Φτηνές περιηγήσεις στο Χονγκ Κονγκ

Η λίστα των φτηνών αξιοθέατων του Χονγκ Κονγκ προορίζεται να είναι ελαφριά στην τσέπη, αλλά βαριά για απόλαυση. Παρόλο που δεν θα χρειαστεί να πάρετε τραπεζικό δάνειο για να απολαύσετε αυτά τα αξιοθέατα και δραστηριότητες, είναι σε πολλές περιπτώσεις ακόμα καλύτερα στο Χονγκ Κονγκ. Ένας συνδυασμός φτηνών αξιοθέατων του Χονγκ Κονγκ με ποιοτικά αξιοθέατα του Χονγκ Κονγκ.

Κάντε μια Junk Ride

Οι Junks, με τα πανιά τους "πτερύγια πτερύγων", χρησιμοποιούσαν για να φράξουν το Harbourfront του Χονγκ Κονγκ, πριν βγάλουν το δρόμο για τα γιγαντιαία πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τα φτερωτά κρουαζιερόπλοια.

Κατασκεύασε ήδη από το 2ο αιώνα, αυτά τα παραδοσιακά σκάφη έχουν σχεδόν πέσει από την ύπαρξη. Ωστόσο, χάρη στο HKTB, οι τουρίστες μπορούν να κάνουν μια ελεύθερη διαδρομή μιας ώρας, σε ένα από τα λίγα εναπομείναντα junks, τον Duk Ling.

Τιμή: Δωρεάν
Επικοινωνία: Συμβούλιο Τουρισμού του Χονγκ Κονγκ

Πηγαίνετε στην ιπποδρομία

Η ιπποδρομία του Χονγκ Κονγκ είναι αναμφίβολα η πιο συναρπαστική στον κόσμο. Με την ονομαστική είσοδο HK $ 10, τα ελάχιστα στοιχήματα χαμηλά από τα HK $ 10, τους θεατές μακριά από την πίστα και τα τακτικά πλήθη, η εμπειρία δεν πρέπει να χάσετε. Το Χονγκ Κονγκ διαθέτει δύο ιπποδρόμους. ένα στην Happy Valley στην πόλη. και ένα στο Sha Tin στα Νέα Territories. Ο ιπποδρομικός αγώνας στην Happy Valley είναι ένας αγωνιστικός κόσμος που έχει χτυπήσει τον κόσμο. οι κανονικές αγώνες της Τετάρτης το βράδυ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενός κυκλικού τοίχου από ουρανοξύστες, κάνοντας το μέρος να νιώθει σαν το Κολοσσαίο. Το Jockey Club του Χονγκ Κονγκ έχει πληροφορίες σχετικά με τους προσεχείς αγώνες.

Τιμή: HK $ 10

Που:

Κάντε μια βόλτα με το τραμ

Η οδήγηση του τραμ στο νησί του Χονγκ Κονγκ είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που θα πάρετε στην πόλη. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να επισκεφθείτε. Σε λειτουργία από το 1902, τα τραμ είναι ουσιαστικά αμετάβλητα από τότε που έπεσαν στους δρόμους, λεπτό και ζωγραφισμένο σε ένα Royal Green τα τραμ με τα πεζοδρόμια κατά μήκος του νησιού του Χονγκ Κονγκ, σταματώντας περίπου κάθε 300 μέτρα.

Μόλις δύο δολάρια μπορείτε να διασχίσετε ολόκληρο το νησί του Χονγκ Κονγκ και να δείτε σχεδόν όλη την πόλη στη διαδικασία. Πάρτε το τραμ από το North Point στην πόλη Kennedy, το οποίο θα σας μεταφέρει περίπου 1 ώρα και θα σας οδηγήσει στην κεντρική, ναυαρχίδα καθώς και σε άλλες «τοπικές» περιοχές.

Τιμή: HK $ 2
Πού: Τραμ του Χονγκ Κονγκ

Μουσείο την Τρίτη

Το Χονγκ Κονγκ διαθέτει πλήθος από μουσεία πρώτης κατηγορίας, αν και το τέλος εισόδου σε αυτά είναι ελάχιστο, συνήθως όχι περισσότερο από HK $ 20, η Τρίτη είναι εντελώς δωρεάν. Ένα μουσείο που κερδίζει συχνά κριτικές με αστέρια είναι το μουσείο κληρονομιάς του Χονγκ Κονγκ, για μια πλήρη λίστα με μουσεία, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης Leisure Services.

Τιμή: Δωρεάν
Που:

Επισκεφθείτε ένα Ναό

Πλεονεκτικά το Χονγκ Κονγκ , και ελεύθερο να ξεκινήσει - οι ναοί της πόλης είναι απαραίτητη επίσκεψη. Οι διάφοροι ναοί γύρω από την επικράτεια είναι αφιερωμένοι σε διάφορους θεούς από διάφορες θρησκείες όπως ο Βουδισμός και ο Ταοϊσμός και ποικίλλουν από μαζικά συγκροτήματα σε μικροσκοπικά δωμάτια «ώμου προς ώμο». Όλοι οι ναοί είναι διακοσμητικά διακοσμημένοι και φανταστικά πολύχρωμα. δεν έχουν καμία από την ταλαιπωρία των παραδοσιακών εκκλησιών και συνήθως βουίζουν με τη ζωή - και με τους ανθρώπους στις ειδικές διακοπές. Νιώστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε σε οποιονδήποτε από τους ναούς και να κάνετε μια ματιά γύρω.

Ένα από τα καλύτερα είναι ο ναός των 10.000 Βούδας στο Sha Tin.

Τιμή: Δωρεάν
Που: