Είναι στο Queens Spotlight: Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για δύο εβδομάδες

Ξεκινήστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου - η οποία πραγματοποιείται στις 17 Μαρτίου - με χιούμορ, μουσική, χορό, ιστορία, ιστορίες και δύο παρελάσεις στο Queens αυτή την εβδομάδα.

Η διασκέδαση ξεκινάει με την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Queens County στο Rockaway Beach στις 5 Μαρτίου. Όπως φέτος είναι η 100η επέτειος της αύξησης του Πάσχα, μια εξέγερση του 1916 κατά της βρετανικής κυριαρχίας, οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν με μια «Καθολική Μάζα για την Ειρήνη Δικαιοσύνης στην Ιρλανδία "στο St.

Francis de Sales Church πριν βγείτε από την παραλία 130th Street και τη λεωφόρο Newport. Ο John J. Murphy, διευθυντής της επιχείρησης στην Local Union Number 1 των υδραυλικών, είναι ο μεγάλος κριτής για αυτή την 41η ετήσια πορεία.

Στη συνέχεια, το fife και το jigs επικεφαλής Sunnyside για το Πατρός για όλους Παρέλατο την επόμενη μέρα. Αυτή η 17η ετήσια πορεία ξεκίνησε ως αντίδραση στην παρέλαση του Μανχάταν, η οποία δεν επέτρεψε στα μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤ να προχωρήσουν στο πλαίσιο των ομάδων LGBT. Το all-inclusive πλήθος θα ξεκινήσει από τη λεωφόρο Skillman Avenue από την 43η οδό, καταλήγοντας στην 61η οδό στο Woodside. Στη συνέχεια, η εκδήλωση θα μεταμορφωθεί σε μια πραγματική περιπέτεια σέρνεται στην περιοχή, ξεκινώντας από το μπαρ Saints and Sinners στη 60η οδό και τη λεωφόρο Roosevelt.

Υπάρχουν και τρεις εσωτερικές εκδηλώσεις στις 6 Μαρτίου. Την 1 μ.μ., ο Niall O'Leary, ένας πρώην πρωταθλητής χορού All-Ireland και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Lenwood Sloan, θα δείξει πώς ο ιρλανδικός και αφρικανικός-αμερικανικός πολιτισμός αναμείχτηκε για να επηρεάσει τον χορό βρύσης με εργαστήριο στο Δημαρχείο Flushing.

Μια μισή ώρα αργότερα, η Rockaway Artists Alliance θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή εκδήλωση με σπιτικό βοδινό κρέας, αφηγητές και καλλιτέχνες όπως η σχολή της ιρλανδικής μουσικής και χορού Acosta στο Studio 7 στο Fort Tilden. Εν τω μεταξύ, στις 2:30 μ.μ., ο καθηγητής Maureen Murphy του πανεπιστημίου Hofstra, ο οποίος έγραψε συμπονετικός παράξενος: Asenath Nicholson και ο μεγάλος ιρλανδικός λιμός , θα παρουσιάσει μια δωρεάν διάλεξη σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στην εξέγερση του Πάσχα του 1916.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα διάλειμμα στη δράση για μια εβδομάδα πριν από την ιρλανδική κωμωδία Tour χτυπήσει τη σκηνή στο Queensborough Performing Arts Center στο Bayside στις 13 Μαρτίου. Χρεώνονται ως "μια νύχτα βαρύ αλκοόλ πολιτικά λανθασμένη διασκέδαση", αυτή η έκθεση πέντε ατόμων- που χαρακτηρίζει τους υπερήφανους χούλιγκανς και τους φιλελεύθερους παίκτες - συνδυάζει στερεότυπες κωμωδίες stand-up με κελτική μουσική. Το συγκρότημα περιλαμβάνει τους Derek Richards, τον Mike McCarthy, τον Damon Leibert και τον Derrick Keane, των οποίων το χιούμορ μπορεί να ακουστεί στο ραδιόφωνο XM και το Sirius Radio και να δει στο Comedy Central και στο Showtime. Η ομάδα έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα DVD με τίτλο Δουβλίνο 'Over.

Η τελική εκδήλωση της εποχής του Αγίου Πατρικίου του χωριού θα πραγματοποιηθεί στο ιρλανδικό κέντρο της Νέας Υόρκης στο Long Island City στις 18 Μαρτίου. Ο θρύλος της όπερας Karl Scully, πρώην μέλος του The Irish Tenors, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει συναυλίες στο Carnegie Hall, Lincoln Center , και η Όπερα Teatro Carlo Felice στη Γένοβα θα εκτελέσει μια συναυλία, "The Journey A Irish Tale".

Ο Rob MacKay είναι ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων για την Queens Economic Development Corporation. Αγαπά την ποικιλομορφία του δήμου, τα εστιατόρια, τους πολιτιστικούς χώρους, τους δημόσιους χώρους και κυρίως τους ανθρώπους.