις 4 Ιουλίου, διαβάστε σχετικά με τις Πυροτεχνικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις του 4ου Ιουλίου στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC.