Πώς να πάρει τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Disneyland

Απλές ιδέες για να πάρει τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Disneyland

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας για ένα ξενοδοχείο της Disneyland, είναι πάντα ωραίο να εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε να μπορείτε να το ξοδέψετε σε κάτι άλλο. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες δυνατές προσφορές ξενοδοχείων Disneyland για το ταξίδι σας.

Η απλή αλήθεια για τις προσφορές ξενοδοχείων Disneyland

Αν ψάχνετε για ξενοδοχείο Disneyland προσφορές, μπορείτε να δείτε τίτλους σε απευθείας σύνδεση που λένε κάτι σαν αυτό: "Anaheim Ξενοδοχεία από $ 55." Αλλά - όταν κάνετε κλικ, όλα κοστίζουν τρεις φορές τόσο πολύ.

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας μετά από αυτές τις ψευδείς οδηγεί.

Οποιαδήποτε στιγμή η Disneyland είναι πολύ απασχολημένη, τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα με χωρητικότητα, οι τιμές είναι υψηλές και δεν θα βρείτε καλές εκπτώσεις ή προσφορές. Αυτό περιλαμβάνει όλο το καλοκαίρι (Ημέρα Μνήμης μέσω της Ημέρας Εργασίας), ελαφριά σχολεία άνοιξης και πτώσης, μεγάλες διακοπές και τριήμερα σαββατοκύριακα διακοπών και οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ των μέσων Δεκεμβρίου και της 1ης Ιανουαρίου.

Η καλύτερη διαπραγμάτευση μπορεί να υποχωρήσει πολύ γρήγορα όταν το ξενοδοχείο αρχίσει να συσκευάζει κρυφά τέλη και χρεώσεις. Για να μην σας συμβεί κάτι τέτοιο, μάθετε για τις παγίδες αύξησης των τιμών πριν ξεκινήσετε .

8 τρόποι για να βρείτε Disneyland Hotel Προσφορές

1. Δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για ξενοδοχεία σε Anaheim στο TripAdvisor . Δεν έχουν μόνο πολλές κριτικές ξενοδοχείων για να κοιτάξουν πέρα, αλλά επίσης να αναζητήσετε μια δέσμη πηγών ταυτόχρονα για να βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές. Το περιοδικό Consumer Reports αναφέρει ότι οι διοργανωτές όπως οι αναζητήσεις του TripAdvisor συχνά έχουν τις καλύτερες τιμές για μικρές ξενοδοχειακές αλυσίδες και ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Για να πάρετε μια ιδέα για το ποια θα είναι τα ποσοστά όταν ταξιδεύετε, αρχίστε τώρα ψάχνοντας εκεί.

2. Πηγαίνετε παλιό σχολείο: Μπορείτε συχνά να πάρετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Disneyland καλώντας το γραφείο κρατήσεων στο τηλέφωνο. Αφού κάνετε την έρευνα στο TripAdvisor, καλέστε τις κορυφαίες δύο ή τρεις επιλογές σας, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μας για το πώς να πάρετε μια καλύτερη τιμή του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο .

Αυτή η στρατηγική μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και στα ξενοδοχεία της Disney που σπάνια προσφέρουν διαφημιστικές προσφορές.

3. Πηγαίνετε κατευθείαν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: Το περιοδικό Consumer Reports αναφέρει ότι παίρνει συχνά τις καλύτερες τιμές για τις μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες πηγαίνοντας απευθείας στον ιστοχώρο του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει προσφορές που περιλαμβάνουν δωρεάν πρωινό ή δωρεάν χώρο στάθμευσης. Συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ανταμοιβών ξενοδοχείων, το οποίο μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερες προσφορές και οφέλη, όπως δωρεάν WiFi.

4. Ελέγξτε τις εκπτώσεις συμμετοχής: Μην παραβλέπετε την έκπτωση μελών AAA εάν διαθέτετε. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Χρησιμοποιώ αυτή τη στρατηγική συχνά και παίρνω έως και 10 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Μπορεί επίσης να βρείτε εκπτώσεις AARP αν είστε μέλος, αλλά είναι σπάνια τόσο καλές όσο οι τιμές AAA. Ελέγξτε επίσης για ανώτερες, εταιρικές ή στρατιωτικές εκπτώσεις.

