Αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν check-in στο σταθμό Kowloon και Χονγκ Κονγκ

Στο City Check In στο σταθμό Χονγκ Κονγκ και στο σταθμό Kowloon μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και άγχος. Η υπηρεσία σας επιτρέπει να κάνετε check-in για την πτήση σας στο σταθμό, μερικές φορές μέχρι και μία ημέρα πριν. Όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο λίγο αργότερα την ημέρα αναχώρησής σας, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις τσάντες σας στο σταθμό, οπότε δεν χρειάζεται να τους κατηφορίζετε μέχρι το αεροδρόμιο.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν στην πόλη check in στο σταθμό του Χονγκ Κονγκ και τον σταθμό Kowloon και οδηγίες για το πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Οδηγίες για Check In στο σταθμό Kowloon και Χονγκ Κονγκ

Στο check in town λειτουργεί από το σταθμό Χονγκ Κονγκ ή το σταθμό Kowloon στην γραμμή Express MTR του αεροδρομίου . Θα χρειαστείτε ένα έγκυρο εισιτήριο Αεροδρομίου Express ή Κάρτα Χταπόδι για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία check-in. Μόλις βρίσκεστε στο σταθμό, θα κάνετε check in με το διαβατήριό σας, όπως θα κάνατε στο αεροδρόμιο. Θα βρείτε την υπηρεσία που προσφέρεται για περίπου 60 αεροπορικές εταιρείες σε κάθε σταθμό, αν και πολλοί από αυτούς μοιράζονται φυσικά γραφεία.

Πότε λειτουργεί ο έλεγχος στην πόλη;

Οι γενικές ώρες λειτουργίας είναι μεταξύ 6 π.μ. και μεσάνυχτα, αλλά κάθε μεμονωμένο γραφείο αεροπορικών εταιρειών θα έχει τους δικούς του χρόνους έναρξης. Το αργότερο θα επιτρέπεται να κάνετε check in 90 λεπτά πριν από την πτήση σας και το νωρίτερο είναι είκοσι τέσσερις ώρες. Θα σας εκδοθεί μια κάρτα επιβίβασης και μπορεί να κατευθυνθείτε κατευθείαν στην ασφάλεια όταν ταξιδεύετε στη συνέχεια στο αεροδρόμιο.

Τι γίνεται με τις τσάντες;

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν το In Town Check In σας επιτρέπουν επίσης να κάνετε check in τις τσάντες σας ταυτόχρονα, αν και υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσο αργά μπορείτε να κάνετε check in με τσάντες για ορισμένες αεροπορικές εταιρείες.

Δεν υπάρχει πρόσθετο τέλος για τον έλεγχο των σάκων. Υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος της τσάντας που μπορείτε να κάνετε check in στο σταθμό - αν και αυτές είναι αρκετά γενναιόδωρες. Το συνολικό μέγεθος της τσάντας δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 145cm (μήκος) x 100cm (πλάτος) x 85cm (ύψος) και το συνολικό βάρος δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 90kg.

Κατάλογος των αεροπορικών εταιρειών που προσφέρουν στην πόλη Check In στο σταθμό του Χονγκ Κονγκ

Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες που πετούν από το αεροδρόμιο Χονγκ Κονγκ προσφέρουν In Town check in τόσο στο σταθμό του Χονγκ Κονγκ όσο και στο σταθμό Kowloon.

Ο πλήρης κατάλογος είναι παρακάτω.

Να θυμάστε ότι κάθε αεροπορική εταιρία θα έχει τους δικούς της χρόνους έναρξης (μερικές κοντά σε ορισμένες ημέρες) και τους κανόνες αποσκευών για το In Town Check In. Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για πρώτη φορά, επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία για να λάβετε τα στοιχεία.