Εκδρομές με Disneyland θα χαλαρώσετε

Λίγοι επισκέπτες γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν μια καθοδηγούμενη περιοδεία στην Disneyland. Δεν είναι καλά διαφημίζονται, και είναι δύσκολο να βρούμε πληροφορίες για αυτά, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πιο ένθερμοι φίλους της Disney που αγαπούν ποτέ δεν τις άκουσαν μέχρι που τους είπα.

Αν είστε ένας πραγματικός ανεμιστήρας της Disneyland, μπορείτε να βρείτε μια από αυτές τις περιοδείες της Disneyland είναι ακριβώς το πράγμα για να προσθέσετε τη λίστα σας Disney Bucket. Εάν είστε επισκέπτης για πρώτη φορά, ίσως να μην θέλετε να συνδέσετε αρκετές ώρες της ημέρας σας σε μια περιοδεία, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο αγαπάτε τη Disney.

Ορισμένες εκδρομές στο Disneyland είναι εποχιακές, ενώ άλλες μπορούν να προσφερθούν μόνο κατά τη διάρκεια περιθωριακών περιόδων του έτους. Μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες τιμές και να μάθετε ποιες εκδρομές διατίθενται στην ιστοσελίδα της Disneyland Tour.

Πώς να κάνετε κράτηση για μια περιοδεία Disneyland

Για να κάνετε μια περιοδεία, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα εισιτήριο για να μπείτε στο πάρκο. Πρέπει να είναι έγκυρη για την ημέρα που παίρνετε την περιοδεία. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, κρατήστε την περιήγησή σας το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι μέχρι ένα μήνα εκ των προτέρων και ο μόνος τρόπος για να τα κάνετε είναι να καλέσετε 714-781-4400. Για να κάνετε μια περιοδεία μόνος σας, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών. Οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες που πληρώνουν και ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί ύψους σε ορισμένα από τα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται.

Όταν φτάσετε στην Disneyland, μεταβείτε στο περίπτερο περιπάτου κοντά στο Δημαρχείο. Δώστε τους τον αριθμό επιβεβαίωσης. Πάρτε το ταξιδιωτικό σας εισιτήριο και συναντήστε τον ξεναγό σας στην ίδια περιοχή.

Αυτές είναι οι εκδρομές της Disneyland που μπορείτε να πάρετε.

Εκτός από την περιπέτεια της περιοδείας Disney, δεν περιλαμβάνουν πολλά που είναι πραγματικά πίσω από τις σκηνές, αλλά θα μάθετε πολλά και θα δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι καρφίτσες σουβενίρ είναι επίσης μοναδικά συλλεκτικά είδη διασκέδασης.

Περπατήστε στην Περιήγηση των Βημάτων του Walt

Σχεδιασμένο για τον εραστή της Disney, αυτή η ξενάγηση 3,5 ωρών γεμάτη από περιστατικά και τραγούδια διερευνά πώς έγινε το όραμα του Walt Disney.

Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης γεύμα και συλλεκτικό σουβενίρ.

Περιήγηση ιστορίας της Disney στην Καλιφόρνια

Το Disney California Adventure Park γιορτάζει τα πρώτα χρόνια του Walt Disney στο Χόλιγουντ και έτσι κάνει αυτή την περιοδεία. Θα πάρετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και θα πάρετε μια ματιά στο μέλη μόνο 1901 Lounge (Καλιφόρνια Adventure του ομολόγου του Disneyland του Club 33). Οι εκδρομές επίσης πηγαίνουν πίσω από τις σκηνές στα πιο καινοτόμα, διαδραστικά αξιοθέατα του πάρκου. Η περιοδεία περιλαμβάνει γεύμα στην οδό Buena Vista και συλλεκτικό σουβενίρ.

Πίσω από τις σκηνές στη Disneyland και στο Χόλιγουντ

Αυτή η περιοδεία σίγουρα ανήκει στη Λίστα σας Disney Bucket, εάν είστε fan του hardcore. Οι περιπέτειες από την περιοδεία Magic του Backstage της Disney είναι μια εξάηνη, πεντάδυτη νύχτα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Πηγαίνει πίσω από τις σκηνές στα Disney Studios, το Disney Imagineering και τα δύο θεματικά πάρκα της Καλιφόρνια. Και η πιο διασκεδαστική είναι ότι φτάνετε σε μέρη που δεν είναι ανοιχτά στο κοινό, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν Disney Imagineering και Disney Studios. Διαβάστε την κριτική μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό .

Εποχιακές εκδρομές με Disneyland

Ελέγξτε την ιστοσελίδα της Disneyland για εποχιακές εκδρομές. Περιλαμβάνουν:

Οι πιο ευτυχισμένες διακυμάνσεις της Disney είναι μια περιοδεία με θέματα που αποπνέουν Απόκριες που χαρακτηρίζει κάποιες οπές στο Disneyland, ιστορίες σπονδυλικής στήλης.

Και φυσικά - μια συλλεκτική καρφίτσα σουβενίρ, που επανασχεδιάζεται κάθε χρόνο.

Ο χρόνος των διακοπών στις εκδρομές της Disneyland προσφέρεται από τα μέσα Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Περιλαμβάνουν συνήθως την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλες τις παραδόσεις και τις διακοσμήσεις διακοπών. Παίρνετε επίσης ρητή επιβίβαση για "είναι ένας μικρός κόσμος" διακοπές και Haunted Mansion Holiday. Και κράτηση θέσεων για την παρέλαση των Χριστουγέννων. Και για να το κρατήσει φρέσκο, αλλάζουν μέρη της περιοδείας κάθε χρόνο.