5. Κουπόνια: Ψάξτε για τις προσφορές ξενοδοχείων Disneyland με αναζήτηση κωδικών κουπονιών στο Groupon ή στο retailmenot, αλλά μην περιμένετε θαύματα. Από την εμπειρία μου, μπορείτε να βρείτε μερικές προσφορές κουπονιών, αλλά όχι για ξενοδοχεία της περιοχής Disneyland.

6. Twitter και Facebook: Μπορείτε επίσης να ελέγξετε Twitter για τις προσφορές ξενοδοχείων Disneyland. Μην ακολουθείτε λογαριασμούς, εκτός εάν δημοσιεύουν πραγματικά συναλλαγές συχνά. Αντ 'αυτού, αναζήτηση Twitter για Disneyland ξενοδοχείο έκπτωση ή Disneyland ξενοδοχείο αντιμετώπιση.

Μην περιμένετε να βρείτε πάρα πολλά εκεί, είτε, αλλά αξίζει έναν γρήγορο έλεγχο. Η περιήγηση στις σελίδες Facebook των τοπικών ξενοδοχείων μπορεί επίσης να φέρει μερικές καλές εκπτώσεις στην προσοχή σας.

7. Χρησιμοποιήστε ένα λεγόμενο "τυφλό" site όπως Hotwire ή Priceline: Από την πλευρά του συν, μπορείτε μερικές φορές να πάρετε ένα ωραίο ξενοδοχείο σε αυτές τις ιστοσελίδες για την τιμή ενός μέτριου. Αλλά έχουν τους περιορισμούς τους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν θα γνωρίζετε το όνομα του ξενοδοχείου σας μέχρι να έχετε ήδη πληρώσει για αυτό, δεν μπορείτε να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων, και δεν μπορείτε να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ξενοδοχείων ή να κάνετε ειδικά αιτήματα. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, μια απλή στρατηγική για τη χρήση τους είναι να επιλέξετε την ωραιότερη κατηγορία ξενοδοχείων διαθέσιμη και προσφορά $ 10 έως $ 15 λιγότερο από την καλύτερη τιμή που έχετε ήδη βρεθεί.

8. Check Last Minute: Καλέστε το ξενοδοχείο την ημέρα που θα φτάσετε και δείτε εάν έχουν μειώσει τις τιμές.

Αυτό συμβαίνει συχνότερα από ό, τι νομίζετε, και συχνά θα είναι πρόθυμοι να σας δώσουν το χαμηλότερο επιτόκιο εάν ρωτήσετε.

Το Costco Travel και άλλοι έχουν μερικές φορές πακέτα Disneyland σε προσιτές τιμές, αλλά μπορεί να έχετε ακόμα τη δυνατότητα να αποκτήσετε καλύτερες προσφορές αγοράζοντας ξεχωριστά κάθε τμήμα του ταξιδιού σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα .

Τι είναι η AirBNB;

Αν σκέφτεστε για την AirBNB ως ​​έναν τρόπο να σώσετε το διαμέρισμά σας στο Disneyland, θα το ξεχάσετε. Τον Ιούνιο του 2016, το δημοτικό συμβούλιο του Anaheim ψήφισε να απαγορεύσει όλα τα ενοίκια κατοικίας, σύμφωνα με το Curbed LA. Η απαγόρευση αυτή περιλάμβανε ενοικίαση μονόκλινων δωματίων, ολόκληρων κατοικιών ή διαμερισμάτων. Έδωσαν άδεια να ενοικιάσουν 18 μήνες για να σταματήσουν τη λειτουργία τους, οπότε μπορείτε να βρείτε μερικές διαθέσιμες θέσεις από τις αρχές του 2018.

Ίσως εξακολουθείτε να βρίσκετε ενοικιάσεις AirBNB στο Garden Grove, στο Fullerton ή στο Buena Park, αλλά όλοι τους είναι πιο κοντά στην Disneyland από ό, τι ίσως θέλετε.