Χονγκ Κονγκ Αεροδρόμιο Μεταφορών

Λεωφορεία, ταξί και τρένα στο Chek Lap Kok

Το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ είναι ένα πραγματικό κέντρο μεταφοράς και εξυπηρετείται από λεωφορεία, τρένα και ταξί. Για την ταχύτητα, το τρένο Airport Express θα είναι το καλύτερο και είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής επιλογή. ενώ το λεωφορείο προσφέρει φανταστική θέα στη θάλασσα της Νότιας Κίνας και θα σας οδηγήσει στη μεγαλύτερη σιδηροδρομική και οδική αναστολή της γέφυρας στον κόσμο.

Ως κόμβος, όλη η μεταφορά είναι μέρος του συγκροτήματος του Αεροδρομίου και έχει σημαντικές πινακίδες.

Διαβάστε παρακάτω για μια πιο λεπτομερή περιγραφή των διαφόρων τρόπων μεταφοράς.

Χονγκ Κονγκ Αεροδρόμιο Express Train

Το Airport Express είναι η πιο γρήγορη διαδρομή μεταξύ του αεροδρομίου και του κεντρικού Χονγκ Κονγκ . λαμβάνοντας μόνο 24 λεπτά λιγότερο από το Kowloon. Το τρένο τρέχει σαν ρολόι σε διαστήματα 12 λεπτών, από τις 05:50 - 00:48, καθημερινά. Τα εισιτήρια κοστίζουν περίπου 50 δολάρια για ένα και 100 δολάρια για μια επιστροφή (ισχύει για ένα μήνα). Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν πριν από την είσοδό τους στο τρένο, με πωλητές εισιτηρίων που σταθμεύουν στις εισόδους.

Ώρα ταξιδιού: 24 λεπτά
Κόστος: $ 13
Συχνότητα: Κάθε 12 λεπτά.

Αν χρησιμοποιείτε το Airport Express, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία check-in στο εσωτερικό, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες επιλεγμένων αερομεταφορέων να κάνουν check-in στο Χονγκ Κονγκ έως και μια ημέρα πριν από την πτήση τους.

Αερογραμμές για check-in στο ξενοδοχείο

Οι επιβάτες στο Airport Express μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες λεωφορείου Shuttle, τόσο από το σταθμό του Χονγκ Κονγκ όσο και από το σταθμό Kowloon.

Τα λεωφορεία θα οδηγήσουν τους επιβάτες σε επιλεγμένα μεγάλα ξενοδοχεία, μεταξύ 06:20 και 23:10. Δείτε αν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται στη λίστα και ανακαλύψτε το χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε βεβαίως να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ακόμα κι αν δεν μένετε σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Αεροδρόμιο λεωφορείου λεωφορείου

Λεωφορεία από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν πολλά λεωφορεία που μπορούν να σας πάνε όπου πρέπει να πάτε στο Χονγκ Κονγκ.

Τα λεωφορεία μεταξύ του αεροδρομίου και του Central παίρνουν περίπου 45 λεπτά, με διάρκεια ταξιδιού στο Kowloon περίπου 30 λεπτά. Οι ναύλοι ποικίλλουν ανάλογα με το ποια διαδρομή, ωστόσο το μέγιστο που πιθανόν να πληρώσετε είναι $ 5. Τα λεωφορεία κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι συχνά, πάνω από κάθε 10 λεπτά, ενώ τα νυχτερινά λεωφορεία είναι γενικά κάθε 30 λεπτά. Θυμηθείτε, τα λεωφορεία δεν δίνουν αλλαγή, οπότε προσπαθήστε να φέρετε το σωστό ποσό όπου είναι δυνατόν.

Κύριες διαδρομές προς Κεντρικό (συμπεριλαμβανομένου του Kowloon) A11, E11, N11 (νυχτερινό λεωφορείο)

Ώρα ταξιδιού: 45 λεπτά
Κόστος: $ 5
Συχνότητα: Κάθε 10-30 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές, τις τιμές και τη συχνότητα, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Airport Bus Transport.

Μεταφορά λεωφορείων αεροδρομ

Ταξί από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να μάθετε ποιο ταξί πρέπει να πάρετε, καθώς έρχονται σε τρία χρώματα - και δυστυχώς, δεν μπορείτε απλώς να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Τα κόκκινα ταξί εξυπηρετούν αστικές περιοχές, όπως το νησί του Χονγκ Κονγκ και το Kowloon, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν σίγουρα το σωστό χρώμα για εσάς.
Πράσινα ταξί εξυπηρετούν τα Νέα Εδάφη, η οποία είναι η περιοχή της γης πάνω από το Kowloon.
Τα μπλε ταξί εξυπηρετούν μόνο το νησί Lantau .

Σημειώστε ότι τα ταξί δεν μπορούν να σας μεταφέρουν σε άλλα σημεία εκτός από τις καθορισμένες περιοχές. Μάθετε περισσότερα για τους τύπους ταξί, τις τιμές και τις διαδρομές στον Οδηγό μας για τη λήψη ενός ταξί στο Χονγκ Κονγκ .

Τιμές
Δεν έχετε καμία πιθανότητα διαπραγμάτευσης για μια προσυμφωνημένη τιμή για το ταξίδι και οι οδηγοί ταξί δεν θα πάρουν ευγενικά την πρόταση ενός «off-the-meter». Εάν μεταφέρετε αποσκευές, θα πρέπει να πληρώσετε μια προσαύξηση ύψους 2 € και θα πρέπει επίσης να φτάσετε στις τσέπες σας για όλες τις χρησιμοποιούμενες γέφυρες διοδίων.

Ώρα ταξιδιού: 30 λεπτά
Κόστος:
Αεροδρόμιο - Κεντρικό 40 δολάρια
Αεροδρόμιο - Tsim Sha Tsui 35 δολάρια
Αεροδρόμιο - Σατάν 40 δολάρια
Συχνότητα: Κάθε 10-30 λεπτά.