Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού

Οι υπεύθυνοι διαπραγμάτευσης και οι διαλυτές των διαπραγματεύσεων, ο Χάρι Πότερ και οι εγκέφαλοι πίσω από το πιο αινιγματικό βιβλίο του κόσμου είναι μερικές από τις διασημότητες και τους διάσημους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού. Τα φίδια παίρνουν έναν κακό Τύπο. Συχνά παρεξηγημένες, η σχεδίασή τους είναι στην πραγματικότητα μια επιθυμία για ιδιωτικότητα, η πονηριά τους απλά η εμπιστοσύνη στις δικές τους ικανότητες και η κατανόηση του τι θέλουν. Ήρεμη, δροσερή και εξεζητημένη, τα φίδια σπάνια σβήνουν.

Μάθετε ποια αστέρια έχουν οριστεί για ένα εκπληκτικό έτος ηλιοθεραπείας στην παραλία του έτους του φιδιού;

Δεν είναι φίδι; Μάθετε τι σας κρατούν οι επόμενοι δώδεκα μήνες στα ωροσκόπια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς .

Πολιτικοί και ηγέτες

Σπάνια χτυπιούνται, τα φίδια είναι ήρεμα υπό πίεση και βραβευμένα για την ικανότητά τους να δουλεύουν χωρίς να αναβοσβήνουν. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ισχυριστούν ότι ήταν σε πιο δύσκολη κατάσταση από το διάσημο φίδι JFK, ο οποίος κατάφερε να μην αναβοσβήνει ακόμα και όταν οι Σοβιετικοί είχαν το επιχειρησιακό τέλος μιας πυρηνικής στρατιάς που τον είχε υποδείξει κατά τη διάρκεια της κρίσης των Κούβων Πυραύλων. Ένα άλλο εξίσου σίγουρο φίδι ήταν η Ελισάβετ ο πρώτος που κοίταξε τον Πάπα, την Ισπανική Αρμάδα και μια κοινωνία που σκέφτηκε ότι όλες οι γυναίκες ήταν καλές ήταν μια ζωή στην κουζίνα για να γίνει ένας από τους καλύτερα μνησικανούς μοναρχούς της Αγγλίας.

Αλλά δεν είναι όλα τα φίδια που κατέκτησαν την καλύτερη πλευρά της φύσης τους. Ο Ντικ Τσένι έχει φήμη για φανταχτερό ποδόσφαιρο, όταν πρόκειται για την προώθηση των συμφερόντων του και την απομάκρυνση των κυνόδοντων του όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο του.

Τα φίδια έχουν τη συνήθεια να μαχαιρώνουν άλλους στην πλάτη; Λοιπόν, ο Ντικ χρησιμοποιεί ένα κυνηγετικό όπλο.

Ηθοποιοί και ηθοποιούς

Αν και δεν είναι εξωτερικά συναισθηματικά, τα φίδια είναι επιρρεπείς σε θυελλώδεις εκρήξεις, όταν όλο το θυμό που έχουν εμφιαλωθεί στο εσωτερικό έρχεται ρίχνοντας έξω. Βήμα μπροστά, Έτος του φιδιού της χρονιάς, κ. Charlie Sheen, που φαίνεται να γλιστράει από ένα καυτό σκυλάκι σε άλλο.

Τα φίδια επίσης υποφέρουν από μικρές περιόδους προσοχής και χρειάζονται νέες προκλήσεις για να παραμείνουν ενδιαφέρουσες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί ο Daniel Radcliffe είναι πρόθυμος να αποστασιοποιηθεί από τον αγόρι οδηγό Harry Potter και γιατί ο Marlon Brando έβαλε το χέρι του για κάθε ταινία από το Godfather στο Superman II.

Τα φίδια επικρίνονται συχνά επειδή είναι άκαμπτα αλλά επαίνεσαν ότι έχουν την εσωτερική δύναμη να σταθούν για αυτό που πιστεύουν και για τους άλλους, χαρακτηριστικά που εκπροσωπούνται καλά από τη Sarah Jessica Parker στο Sex and the City και ο Liv Tyler ως Arwen στο Lord of the Rings .

Μουσικοί, καλλιτέχνες και συγγραφείς

Ενώ τα φίδια είναι φημισμένα για την υψηλή γεύση τους στις τέχνες και την εκτίμησή τους για τα καλύτερα σημεία του πολιτισμού που δεν φαίνεται να έχουν σταματήσει Ronan Keating να γλιστρήσει το δρόμο του στη λίστα μας, αν και πιο ενθαρρυντικά προσχώρησε ο γιορτασμένος Bob Dylan.

Ο Τζέιμς Τζόις και ο Πάμπλο Πικάσο επισημαίνουν ότι τα φίδια είναι πιο ωραία, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ζευγάρι μοιράζεται τη σκηνή με την επαναστατική συγγραφέα Βιρτζίνια Λολτ.

Θα ήταν αμέλεια για μας να μην αναφέρουμε αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο φίδι όλων. Hulk Hogan. Ο Hulkster ενσωματώνει πολλά από τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πάνω από όλα, μια εσωτερική δύναμη που τον αφήνει να «χαλαρώσει» και να δραπετεύσει ακόμα και από την καταστροφική κατάσταση.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιο ζώο στο Ωροσκόπιο της Κίνας σας αντιπροσωπεύει, ταιριάζει με το έτος γέννησης στον οδηγό μας για τα κινεζικά νέα ζώδια . Το ξέρω ήδη? Ρίξτε μια ματιά στο έτος μας από τα ωροσκόπια του φινλανδικού φινλανδικού φίδι, όπου αποκαλύπτουμε ότι οι επόμενοι 12 μήνες είναι πιθανό να κρατήσουν.