Κανόνες για την τράπουλα σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου Cowboys του Ντάλλας

Ο Jerry Jones σας καλωσορίζει στο AT & T Stadium αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες

Ο Jerry Jones σας προσκαλεί να έρθετε σε πάρτι στο σπίτι του. Αλλά ακόμα και ο Jerry έχει μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν βγαίνεστε στο AT & T Cowboys Stadium στο Arlington του Τέξας - για τη δική σας ασφάλεια καθώς και για την ασφάλεια και την απόλαυση όλων των επισκεπτών. Εάν δεν συμμορφώνεστε με τους κανόνες, ενδέχεται να χάσετε τα δικαιώματά σας για την αποβάθρα και να βγείτε από το χώρο στάθμευσης. Τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβό αυτές τις μέρες - γι 'αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε τους κανόνες και να περάσετε υπέροχα.

Είναι εντάξει να ντυθείτε σαν καουμπόη αλλά να αφήσετε τα όπλα σας στο σπίτι. Και τα πολιτικά σας πανό, τις φριτέζες της γαλοπούλας και τα πυροτεχνήματα.

Χώρος στάθμευσης 101

Θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης στο Jerry World. Ίσως να χρειαστεί να περπατήσετε λίγο, ώστε να φοράτε άνετα παπούτσια. Υπάρχουν περίπου 12.000 θέσεις στάθμευσης σε 15 αριθμημένες παρτίδες στο στάδιο Cowboys . Επιπλέον, υπάρχουν σχεδόν 12.000 θέσεις στάθμευσης σε παρτίδες που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία γύρω από το Texas Rangers Ballpark που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ημέρα εκδήλωσης.

Πόσο νωρίς μπορώ να φτάσω;

Οι χώροι στάθμευσης είναι γενικά ανοιχτοί πέντε ώρες πριν από τα παιχνίδια Cowboys . Αυτό θα πρέπει να επιτρέπει αρκετό χρόνο για μπάρμπεκιου και να ετοιμαστείτε για κάποιο ποδόσφαιρο.

Πού ακριβώς μπορώ να σηκώσω;

Η ταπετσαρία για τα παιχνίδια Cowboys επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένους χώρους αποσκευών. Αυτοί οι χώροι βρίσκονται στην περίμετρο κάθε χώρου στάθμευσης και έχουν χλοώδη περιοχή ακριβώς πίσω από το σημείο στάθμευσης του οχήματος. Υπάρχουν χώροι αποσκευών στις θέσεις 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14 και 15 και οι χώροι είναι γεμάτοι με βάση την πρώτη παράδοση / πρώτη εξυπηρέτηση.

Εάν ενδιαφέρεστε για την αποθήκευσή σας, είναι σημαντικό να φτάσετε νωρίς για να αποκτήσετε έναν από τους καθορισμένους χώρους.

Παγκόσμιοι κανόνες τζόγου του Τζέρι

Απαγορεύονται τα ακόλουθα είδη / δραστηριότητες:

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Dallas Cowboys .