Το Soarin 'Around the World είναι ανοιχτό σε Disney World και Disneyland

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα αξιοθέατα στο Disney Parks είναι να πάρει ένα μεγάλο makeover και μια άποψη του κόσμου.

Οι οικογένειες μπορούν τώρα να αποκτήσουν μια ολόκληρη νέα εμπειρία του Soarin, επειδή ο Soarin 'Around the World άνοιξε στο Epcot στο Disney World και Disney California Adventure στο Disneyland Resort. Το νέο Soarin 'σας φέρνει πετούν πάνω από μερικά από τα πιο μοναδικά και εικονικά φυσικά τοπία και τεχνητά θαύματα.

Το Soarin 'Around the World σας ανυψώνει μέχρι και 40 πόδια σε ένα θόλο οθόνης 80 ποδών που γεμίζει ολόκληρο το οπτικό σας πεδίο και σας δίνει την αίσθηση της πτήσης. Αναμείνετε να κατασκοπεύετε φυσικά και ανθρωπογενή ορόσημα, όπως το Σινικό Τείχος της Κίνας, το λιμάνι του Σίδνεϊ στην Αυστραλία και το Matterhorn στην Ελβετία.

Βίντεο: Η δημιουργία του Soarin σε όλο τον κόσμο

Το αξιοθέατο αντικατέστησε το αρχικό Soarin Over California , το οποίο πήρε τους επισκέπτες που πετούν ψηλά στις παραλίες του Χρυσού Κράτους, σε βουνά, πορτοκαλιές και εικονικούς προορισμούς όπως η Γέφυρα Golden Gate και το Εθνικό Πάρκο Yosemite.

Αυτή η νέα διεθνής εμπειρία αποτελεί μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης ανανέωσης της έλξης του Soarin που περιλαμβάνει επιπλέον θέατρα, βελτιωμένες ψηφιακές οθόνες και νέα συστήματα προβολής.

Στο Soarin 'Around the World έλξη στο Epcot, στο Disney World, υπάρχει επίσης μια νέα ουρά που χαρακτηρίζει ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται "Soarin' Challenge" που μπορείτε να παίξετε μέσω smartphone ενώ περιμένετε.

Αυτό το δωρεάν ταξίδι παιχνιδιών trivia σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε εκατοντάδες άλλους παίκτες για να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με τη γεωγραφία, την κουζίνα, τις γλώσσες και άλλα. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε τις σφραγίδες διαβατηρίου για την ψηφιακή συλλογή τους και να επιτύχετε την προσωπική σας βαθμολογία στο leaderboard. Δεν διαθέτετε κινητή συσκευή; Κανένα πρόβλημα.

Απλά κοιτάξτε σε μια από τις οθόνες στην ουρά για αναπαραγωγή.

Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται για το Soarin 'Over the Horizon στη Σαγκάη Disneyland , η οποία άνοιξε τον Ιούνιο του 2016.