Οδηγός προϋπολογισμού για το Χονγκ Κονγκ

Βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε τη σωστή τιμή για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα

Ο οδηγός μας για τον προϋπολογισμό στο Χονγκ Κονγκ είναι το one-stop shop για τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τις φθηνές τιμές διαμονής, τα τρόφιμα, τα αξιοθέατα και τις τιμές του Χονγκ Κονγκ. Αυτή είναι μια πόλη που μπορεί να αδειάσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, να καψει την πιστωτική σας κάρτα και να αφήσει τον κουμπαρά σας να σπάσει καλά, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αυτός ο τρόπος - η διαμονή μπορεί να είναι δίκαιη, η διατροφή μπορεί να είναι συμφέρουσα και το καλύτερο αξιοθέατο δωρεάν ούτως ή άλλως.

Οικονομικά καταλύματα στο Χονγκ Κονγκ

Η μεγαλύτερη έκρηξη στο Χονγκ Κονγκ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ένα κρεβάτι για να κοιμηθείς - μερικά από τα πιο επιβλητικά και φημισμένα ξενοδοχεία στον κόσμο βρίσκονται στην πόλη.

Υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν. με την προϋπόθεση ότι είστε πρόθυμοι να τα βάζετε με κουτιά μεγέθους δωμάτια και τις απόψεις των κοντινότερων τσιμεντένιων τοίχων μπορείτε να φέτα ένα καλό κομμάτι από τις τιμές διαμονής. Προσπαθήστε να αποφύγετε το κινεζικό νέο έτος και το Sevens του Χονγκ Κονγκ, καθώς αυτό συμβαίνει όταν αυξάνονται οι τιμές.

Προϋπολογισμός τροφίμων στο Χονγκ Κονγκ

Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δαπανώνται εκκεντρικά για τα τρόφιμα στο Χονγκ Κονγκ. Η πόλη πρέπει να είναι μια από τις σπουδαίες ευκαιρίες τροφίμων στον κόσμο. Το εξαιρετικό καντονέζικο φαγητό είναι διαθέσιμο για λίγο περισσότερο από το ποσό τσέπης και τα ινδικά, ταϊλανδέζικα και μαλαισιανά πιάτα μπορούν επίσης να έχουν σε προσιτές τιμές.

Τα σετ τσαγιού είναι μενού μενού που σερβίρονται μεταξύ 2 μ.μ. και 5 μ.μ. και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ένα γεύμα φθηνής τιμής. Μόνο όταν αρχίσετε να κινείτε τη Δυτική κουζίνα, οι τιμές αρχίζουν να τρώνε τον προϋπολογισμό σας.

Προϋπολογισμός Αξιοθέατα στο Χονγκ Κονγκ

Τα περισσότερα από τα καλύτερα αξιοθέατα του Χονγκ Κονγκ μπορούν να γίνουν δωρεάν, ή για την τιμή ενός εισιτηρίου πορθμείου ή λεωφορείου. Μια εικονική βόλτα Star Ferry σε ολόκληρο το λιμάνι της Βικτώριας κοστίζει μόνο μερικά δολάρια, η είσοδος στο εξαιρετικό μουσείο κληρονομιάς του Χονγκ Κονγκ είναι μόνο ένα δολάριο και το περπάτημα γύρω από τις πολυσύχναστες αγορές είναι δωρεάν.

Περισσότερες Συμβουλές Προϋπολογισμού

Κρατήστε το κόστος μεταφοράς στο ελάχιστο με την αγορά κάρτας Octopus , η οποία προσφέρει μείωση των ναύλων. Το σύστημα μετρό MTR είναι απλό στη χρήση και καλύπτει σχεδόν παντού.

Πάρτε το λεωφορείο από το αεροδρόμιο αντί για το σημαντικά ακριβότερο τρένο Airport Express .

Είναι λίγο πιο αργή, αλλά περίπου το ήμισυ της τιμής, και θα έχετε κάποια υπέροχη θέα στη θάλασσα της Νότιας Κίνας στο δρόμο μέσα.

Δεν μπορείτε να πιείτε στα μπαρ του Lan Kwai Fong , στη συνέχεια, σηκώστε μια μπύρα από τα κοντινά 7-Eleven και ενώστε τα πλήθη στο δρόμο (τα Σαββατοκύριακα ούτως ή άλλως). Τα μπαρ του Χονγκ Κονγκ έχουν συνήθως ευχαριστημένες ώρες από τις 17:00 έως τις 19:00, όταν οι μπύρες και τα ποτά είναι συχνά 2 για 1.